kaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mam nadzieje że już nie,ale była bo lizał rany,ja będe w schronisku w czwartek ,czyli minie tydzień odkąt miał zmienione leki powinno być ok:roll: Quote
kaa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Romek,prawie zdrowy,już bez kapelusza,jeszcze tylko kilka tabletek i będzie jak ,,nowy":loveu: Quote
kaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Niestety,żaden nikt o niego nawet nie spytał,miał obserwatora na Alegrro i dużo wejść i na tym się skończyło:-( Quote
kaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Romeo, został wirtualnie adoptowany,przez szkołę podstawową w Rudzie,stał się cud przychodzą do niego dzieciaki i zabierają go na spacer,a on grzecznie idzie z dziećmi,nawet się dziś z nimi bawił :crazyeye:. Quote
black_madonna Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ano byłam tego świadkiem :D merdał ogonem i był bardzo spokojny :D Quote
Pianka Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Romek chyba wyczuł, że walczymy o jego domek i pokazuje się z najlepszej strony:evil_lol: Romciu tak trzymaj:loveu: Quote
jusstyna85 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 te zdj z dzećmi są super... A ja zapomniałam napisać, że Romeo świetnie sie zaprezentował w dodatku do Dziennika Zachodniego chyba z Kaa...albo sie myle? Zdj jest super i zwraca uwage. Quote
kaa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Tak,Romek jest w dzienniku zachodnim, a ta pani miała mnie usunąć,:oops: widocznie zapomniała.;) Quote
jusstyna85 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='kaa']Tak,Romek jest w dzienniku zachodnim, a ta pani miała mnie usunąć,:oops: widocznie zapomniała.;)[/quote] A był jakiś odzew z tego? Quote
Pianka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Romek czeka i czeka. Alergia i schronisko, nie do pomyślenia:shake: Moze ten tytuł kogoś przyciągnie. wkleje zdjęcia z dziecmi Quote
jusstyna85 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Tytuł zwraca uwagę... dzieciaczki są śliczne, a jak ładnie Romeo z nimi wygląda:loveu: Quote
kaa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dzisiaj Romek wcisł się na mały plac i nie odstępował mnie na krok,trochę obszczekał weterynarza, trochę się bawił z Szymonem piłką, biedak tęskni za towarzystwem ludzi,do tego stopnia że mu się duży plac znudził :-( Quote
kaa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Allegro Romea :loveu: ROMEO JAK Z BAJKI. CORAZ BARDZIEJ ZDESPEROWANY (482511932) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Romciu jako pierwszy zostaniesz umieszczony na nowo powstałej podstronie,może tam Cię ktoś wypatrzy :roll: Quote
kaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Romeo ma uaktualnione ogłoszenia na: kupie psa, adopcje org., ojej,najpewniej, kokosy, pajęczyna, olx, pineska, wegetarianie, guntree,adopcje psów.org. Quote
kaa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Romciu i gdzie ten Twój domek ,zima idzie w błocie i śniegu Twoje łapki znów będą w ranach :placz: Quote
jusstyna85 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Nikogo nie wzruszy Twoja historia? Quote
kaa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wyczarowałam dla Ciebie ogłoszenia na całkiem innych portalach niż dotychczas. Muuuuuuuuusi Cię ktoś w końcu zauważyć :-(.Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Romeo z alergi�,przez g�upot� ludzi 9 lat w schronisku! Romeo z alergi�,przez g�upot� ludzi 9 lat w schronisku!. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ca�a Polska Romeo z alergią,przez głupotę ludzi 9 lat w schronisku! Romeo z alergią,przez głupotę ludzi 9 lat w schronisku! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Romeo z alergi�,przez g�upot� ludzi 9 lat w schronisku! Romeo z alergi�, przez g�upot� ludzi 9 lat w schronisku! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t ruda �l�ska / romeo z alergi�,przez g�upot� ludzi 9 lat w schronisku! Romeo z alergią,przez głupotę ludzi 9 lat w schronisku! - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili Quote
kaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Spadłeś na sam dół biedaczku :-( PRZYJACIELSKI ROMEO JAK Z BAJKI. BŁAGA O DOM (498116149) - Aukcje internetowe Allegro allegro dla Romka Quote
maarit Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Romeo, Romeo...gdzie ten twój domek??? Tyle czekania i nic musi się w końcu i tobie poszczęścić Quote
kaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Romeo na naszej stronie.. http://www.fauna.rsl.pl/podstrona.php?s=weterani&id_kat=1 Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Biedny Romeao...tak sobie biegał po placu...:(myślałam, że on większy jest.. Quote
Recommended Posts