Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonikowa napisał(a):
Ktoś sensowny musi się w końcu odezwać !

Taką mam nadzieję :roll:, tych ogłoszeń wyszło mi dużo, wyróżniłam mu alegratkę 12 punktami , kupsprzedaj i petworld, oglądalność też jest dość duża. Poczekamy zobaczymy.

Posted

Romku, jeszcze dwa ogłoszenia

Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zap�acze! - Ruda �l�ska - Oddam psa na Morusek.pl

cwirek.pl - Nikt go nie kocha, nikt po nim nie zapłacze! - bezpłatne ogłoszenia

A teraz takie małe podsumowanie , byłam ciekawa jak dużą oglądalność mają ogłoszenia i co z tego wynikło?
Wszystkich ogłoszeń jest 40 , dziś jest 2 i 3 dzień odkąd się pojawiły(dwa dni robiłam). Liczba wyświetleń w niektórych.
-kupie psa 42
-przygarnij zwierzaka 14
-4 łapy 18
-portal Rudzki ponad 50
-wegetarianie 7
-guntree 34
-petsy 20
-ale gratka(wyróżniona) 87
-ogłoszenia24 polska 7
- tu sprzedaj 5
- kupsprzedaj (wyróżnione) 18
-aukcje zwierząt 200
- rozgłos (dziś wyróżniłam) 409
- adverts (ze zdjęciem) 13
- eoferty 16
Tak to wygląda aktualnie.

Posted

Romciu, Romciu i co z Tobą będzie :roll: . Masz najwięcej wejść z wszystkich moich ogłaszanych psów , a nikt o Ciebie nie pyta. :-(
- alegratka 243
- guntree 51
- kupie psa 58
- rozgłos 1253
-aukcje zwierząt 532 .:-( , to tylko niektóre ogłoszenia.

Posted

Doda_ napisał(a):
Wyrózniłam alegratkę psiakowi... ma 268 wejść.
Nie wiem czy Romeo ma jedną alegratkę, czy 2 :evil_lol:

Tak ma 2 alegratki, ja mu też co jakiś czas wyróżniam ;)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Co słychać u Romczysława?

Romeo znowu podłapał alergię i jest na lekach, pozatym dzisiaj był na spacerku ze mną Pianką i moim synusiem, napstrykanych ma kupę fotek, Pianka w miarę możliwości i czasu będzie wrzucać niebawem . Zdjęcia wyszły świetnie.;)

Posted

Napisałam Romkowi taki bardzo smutny wiersz. :placz:

,, Skarga"

"Przez tyle lat ,świat oglądam zza krat, dlaczego? ,
przecież kiedyś miałem Pana kochanego,
który mi powtarzał << Romeo- kochany Ty nigdy nikomu nie będziesz oddany>>
Lat mineło 10 ,gdy tutaj trafiłem, Pan o mnie zapomniał,
czy niegrzeczny byłem?
Wciąż czekam na niego, mijają tygodnie, już mnie nie pamięta- tak mu jest wygodnie.
Psi losie nieszczęsny, czy kiedyś się zmienisz i smutne me życie w szczęśliwe zamienisz?
Serce mam w kawałkach z psich oczu łzy płyną, przecież ta bezdomność nie jest moją winą...."

Posted

[quote name='kaa']Napisałam Romkowi taki bardzo smutny wiersz. :placz:

,, Skarga"

"Przez tyle lat ,świat oglądam zza krat, dlaczego? ,
przecież kiedyś miałem Pana kochanego,
który mi powtarzał << Romeo- kochany Ty nigdy nikomu nie będziesz oddany>>
Lat mineło 10 ,gdy tutaj trafiłem, Pan o mnie zapomniał,
czy niegrzeczny byłem?
Wciąż czekam na niego, mijają tygodnie, już mnie nie pamięta- tak mu jest wygodnie.
Psi losie nieszczęsny, czy kiedyś się zmienisz i smutne me życie w szczęśliwe zamienisz?
Serce mam w kawałkach z psich oczu łzy płyną, przecież ta bezdomność nie jest moją winą...."

Rzeczywiście Kaa, smutne jest to, że tak długo ten kochany psiak musi czekać na ten swój wymarzony kochający domek....
Romeo, piesku trzymam mocno bardzo kciuki za Twój wytęskniony domek.:thumbs::thumbs:

Posted

Romcio przez trzy dni z rzędu dreptał za mną po schronisku,a zadowolony był że wszędzie mógł wejść że nawet psy biurowe przeganiał.:lol:

Posted

kaa napisał(a):
Romcio przez trzy dni z rzędu dreptał za mną po schronisku,a zadowolony był że wszędzie mógł wejść że nawet psy biurowe przeganiał.:lol:

Jaki był dumny z siebie, że ma taki przywilej :loveu:

Posted

Ech bidaku, Buruś już na swoim a Ty kiedy ...:roll: , Romkowi zrobiły się bardzo brzydkie zmiany skórne, weterynarz zrobił mu wymaz na grzyby i bakterię, po niedzieli pod koniec tygodnia mam odebrać z laboratorium wyniki. Oby to nie było nic poważnego.

Posted

W wynikach wyszedł Staphylococcus Intermedius, to podobno jakiś gronkowiec( bakteria która naturalnie występuje na skórze), a gdy ten wzrost jest obfity jak w przypadku Romka podaje się antybiotyk z antybiogramu.
Muszę się doszkolić żeby coś więcej wiedzieć na ten temat.:oops:

Posted

sonikowa napisał(a):
Ale wynika z tego, że przy odpowiednio dobranym atybiotyku Romcio poczuje sie lepiej?
A tak w ogóle, to jak on bez Burego sobie radzi?

Tak Romek będzie na antybiotyku, a potem jak się te remonty przewalą przez schronisko, :roll: poszukamy ( nie wiem na ile to będzie realne w praniu),jakiegoś pomieszczenia gdzie mógł by przebywać i dostawać karmę dla alergików. Te zmiany i namnożony gronkowiec ,ma u niego podłoże alergiczne. :-(
Jak sobie radzi? , jak ja jestem akurat w schronisku, to wszędzie za mną jak cień chodzi, zadowolony bo mu wtedy wszędzie wolno wejść , jest i w biurze i w domku pracowniczym i na placu przed biurem drepta, cóż wtedy jest ok. Ale jak ja się tracę , to sam chodzi własnymi drogami, do nikogo więcej nie podchodzi, a jak ktoś próbuje do niego się zbliżyć to ucieka. :-(