rufusowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Megi3 napisał(a):Moja dziewczynka wychowana była bez kagańca, a że lubi wszystko podnosić z ziemi , to dla swojego bezpieczeństwa musiała zacząć nosić ubranko na pyszczek. Na początku bardzo jej się nie podobało (teraz też odwraca głowę gdy widzi kaganiec ), wszyscy myślą,że taka groźna, a my z całkiem innego powodu nosimy. Co prawda nikt też się nie przyczepi ,że nie ma kagańca, a niestety taki jest obowiązek.Polecam skórzany, bardzo szybko można zdjąć w razie potrzeby i nie jest zbyt uciążliwy. Pozdrawiam moje też noszą głównie dlatego, ze zbierają śmieci a Hera do tego alergiczka :lol: ale skórzany z kolei ciężko się czyści z kup, w ktore pies wsadza nos :placz: moje noszą chopo - kagańce fizjologiczne i bardzo dobrze je znoszą ;) no ale my tu o kagańcach a ja za Barsikiem się stęskniłam (i myślę ze nie tylko ja) :) moze jakies foteczki wkleicie? :p Quote
Dorisben Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 witam, poczytalam sobie watek o Szakalku. Jak to fajnie, ze trafil do Was. Ja mam podobnego kolorystycznie i Twoj wyglada jak moj Sadus w wersji light.:lol: Zapraszam do poczytania watku o moim Saddamie... http://www.dogomania.pl/forum/f85/saddam-pit-ktory-mial-umrzec-ma-kochajacy-dom-34980/ Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Proszę o pomoc. Zależy mi na dobrych domkach. http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-5-miesieczne-szczeniaki-onka-do-adopcji-133586/#post12001844 Quote
Dorisben Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 a co sie z malutkim dzieje?? cisza i cisza... Quote
mahtalie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Troszkę żeśmy się nie odzywali ale mam nadzieję, że wybaczycie;) Barsio na Wielkanoc odkrył w sobie coś z bobra i poobgryzał wszystkie drzewa na działce:loveu: poza tym raczej bez zmian:eviltong: Życzymy Wam z Niuńkiem wesołych, zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt;) Quote
ab-agnieszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ale slodziak. Masz szczescie ze sie odezwalas bo inaczej to wiesz...:mad: Dodaj jeszcze jakies zdjecia. prosimy;) Quote
mahtalie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 kurczę nie mam:shake: te 3 tylko dzis telkiem zrobione. Postaram sie cos dodac, moze w swieta sie odkurzy aparat:p Quote
fioneczka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 cieszę się ze u Was wszystko ok pisiulek wygląda cudownie czekamy na świąteczne zdjęcia WESOŁYCH SWIĄT Quote
rufusowa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 cudownie popatrzeć na kochaną mordkę :loveu: a jakie piękne ma szeleczki! a u bullowatych obgryzanie gałęzi to normalka :evil_lol: Quote
mahtalie Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a bo On ma komplecik: obróżka lub szeleczki do wyboru i smyczka do tego:loveu: a co do gałązek to się zgadza ale zauważyłam, że każdy psiak obgryza je inaczej: jedne szatkują na wiórki a Barsio tylko obgryza jak [: boberek :]:diabloti: Quote
fioneczka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 jaki on jest piękny :loveu: ... nie przypomina psiaka z pierwszego postu i widać że szczęśliwy a to najważniejsze DZIĘKUJĘ ... darowaliście mu drugie życie Quote
agawa9 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :loveu::loveu::loveu: brak mi słów:loveu::loveu::loveu: Niuń wygląda przepięknie; i takie ma radosne, cudne spojrzenie naprawdę szczęśliwego psa:loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 piekna mordeczka i taka dostojna :loveu: wspaniały pies ten "nasz" ;) Barsio :loveu: Quote
ewab Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 I pomyśleć, że to niedoszły kandydat na trzyłapka:mad:. Powodzenia, oby jak najwięcej psiaków mogło się cieszyć takim happy endem. Quote
LILUtosi Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Szakal był "moim" pierwszym dogomaniackim pieskiem, którego zobaczyłam, nad którym płakałam, którego od razu wsparłam. Serce mi strasznie się raduję jak widze te zdjęcia. Dziękuje właścicielom za drugie życie szakala.:loveu: Quote
mahtalie Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 LILUtosi napisał(a):Dziękuje właścicielom za drugie życie szakala.:loveu: To my dziękujemy za Szakala:loveu: Pewnie się powtórzę ale jest to pies-ideał. Piękny, mądry, bezproblemowy;) Quote
Fasolka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ewab napisał(a):I pomyśleć, że to niedoszły kandydat na trzyłapka:mad:. Powodzenia, oby jak najwięcej psiaków mogło się cieszyć takim happy endem. No dokładnie... Nie mogę zapomnieć tego jaki był chudy, jak przechodzący ludzie litowali sie nad nim że taki biduś... Teraz tak pięknie wygląda :loveu: Po prostu Barsik cudeńko :loveu: Wielka buźka dla nowych właścicieli, widać, że jest u nich szczęśliwy i zadbany... Wielka buźka też dla fundacji ast, która wzięła go pod swoje skrzydła :loveu: i nie pozwoliła skrzywdzić przez pseudowetów... Quote
mahtalie Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ja już nie pamiętam Go takim jakim był w tym gorszym okresie, chudziutki i zabiedzony,wydaje mi się, że od czasu podawania leków na wątrobę i spędzania całych dni na czytaniu o jej schorzeniach, dietach, obserwowaniu kupek, łapek mineły całe lata świetlne, czuję jakby Niuniek był z nami od zawsze, od zawsze merdał ogonkiem, wcinał wszystko na co ma ochotę a o diecie przypominalibyśmy sobie wtedy gdy zauważamy, że dupka mu za bardzo rośnie:razz: A apetyt Barsikowi dopisuje aż nadto: co jak co ale w razie włamania lodówki by nam nie wyniesli... ostatnio ubawiłam się jak pilnował grilla:eviltong: Swoją drogą: uwielbia wielkie wołowe wędzone kości- jak taką dostaje dosłownie nie ma go przez dwa dni-nawet na spacer trzeba go namawiać:loveu: Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 :evil_lol: pies pilnujący - lodówki :evil_lol: po takiej kości to pewnie Wy dwa dni macie senne...z uwagi na gazy jakie produkuje :lol: Quote
mahtalie Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Z innej beczki; co znalazłam niechcący na allegro: Super Amstaff Oddam BCM (616460469) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieję, że dobrze trafi bo wygląda na to, że koleś odda go byle komu... Quote
rufusowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ehhh...szkoda psa :( ładny jest...moze trafi do pseudohodowcy lub jakiegos drecha... z drugiej strony zal, ze po tylu latach oddają ot tak sobie :-( Quote
Recommended Posts