Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szakal to młody psiak w typie asta/pita. Jego historia jest długa i pokręcona, bbgm zna dobrze sytuację więc opisze. Zakładamy mu oddzielny wątek ponieważ jego sytuacja jest dramatyczna. Byłyśmy dziś w schronie i mamy pewnosć - ON UMIERA. Kości obleczone skórą, otwarte rany na łapach - w tym momencie na przednią spuchnięta łapę nawet nie staje.Na pewno grzyb w uszach i co sobie jeszcze zażyczymy.
Jeżeli go stamtąd nie wyciągniemy nie ma po prostu szans. Nie mamy dla niego tymczasu, a dla niego to kwestia życia i śmierci. To fajny przytulasty psiak , toleruje inne zwierzęta , łasi się do każdego - trzeba go ratować.
Resztę opowiedzą zdjęcia

chyba nie muszę nic więcej pisać:placz::placz::placz: on na cito potrzebuje pomocy!!!!

Wet stwierdził, ze łapa do amputacji....

KASA NA CITO POTRZEBNA!...na leczenie i na hotel dla Szakala

podaję dane do przelewu:

AST - Fundacja na Rzecz Zwierzat Niechcianych
nr konta: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463

z dopiskiem SZAKAL

allegro dla Szakala z koszulkami - dzięki Arjuna!!!!

Pomóż ratować Szakala! T-shirt z amstaffem XL!! (452295277) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala! T-shirt z amstaffem XL!! (452295396) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala! T-shirt z amstaffem XXL! (452296117) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala! T-shirt z amstaffem XXL! (452296243) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala!T-shirt z pit bull em XXL (452297653) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala!T-shirt z pit bull em XXL (452297716) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala!T-shirt z pit bull em XL (452298007) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala!T-shirt z pit bull em L! (452298260) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóż ratować Szakala! T-shirt z amstaffem M!!! (452294263) - Aukcje internetowe Allegro
allegro cegiełkowe:
SZAKAL UMIERA - PROSIMY O POMOC!!! (451219796) - Aukcje internetowe Allegro

Na razie ze stałych deklaracji wpłat mamy:

Agnieszka 23 - 300 zł:loveu:
Fioneczka - 100 zł:loveu:
Andzia69-100 zł
Yana - 50 zł:loveu:
Syniko - 50 zł:loveu:

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andziu te rany on pewno wygryza i drapie ,zmiany skorne ,utrata apetytu mogą wskazywac na mocznicę.Moja Gambi z Krzyczek tak sie drapała ,kontrola wykazała mocznicę prawdopodobnie po sterylkową.Leczylam ją 3 tygodnie na Białobrzeskiej w klinice.Wyszła z tego i jest spoko.Moze do lecznicy na Kosiarzy z hotelowaniem trzeba go zabrać .Niestety tam doba to 30 zł + leczenie.

Posted

Jeszcze raz się powtórzę , a co tam.
andzia69 dziękujemy ślicznie
na niebieskim pojawiła się osoba z Warszawy chętna dać tymczas dla Szakala.
to dla niego ogromna szansa i spore koszty hotelikowania odpadają.
Czy ktoś zechciałby przejsć się na kontrolę tego tymczasu?

Yana bardzo dziękujemy za dobre serducho.

Posted

Poproszę o numer konta ( na pw) wyślę jakąś kasę
Czy DT sprawdzony? jak nie to wyślę tam TZ ( osobiście nie mogę bo jestem w Gdańsku, ale TZ przeszkolony:evil_lol:)
taki ładny pręgusek, jakbym nie była zapsiona, zakocona i ostatnio zatchórzowana to sama bym wzięła

Posted

Numer konta:
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
ul. Żwirki i Wigury 1b/37
02 - 143 Warszawa

z dopiskiem SZAKAL

DZIĘKUJEMY!!!!!!!:loveu:

Posted

Itske napisał(a):
Wysłałam 40 zł
a co z DT?

to nowa osoba na niebieskim forum bullowatych...napisała 2 posty...nie wiem nic więcej na razie oprócz tego, ze zaoferowała dt...ale czy coś z tego wyjdzie - nie wiem:-(

Dzięki za wpłatę!!!:loveu:

Posted

Na początek ogromne dzięki za wszystkie wpłaty.Już jesteśmy bliżej niż dalej.

Tymczas zgłosił wczoraj chęć przygarnięcia Szakala , ale jak ktoś napisał - najwyrazniej był to impuls, bo do teraz nie ma żadnego odzewu.

Pies znajduje się w Białymstoku w schronie , nie ma opcji żeby trafił do hoteliku w takim stanie - nikt go nie przyjmie.Pies musi być zdrowy w 100%, a jemu trochę brakuje...

Więc teraz najpilniej potrzebny tymczas - nie kojec , nie hotelik - ten pies się tak okaleczył sam musi być przy człowieku.