Greven Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Nie dość się naoglądałaś, jak ją miałaś na tymczasie? :evil_lol: A pod koniec to już sprawiałaś wrażenie, jakbyś nie chciała jej więcej widzieć :evil_lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 poczułam sie urażona :razz::mad: Mamcia jest i była śliczna a TY ja zwykle przesadzasz zle mnie oceniasz Greven i niszczysz moj wizerunek kochajacej bezgranicznie wszystkie pieski;):evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 macie czasem kryzys no nie? mnie właśnie dopadł. dostałam wczoraj smsa, sytuacja zwykła, bezdomne dzieci... w ogóle jak pisze, że bezdomne dzieci to zwykła sytuacja, to mnie szlag trafia? jka ja myslę!? to nie powinno być zwykłą sytuacją. w każdym razie dopadła mnie świadomość bezradności. ile rzeczy na raz można ogarnąć, ilu psom znaleźć schronienie?? linkuję wam, bo zrobiłam wątek na prośbe, ale szczerze mówiąc czarną rozpacz czuję i rozsiewam ją po dogo .... Ziemia ich podŁogĄ, niebo ich dachem: Bezdomna mama z dzieĆmi. - Dogomania Forum Quote
mysza 1 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jest tu ktoś kreatywny:evil_lol:, kto napisze ładniutki tekst o działalności Pro Equo do allegro cegiełkowego? Help.... Projekt cegiełki jest, trzeba nam tekstu który sprawi, że ludzie kupią te cegły. Quote
agnieszka32 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Alicja']kreatywnie podniosę Alicja, to było baaardzo kreatywne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój post tez :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='agnieszka32']Alicja, to było baaardzo kreatywne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój post tez :eviltong::evil_lol: póki co Mamuśka na 1szą [SIZE=1] moja kreatywność dziś ograniczona z powodu pogody ...samopoczucie takie że wziąć i sie zakopać :diabloti: Quote
Szamanka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dziewczyny, jak wygląda sprawa rozliczenia? Powinno być w 1 poście, a go nie ma. Pierwszy post jest autorstwa Graven, a teraz sunia jest pod opieką PiSdZ. SBD wklejała swoje rozliczenia w całym wątku, więc z rozliczeniem bazarków nie będzie problemu. A co z resztą? Tym bardziej, że widzę, że dalej zbieracie fundusze dla suni. Zamieszczanie rozliczeń to wymóg Regulaminu PwP. Quote
Greven Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Poproszę Grzegorza z PiSdZ o informowanie mnie o ewentualnych wpłatach na Mamcię i będę wstawiać w pierwszym poście. Czy tak może być? Quote
Szamanka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oczywiście. Chciałabym także uzupełnić stare rozliczenia. Quote
sonikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Piękna jest, naprawdę. I wygląda na bardzo zadowolonego psa :loveu: Quote
Tengusia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 przed :-( po :grins: teraz jest jeszcze piekniejsza :loveu::loveu::loveu: oby znalazla wkoncu wymarzony domeczek :cool2: Quote
agaga21 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 zupełnie inny pies bez tych cycochów!!!:multi: Quote
agnieszka32 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 :crazyeye: Nie do wiary, jaka ona jest piękna ... Z resztą, zawsze była, ale teraz to prawdziwe CUDO :loveu::loveu::loveu: Dobra robota :multi: Quote
Greven Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Szkoda tylko, że nie wszyscy, którzy się zadeklarowali - płacą. Mama superrrrr wygląda, jak nie ten pies. Aż miło patrzeć. Wyszczuplała, morda jej się śmieje. P.S. Po co żeście jej zostawili tego jednego wielkiego suta? :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 właśnie, ten sut to przed ostatnią operacją, czy po? greven, czy możesz powiedziec, ile osób się zadeklarowało? kto płaci? czy jest gdzieś takie zestawienie? po sobie wiem, że sklerozę mam do kwadratu, może ponapisywać pw z pytaniem/przypomnieniem? bo może ktoś zapomniał, a jesli rezygnuje, to się z listy usunie, będzie porządek i jasność w temacie marioli. bez żadnych pretensji czy coś, ale porządek w deklaracjach warto mieć.... albo nawet bez pisania na wątku, kto się deklarował i płaci, a kto nie płaci, tylko na pw, żeby było elegancko :evil_lol: a swoją drogą mamapitbullowa w świetnej formie. Quote
rufusowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ale z niej laseczka :loveu: a sutek się schowa - juz i tak duzo się zmniejszył :loveu: Quote
Niufka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czy tylko ja nie widzę nowych zdjęć? :placz: Quote
Isadora7 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Niufka']Czy tylko ja nie widzę nowych zdjęć? :placz: Pospieszcie się ze zdjęciami, bo na wątku nie ma rozliczeń regulaminowych. A wątki bez rozliczeń są rzetelnie i równo zamykane. Quote
Recommended Posts