Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy jest jakas szansa na zalatwienie hotelu albo DT platnego.strasznie mi go szkoda ,grzybica to pestka ,ale mam piec duzych psow,w trzy minuty byloby po nim.jedyne co moge zaoferowac to przyzwoita sume na hotel.

Posted

Najnowsze informacje :
Niusio siedzi w tej chwili w szczeniakarni.
Został wykastrowany ze względu na powiększenie prostaty.
Rozmawiałam z dr. Rak - powiększenie prostaty nie było bardzo duże - jest więc szansa (70 %) ,że po kastracji i leczeniu jakiemu poddawany jest obecnie Niusio prostata wróci do normy.
Co do grzybicy nie jest bardzo zaawansowana i wynika ze stanu zaniedbania i wyniszczenia psa. W warunkach domowych , przy zabiegach leczniczo - pielęgnacyjnych wg. dr Rak do wyleczenia i sierść odrośnie.( w schrobnie raczej szanse znikome )

Niusio to na prawdę obrazek nędzy i rozpaczy , siedzi biedulek wciśnięty w kącik klateczki w szczeniakarni ..........:-(

POMOC POTRZEBNA NA PRAWDE BARDZO PILNIE !!!!!!!!!

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=purple]NIUSIO POSZEDŁ DO DOMKU!!!:multi:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080]Pani przyjechała po niego jeszcze do południa!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080]żeby tylko biedaczek zdobył Jej serce.... [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080]i żeby wyzdrowiał!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

No tego sie nie spodziewalam

[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif[/IMG] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif[/IMG]

Dajcie znac to w pousuwam ogloszenia

i z wielka radoscia go wykasuje z pliku psinek gazwetowych - skoro Niusio merdac bedzie juz ogonkiem we wlasnym domu - kogo mam tam wstawic?
Nie obiecuje ze wydrukuja bo ostatnio mnie olali :( ale coz probowac trzeba a slac bede jutro...