Zofia.Sasza Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kochana, niestety sprawa jest taka, że do hotelu ze świerzbem i kk go nie przyjmą :shake: Czy jest jakaś możliwość podleczenia go u Was na miejscu? Bo jak nie - to d... blada. Pytałam, ale takie mają zasady. Mają tam kilkanaście psów i mieli już przypadki małych epidemii. Quote
auraa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 To ciężka sprawa. Dom bez psa potrzebny. A może płatny tymczas u jakiejś emerytki. Zawsze to parę zł. do emerytury a za hotel też trzeba zapłacić. Quote
pidzej Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 jeśli macie inne pomysły to zrobię, szczegolnie tekst Quote
pidzej Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 nie rzucają sie w oczy.... dajcie jakiś tekscik na baner i zrobie wyraźniejsze. Quote
iwa77 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nie wiem może : " Pomóż mi ... błagam ! " Chociaż ten co zrobiłaś : "Ratuj " jest dobry ! Quote
kikou Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 banerki super! jak zwykle! BARDZO DZIĘKUJEMY!!! A Niusio nie ma swierzba tylko grzybice... rano czekajac na psiaki do transportu rozmawiałam z lekarzem.... teoretycznie zdrowy, dobrze odżywiony pies nie powinien sie zarazić, a na kaszelek psi przecież normalnie wszyscy szczepimy psy więc nie musi byc wcale epidemii, zresztą kaszelek jakby się uspokoił. Niusio ma jeszcze problemy z prostatą, został zapisany do kolejki na kastrację. A w ogóle psina siedzi na ogólnym boksie, gdyby sprawa była mocno zaraźliwa daliby go do izolatki albo wiadomo..... Quote
iwa77 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ten hotel to chyba jedyna szansa dla Niusia ....... Quote
Martali Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wstawiłabym sobie banerek, ale nie bardzo wiem jak? Mógłby mi ktoś wytłumaczyć?.. Quote
iwi10 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dokładnie domku znajdź się bo zima już puka do drzwi:shake: Quote
iwa77 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Niuśku idziemy , niech cię zobaczą i pokochają ! Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jejku to jest beznadziejne ! Po raz kolejny hop ! :shake: Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ogłoszenia NIUSIA : Zwierz�ta. Ma�a kupka psiego nieszcz�cia Malutka kupka psiego nieszcz�cia / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw Mała kupka psiego nieszczęścia - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Og�oszenia - Darmowe og�oszenia Motoryzacyjne, Nieruchomo�ci, Oferty pracy, praca, Wakacje, Turystyka, Biznes, Telefony, Auto gie�da Numer schroniskowy 1519/08. A co si� pod / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Malutka kupka psiego nieszcz�cia Mała kupka psiego nieszczęścia ojej.pl Ma�a kupka psiego nieszcz�cia - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Malutka kupka psiego nieszczęscia - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Potrzebne by było nowe Allegro dla Niusia .... ja nie mam konta , więc :shake: Quote
Zofia.Sasza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dziewczyny, czy naprawdę nie można go tam na miejscu jakoś zdiagnozować? Ja nie wymyślam zasad w hoteliku. Takie są i już. Zastanówmy się może, czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji, co? Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [QUOTE=kikou;11151464 A Niusio nie ma swierzba tylko grzybice... rano czekajac na psiaki do transportu rozmawiałam z lekarzem.... teoretycznie zdrowy, dobrze odżywiony pies nie powinien sie zarazić, a na kaszelek psi przecież normalnie wszyscy szczepimy psy więc nie musi byc wcale epidemii, zresztą kaszelek jakby się uspokoił. Niusio ma jeszcze problemy z prostatą, został zapisany do kolejki na kastrację. A w ogóle psina siedzi na ogólnym boksie, gdyby sprawa była mocno zaraźliwa daliby go do izolatki albo wiadomo..... Zofia&Sasza - nie wiem czy czytałaś te ostatnie wieści ze schronu od Kikou Quote
Recommended Posts