Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
a jaki był transport psów?

ja odnawiam allegro Niusia natychmiast jak się kończy... no ale od przybytku głowa nie boli...

o chorobach pisałam...

transport był dużego, kudłacza ze ślepym oczkiem i chłopaka 10latka do uśpienia.... oba jechały w okolice Warszawy

Posted

A co z gratką czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne, bo jak dzisiaj chciałam wejść to wyświetla się że nie ma takiego ogłoszenia też mogę zrobić jeszcze jedno;) A czy można zrobić więcej zdjęć Niusiowi.

Posted

kikou napisał(a):

transport był dużego, kudłacza ze ślepym oczkiem i chłopaka 10latka do uśpienia.... oba jechały w okolice Warszawy

to wiem,myślałam,że jeszcze jakiś...

Posted

iwa77 napisał(a):
W poście 143 są wszystkie ogłoszenia nowe aktualne - i ale gratka tez jest .

Musiałam przeoczyć że jest:oops:
A tym czasem na 1.....

Posted

Niusio ma się chyba nieciekawie...bo ani przez chwilę nie pokazał się na podwórku mimo, że było bardzo ciepło, a ja byłam prawie 3 godziny w schronisku....

ale jest na pewno w schronisku ponieważ jego karta była na miejscu....

ten psiak bardzo potrzebuje domu tymczasowego...

Posted

:-( może komuś się zwalnia tymczas i mógłby uratować Niusia?? Bardzo bym go chciała wziąć i mam straszne wyrzuty sumienia, ale niestety nie mogę :-(

może warto zmienić tytuł wątku na: WROCŁAW -mały Niusio pilnie potrzebuje DT!

Posted

Maleńki do góry
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Prosi o domek Tymczasowy [SIZE=2][COLOR=black]aby dojść do zdrowie i cieszyć się jeszcze życiem.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]