Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysle, ze ten psiak potrzebowalby tymczasu domowego, dr Rak w schronisku mowil mi, ze leczy go i leczy ale on ciagle nie dochodzi do siebie, brakuje warunkow domowych, ciepla, dobrego jedzenia - wartosciowego,i przede wszystkim MOTYWACJI DO ZYCIA.....

lecza go i nic nie pomaga w tym bezosobowym, zimnym boksie....

warunki hotelowe, nawet w najlepszym hoteliku troszke przypominaja te schroniskowe...

Posted

poslalam juz do GW i WW
musialam to napisac krotko bo troszke bidusiow mi sie zebralo
Tresc ogloszenia
Maleńki, zaniedbany psiak przebywa w schronisku. Potrzebuje natychmiast domu tymczasowego, żeby mógł dojść do siebie. Pies obecnie dostaje antybiotyk, ale warunki schroniskowe nie sprzyjają jego leczeniu. Pomóż mu wygrać z chorobą.

Napewno dotarlo do WW bo dostalam odpowiedz, ze dostali (nie wiem czy wszystko umieszcza ale moze kilka bidusiow sie zalapie) i dostalam tez nowy mail na jaki mam w przyszlosci wysylac wiec mysle, ze chca pomagac w miare swoich mozliwosci.

Posted

jeeeeju..... trzymajcie kciuki...
dzwonila kobietka z GW (slomkowe ogloszenie:loveu:)
i powiedziala, ze moze na dniach przyjedzie po Niusia... ma w domu labradora...
opowiadalam Jej, ze to na pewno bedzie kosztowalo ja duzo zdrowia i leczenia...
ale wydawala sie byc tak na 80% zdecydowana....

Posted

jest ładny

w domu powinnien odzyskac młody wiek
kaszlu pewnie nie zdiagnozowali dokładnie

rzadko zdarza się zeby kaszel zapowiadał coś poważniejszego
na ogół antybiotyk pomaga po kilku tygodniowej kuracji

ale do tego pies powinien przebywac w ciepłym pomieszczeniu a nie boksie
:shake:

Posted

jednak papierowe gazety maja duza sile....bo zagladaja do nich tez osoby, ktore nie maja internetu...

dzwonila kolejna Pani w sprawie Niusia...
i tez tak by niemal wygladalo z rozmowy, ze jest zdecydowna w przyszlym tygodniu po niego przyjechac... zapisala tez numer Balbinki w razie gdyby Niusia wziela ta pierwsza Pani.... w koncu Balbinka tez do leczenia....

Slomeczka wystawila kilka pieskow i w sumie byly trzy telefony, z tego az dwa w sprawie chorego Niusia... czyli choroba pieska jakby katalizuje do dzialania.....

w kolejnym tygodniu musimy koniecznie ogosic Jacusia z naciskiem, ze ma chora lapke...
moze sie uda...;)