Migori Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 [quote name='Justa']Może ktoś kupuje większe worki, to te 0,5kg nie zrobi mu różnicy, ja kupuję 3kg więc dla mnie to spory ubytek ;)[/QUOTE] Wiem, że kupujesz małe worki, jednak niektórzy (tak jak ja) biorę te większe ok. 12kg wtedy szklanka karmy nie robi różnicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 [quote name='Migori']Wiem, że kupujesz małe worki, jednak niektórzy (tak jak ja) biorę te większe ok. 12kg wtedy szklanka karmy nie robi różnicy.[/QUOTE] 3kg dla laba to na tydzień pewnie? :) Chętnie kupowałabym większe, ale nie znasz dnia ani godziny kiedy mój pies się uczuli :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migori Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 [quote name='Justa']3kg dla laba to na tydzień pewnie? :) Chętnie kupowałabym większe, ale nie znasz dnia ani godziny kiedy mój pies się uczuli :diabloti:[/QUOTE]Tak, mniej więcej ;) Niestety ja też zacznę kupować mniejsze op. bo po przebojach z królikiem (po 2 worku uczulenie) obawiam się powtórki z rozrywki z jagnięciną. Już raz zostałam z prawie pełnym worem karmy, której nikt nie chce kupić. Trovet nie jest popularny niestety, a szkoda bo myślę że to całkiem niezła karma nawet dla zdrowych psów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania_Carmen Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Witam, Mam do sprzedania worek 12,5 kg Trovet Rabbit Rice Diet za 200 zł. Worek jest świeżutko otwarty ze zjedzoną dosłownie malutką garstką karmy. Dwa dni temu przyszedł ze sklepu internetowego, ale niestety mój pies niejadek nie chciał go nawet tknąć :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
japanisze Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Nie chciał jeść Troveta?!? Karma ma 18% tłuszczu, mało który psiak się nie skusi :) Ja bym wzięła, ale mam jeszcze pół dużego wora na 9 kg psa - za długo by leżało. To jest świetna karma dla alergików - może weź zbója na przetrzymanie kilka dni? Zgłodnieje to zmądrzeje ;) Ja mam niejadka (no, miałam niejadka, bo teraz już się nad nią nie użalam przy misce ;) ) i jej od początku Trovet bardzo smakuje, poza tym super zniknęły wszystkie objawy alergii. Karma o naprawdę super jakości, tak dobrze sprawdzał się tylko Wolfsblut Range Lamb (choć granulki za duże). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania_Carmen Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Właśnie słyszałam, że karma jest smaczna, dlatego się na nią skusiłam pomimo ceny... Na przetrzymanie go brać nie będę, bo nie jest alergikiem, a inne karmy mimo, że z marudzenie ale jadł dużo chętniej. Więc nie ma sensu mu tego Troveta wmuszać. No nic, może jeszcze znajdę kogoś chętnego na ten worek, bo karmy szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnula Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 czy ma ktoś do odsprzedania 1 kg karmy na sprobowanie.. moja ostatnio zasmakowała puszki z trovet królika i chciałabym zobaczyc czy bedzie w ogole jadła suchą.. jakie granulki ma ta karma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jestem_wredna Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Sprzedam worek z 5,5kg karmy Trovet RRD (worek zawierał 12,5kg, ale był odpowiednio zabezpieczany). Niestety nasz pies zachorował i musimy przejść na inną karmę. :-( Chciałabym za ten worek 99zł już z wliczoną przesyłką kurierską. Kontakt przez PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazowa1 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 w zooexpresie jest 209zł za 12,5 kilo,w krakwecie jeszcze taniej ( z tym,że nigdy nie wiesz,kiedy karma przyjedzie). 220 z rabatem,to nie jest okazja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiamm Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jakiej wielkości są granulki RRD? Ewntualnie LRD lub VPD. Potrzebuję najmniejszych, a mam problem ze zdobyciem próbek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lantash Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Tak,nie wszystkie linie Trovetu mają dodatki w postaci BHA. Generalnie Trovet jest bardziej chwalony od RC I Hillsa (linie weterynaryjne).http://dog-natural.blog.onet.pl/ Dostałem dziś informację od producenta karmy Trovet RRD że konserwowany jest mieszanką BHA i BHT. W związku z tym że nie ma o tym słowa na opakowaniu, rezygnuję z tej karmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts