GoskaGoska Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :cool3:no jak mu wczesniej robilam mega pakiet i nic :( . Teraz nie bardzo mam jak, ale w marcu rusze, chyba ze do marca on bedzie juz w domku - to moje marzenie. Jego allegro: albus Quote
Fredzia:) Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 dodalam go jeszcze na kup.sprzedaj.pl Quote
Koperek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ALBUŚ/ZADZIORA wczoraj ;) Od krat nie mogłam go odkleić taka to przylepa do człowieka!:loveu: Quote
Slomka22 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Pierwszy post zaktualizowany o ogloszenia A pierwsza strona o nowe foty Albuś kochany uciekaj już do domku Zaraz posle Cie do gazet a pozniej siebie do spania:cool3: Quote
Slomka22 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Albus bo wezwe i zeby wyczarowali ci chate ze swojej strony i zaczynam oficjalnie Quote
Slomka22 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 monika55 napisał(a):I wyczarowalas cos? cos mi ostatnio te czary nie wychodza :( Quote
Slomka22 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Wrzucilam Albusia http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-grzecznego-psa-warszawa-131911/#post11821935 Quote
Koperek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dobrze zrobiłaś Slomka- ALBUŚ jest grzeczny i nie ma "ukrytych" wad ani nawyków, więc powinien się sprawdzić ;) p.s. Właśnie wrzuciłam sobie białasa do podpisu, bo dwa psiaki po wieeeeeeeeelu miesiącach znalazły dom i w końcu mogłam go zmienić! :) Quote
Koperek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem: Quote
gosikf & dogs Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :hmmmm: ..............:PROXY5: ---------->:grab:? Idę już sobie z psami, a potem spać bo trzeba wstać o 5.30 to może się choć raz w miesiącu wyśpię....:painting: Quote
MagYa^^ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Albik szuka domu... Komu takiego kochanego psa? Komu...? Quote
Slomka22 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 CiotecZka Magya na strazy, a gdzie reszta...?:mad: Znowu ciotki o Tobie pozapominaly :mad: Quote
giselle4 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ...Albik jestem tez ale czekam na ten domek:oops: niech sie pojawi z wiosą:evil_lol: Quote
monika55 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dobre mysli przynosza dobre spelnienia. Domku, pojaw sie. Quote
Slomka22 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 oj zle bardzo bo ja padam a nie wiem czy jakas inna ciotka mu zrobila :( Quote
MagYa^^ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 TO może czas najwyższy cioteczce Słomce pomóc? :cool3: Jakieś ogłoszonko do gazety, może allegro? Jeszcze jakieś propozycje? (gdzie można jeszcze "porozwieszać" Albiego?) Trzeba się zebrać wspólnymi siłami i działać... Nim może być za późno ... Quote
GoskaGoska Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ja znow mu dala allegro daje tekst z ogloszenia to moze mu ktos dorob jakies ogloszenia: ALBUŚ TO CUDOWNY PIES PRZYJACIELSKI DO LUDZI, MOGŁBY BYĆ MIZIANY GODZINAMI, CZŁOWIEK MOGŁBY ZALIZAĆ, a jednak Albuś , to tez pies KTORY W ZYCIU NIE MIAŁ SZCZĘSCIA. SMUTNY LOS PSA, KTORY PRAGNIE BYĆ KOCHANY, KTORY MIMO NIEDOLI MA NIESAMOWICIE WSPANIAŁY CHARAKTER , JEST MĄDRYM PSEM. JEDYNIE Z INNYMI ZWIERZĘTAMI NIE JEST ZBYT ZGODNY, więc musiabym być jedynym pieskiem w domu. ALBUŚ SZUKA DOMU W CAŁEJ POLSCE, POSTARAMY SIĘ O ZORGANIZOWANIE TRANSPORTU W NAJDALSZE MIEJSCA W POLSCE, JEŚLI TYLKO KTOŚ ZDECUDUJE SIĘ POKOCHAĆ TEGO CUDNEGO PSIAKA NIESTETY MIMO WIELU ZALET, PRZEDE WSZYSTKIM MIŁOŚCI DO LUDZI , NIKT PRZEZ 3 LATA , NIE ZABRAŁ GO DO DOMU. 3 LATA ZA KRATAMI, SAMOTNY BEZ CZŁOWIEKA, KTORY BY GO POKOCHAŁ. ALBUŚ NAPRAWDĘ ZASŁUGUJĘ NA LEPSZY LOS, BĘDZIE WSPANIAŁYM TOWARZYSZEM I PRZYJACIELEM. Pies jest we Wrocławiu jego nr w schronisku 293/06 - ważne przy odbiorze pieska. Jest tak wspaniałym psem, że zasługuje na opiekuna, który doceni, że ma taki skarb pod bokiem. Te 3 lata to stanowczo za długo. Albuś jest dość duzym psem, ma ok5 lat. Zasługuje na inny los, to pies, ktory nie stracił wiary w człowieka, nie ma w nim cienia agresji, i jeszcze umie się uśmiechać. PROSZĘ O DOM DLA NIEGO. BIEDACZEK tak długo czeka na odpowiedzialnego i kochającego opiekuna. Ocalmy go przez śmiercią w schronisku. Quote
Recommended Posts