GoskaGoska Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 kochany Albusi jutro sie biore za oglaszanie ciebie a do tego bede mocno trzymac kciuki, biedaku w koncu sie musi udac :placz: Quote
GoskaGoska Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no nic ale zacznę juz od dziś, zeby jutro szybciej poszlo: 1.centrumofert.pl 2. Quote
giselle4 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Goska moze tak jak i Czara cos wyczarujemy?:crazyeye: Slomka kochana oglasza i ogłasza:lol::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 giselle4 napisał(a): Slomka kochana oglasza i ogłasza:lol::evil_lol: ostatnio nie bardzo.... :shake:, jakas niezorganizowana jestem Quote
GoskaGoska Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 kurcze i dzis sią Albus mialam wziasc za ciebie ale bedzie ciezko, bo wieczorem zlamalam sobie palca prawej reki :shake: i jakos ograniczona ruchowo jestem , ale jakos sie porobi ;) Quote
Slomka22 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aycxOwj4gxs Moj pierwszy filmik - prosze o uwagi i informacje czyj telefon moge wrzucic Negri, Koperek, Aga, Kikou ? Quote
GoskaGoska Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wiesz co moze daj do dwoch ciotek do kikou i koperka . Oby wreszcie Albus zaznal szczescia alegratka, gumtreewroclaw, centrumofert, adopcjapsa.pl , Quote
Slomka22 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 No to ostateczna wersja z Koperkowym nr YouTube - Albuś szuka domu Ciotki wsadzajcie to na swoje strony - jakos musimy mu pomoc Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 DZIS DALAM GO NA GUMTREE WROCLAW, WARSZAWA I KRAKOW JUZ NIE WIEM CO ROBIC ZEBY DOMEK ZNALAZL :roll: Quote
Koperek Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Slomka Ty taleńciaro! Z takimi zdolnościami do tej pory się ukrywałaś!:mad::mad::mad: Normalnie niedobra jesteś! Żeby takie cudeńka tworzyć:loveu: i się nie pochwalić... Hmmm...no nieładnie, nieładnie! Teraz to Albuś już niedługo będzie czekał! Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 kurcze piesku to juz naprawdę przegięcie zeby nikt cie nie chcial :mad: Quote
Slomka22 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Albus pokaz sie Gosia mozesz filimik wstwic na allegro - moze mu pomoze? Quote
kikou Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dziewczyny dzisiaj zadzwonił pan w sprawie Albusia ale zamiast do Koperek .... do Pani spod Warszawy, u której w hoteliku jest Czar-Arturek:crazyeye: Pani wprawdzie podała Mu nr do Ulv(bo akurat innego z Wrocka nie znalazła na szybko), Ulv jest uprzedzona o pomyłce...ale Pan drugi raz nie zadzwonił.... czyli w jakimś ogłoszeniu jest pomylony numer telefonu.... Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Slomka niestety ale takich rzeczy na allegro i wiekszosci ogloszen nie mozna np na gumtree tez nie - ale mozna dac film do autogieldy Quote
Koperek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='kikou']dziewczyny dzisiaj zadzwonił pan w sprawie Albusia ale zamiast do Koperek .... do Pani spod Warszawy, u której w hoteliku jest Czar-Arturek:crazyeye: Pani wprawdzie podała Mu nr do Ulv(bo akurat innego z Wrocka nie znalazła na szybko), Ulv jest uprzedzona o pomyłce...ale Pan drugi raz nie zadzwonił.... czyli w jakimś ogłoszeniu jest pomylony numer telefonu.... Właśnie dzisiaj rano do mnie ulv sms'a puściła o tej sprawie i nie wiem, co dalej. Napisała, że facet ma zamiar po niego przyjechać i już. No ciekawe, czy coś się z tego wykluje... Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To co znaczy ze zadzwonil drugi raz ? Kurcze ja na allegro dalam zly nr mail dobrego tak kopiowalam i zle :( Quote
Koperek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):To co znaczy ze zadzwonil drugi raz ? Kurcze ja na allegro dalam zly nr mail dobrego tak kopiowalam i zle :( To znaczy, że już nie zadzwonił drugi raz- tak, jak ulv powiedziała. Pożyjemy, zobaczymy. Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no kurcze to nie dobrze :shake: coz dalej szukac bedziemy moja wina :-( , ale moze to swiatelko w tunel ze ktos jednak sie zaintersowal Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 moze jeszcze facet zadzwoni ,albo pojedzie po Albusia bezposrednio do schronu .. Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no byl tam jeszcze podany nr bezposrednio do schroniska i nr schroniskowy psa - hm moze do schronu się dzwonil - a nie ma co gdybac, zobaczym Quote
Recommended Posts