Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Slomka Ty taleńciaro! Z takimi zdolnościami do tej pory się ukrywałaś!:mad::mad::mad: Normalnie niedobra jesteś! Żeby takie cudeńka tworzyć:loveu: i się nie pochwalić... Hmmm...no nieładnie, nieładnie!

Teraz to Albuś już niedługo będzie czekał!

Posted

dziewczyny dzisiaj zadzwonił pan w sprawie Albusia ale zamiast do Koperek .... do Pani spod Warszawy, u której w hoteliku jest Czar-Arturek:crazyeye: Pani wprawdzie podała Mu nr do Ulv(bo akurat innego z Wrocka nie znalazła na szybko), Ulv jest uprzedzona o pomyłce...ale Pan drugi raz nie zadzwonił....

czyli w jakimś ogłoszeniu jest pomylony numer telefonu....

Posted

[quote name='kikou']dziewczyny dzisiaj zadzwonił pan w sprawie Albusia ale zamiast do Koperek .... do Pani spod Warszawy, u której w hoteliku jest Czar-Arturek:crazyeye: Pani wprawdzie podała Mu nr do Ulv(bo akurat innego z Wrocka nie znalazła na szybko), Ulv jest uprzedzona o pomyłce...ale Pan drugi raz nie zadzwonił....

czyli w jakimś ogłoszeniu jest pomylony numer telefonu....
Właśnie dzisiaj rano do mnie ulv sms'a puściła o tej sprawie i nie wiem, co dalej. Napisała, że facet ma zamiar po niego przyjechać i już. No ciekawe, czy coś się z tego wykluje...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
To co znaczy ze zadzwonil drugi raz ?
Kurcze ja na allegro dalam zly nr mail dobrego tak kopiowalam i zle :(

To znaczy, że już nie zadzwonił drugi raz- tak, jak ulv powiedziała.
Pożyjemy, zobaczymy.