Slomka22 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 I kolejne ogloszenie Albuś - Zwierzaki - cafeanimal.pl Goska i reszta ciotek - podajcie mi prosze gdzie Albus ma ogloszenia to zaktualizuje 1 post Quote
Slomka22 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Goska a czemu Albusia avantarka nie masz :mad: Albus nie przesadzaj i nie wybrzydzaj w domkach - wybierz najlepszy - koledzy czeaja na pomoc ciotek Quote
GoskaGoska Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 juz mam :loveu: Albus wykonczy mnie psychicznie :shake: czemu on biedy nie ma domu :placz: tyle czasu Quote
Slomka22 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 a ja cos mam przeczucie, ze niedlugo znajdzie domek.... Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 oby sie twoje przeczucia spelnily, bo duzo za duzo czeka Quote
Slomka22 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Albuś ja uparta jestem i poslalam cie znow do GW i WW a jak mnie i ciotki bedziesz ignorowal to zainwestujemy w szczotki i cie wymieciemy ze schronu do domku Quote
Koperek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Slomka22']Albuś ja uparta jestem i poslalam cie znow do GW i WW a jak mnie i ciotki bedziesz ignorowal to zainwestujemy w szczotki i cie wymieciemy ze schronu do domku hahaha dobre ciotka! Tylko coś tu mały ruch u naszego weterana schroniskowego- BIAŁASKA!:shake: Quote
Slomka22 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Koperek']hahaha dobre ciotka! Tylko coś tu mały ruch u naszego weterana schroniskowego- BIAŁASKA!:shake: poczekaj jak bedzie wielkie wymiatanie to wszystkie sie na miotlach zleca :evil_lol: Quote
Koperek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Slomka22']poczekaj jak bedzie wielkie wymiatanie to wszystkie sie na miotlach zleca :evil_lol:[/quote] ino czekam! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Albuś zaraz bede błagać ciotki o pomoc, bo ja ostatnio sama nie daje rady :shake: z ogloszeniami Quote
Koperek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Slomka22']Albuś zaraz bede błagać ciotki o pomoc, bo ja ostatnio sama nie daje rady :shake: z ogloszeniami Slomka oczywiście pomogę Ci- powsadzam Albusia gdzie się da, ale już nie dzisiaj:shake: Spadam lulu, bo się narobiłam... Quote
Slomka22 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Wrzucilam go na http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwany-bialy-kundelek-131145/index2.html#post11769007 I moze by go do DT jakiegos wlozyc, tylko ja finansowo jestem w dolku :( i narazie nie moge nic zdeklarowac... i zrobilam mu http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-3-lata-w-schronisku-czy-tak-ma-sko-czy-W0QQAdIdZ105576625 Quote
giselle4 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ...kto moze zrobić allegro ja nie umiem ciotki On musi iśc do domku jak nie to mamy nowego aniołka:-( Quote
Slomka22 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Giselka jemu allegro robi Goska (Gosiu podaj link to wrzuce) Reszte ogloszen ma nieaktualnych bo ja nie mam wieczorami sily a w dzien biegam jak tzw. kot z pecherzem... Quote
monika083 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jaki on ladny:) dziewczyny a z tych ogloszen ..z allegro nie bylo nigdy zadnego zainteresowania? on chyba nadawalby sie do pilnowania domu,do kojca? taki duzy i siersc gesta? Quote
Slomka22 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Albuś biegniemy na wirtulny spacerek Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ...Zeby tylko nie dołączył do aniolków jak Pongo.... jak wyjdę z dolka to cos dołoze trzeba porozmawiac z Uciechowem [pomagają] oni maja tani hoetelik....i mysle ze na miesiac to jakos byśmy nazbierały ale trzeba jego intensywnie oglaszac...... Quote
Fredzia:) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ogłoszonka: eoferty neon kokosy ojoj.pl ogloszenia.pl rozglos.net autogielda Quote
Slomka22 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Fredzia:)']Ogłoszonka: eoferty neon kokosy ojoj.pl ogloszenia.pl rozglos.net autogielda Fredzia dziekuje :loveu: bo ja ostatnio padam i musze troche przystopowac z moim nocnym siedzeniem... Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ...dzisiaj posiedze i cos wystukam;) w gore maluchu:multi: Quote
Recommended Posts