Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']czy jakas ciotka widziala ostatnio Albiego? Co u biedaczka slychac?
ALBUSIA wczoraj widziałam- jako jedyny z boksu do mnie wylazł :) Z deka był zmęczony, bo ostre słońce było. Ale się przywitał, wsadziłam lapę i go po pysiu podrapałam.

Warto by było go wyczesać, bo sierść zimowa wychodzi wiadrami:roll:... i wygląda co najmniej zaniedbanie w tej sytuacji.

p.s. Gdzie jest tekst ALBUSIA do ogłoszeń?? Bo ja go oglaszałam, ale nie pamiętam z jakim tekstem, a tego z pierwszego postu nie użyję, bo jest beznadziejny!:diabloti:

POPRAWKA- już mam- sorki! ;)

[SIZE=2]Słomka- ZMIEŃ PIERWSZY POST NA PONIŻSZE!!!:mad:

ALBUŚ z sercem na łapie! POMÓŻ MU!
Ten niezwykle przyjazny do ludzi pies trafił do schroniska 2 lata temu. Za co trafił do schroniska ? za to za co wiekszość psów za brak rodowodu. I przeciętny wygląd.
Albuś szuka kochającego domu na zawsze. Ma dopiero 4 lata I jest bardzo kontaktowym psem. Jest zazdrosny o inne psy więc lepiej gdyby był w domu jedynakiem. jego nr schrosnikowy : 293/06.

W schronisku pieski praktycznie nie wychodzą na spacery, procz pojedynczych szczęsciarzy. Nie jest to możliwe, by każdy psiak mogł wyjść z boksu, dlatego tak siedzą zamknięte w boksie, za kratami dnia, tygodnia, miesiącami , a nawet latami i czekają na człowieka, ktory odmnieni ich smutny los.
Podaruj JEMU dom i ciepło.

JESLI KOCHASZ ZWIERZĘTA I CZUJESZ , ŻE MOŻESZ PODAROWAĆ MU DOM ZADZWON , NAPISZ lub PRZYJEDZ PO NIEGO
WSZYTSKIM LUDZIOM KOCHAJĄCYM PSY SERDECZNIE DZIĘKUJĘMY
PSY MOŻNA ODBIERAĆ ZE SCHRONISKA PRZY ul. Skarbowców 52 WE WROCŁAWIU
w dni powszednie w godz. 8.00 - 16.30
w soboty i niedziele w godz. 9.00 -15.00

A kontakt może być do mnie- wiem, co mówić ;) 605095144 lub [email protected]

Aha- jeszcze ważne info!

Gatunek:Psy
Rasa:mieszaniec
Imię:ALBUŚ
Sterylizacja:nie
Odrobaczenie:tak
Szczepienie:tak
Akceptuje psy:nie
Akceptuje koty:nie
Bez zwierząt:tak
Wypuszczanie:wychodzący swobodnie
Dzieci:starsze dzieci

Posted

Koperek prosze mi tu nie grozic - tekst mi jakos znany jest :cool3:

A ten z 1 postu ze strony Negri :eviltong:

Juz aktualizuje 1 post, ale narazie tylko tyle bo mnie ostatnio wszelkie kleski egipskie dopadaja i teraz walcze z kaszlem

Posted

Slomka to jest AŻ tyle!, bo coś mnie strzeli i mam chwilkę ogłosić psiaka, wchodzę na pierwszy post a tam ZONK!:diabloti:

Groźby swoją drogą- nigdy nie zaszkodzą!:evil_lol::evil_lol:

Dzięki! Buziaki!:loveu:

Posted

jest naprawde sliczny ,caly bialy-oprocz tej plamki na oku ..dopiero robiac to allegro tak sie mu dokladnie przyjrzalam -wcale nie jest jakis zwykly .przecietny -jest cudny .Specjalnie jako zdjecie glowne dalam to gdzie stoi i widac ,ze jest bialutki,zrobilam takie troche wyroznione (pogrubiona czcionka i zaznaczone na zolto..na wiecej juz nie mialam kasy:() ale moze ktos go wypatrzy...oby!

Posted

Monia, gdyby potrzebna była jakaś kasa na wyróżnione allegro to dawaj znać. Tylko napisz ile potrzeba byłoby kasy bo ja konta tam nie mam także nie wiem co i jak.

Posted

iwlajn napisał(a):
Monia, gdyby potrzebna była jakaś kasa na wyróżnione allegro to dawaj znać. Tylko napisz ile potrzeba byłoby kasy bo ja konta tam nie mam także nie wiem co i jak.

dzieki:loveu: to jest pogrubiona czcionka i zaznaczone na zolte..za 8 zl ,chyba takie wystarczy bo kolejne opcje to juz ponad 20zl,

Posted

[quote name='iwlajn']A te za 20 zł to jak będzie wygladać?

a wiec ja zrobilam te dwa wyroznienia :

Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką.
Opłata 2,00 zł

Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.
Opłata 6,00 zł.

a ten za 12 zl to :
Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.
Opłata 12,00 zł.

Posted

monika083 napisał(a):
to na dwa tygodnie zrobie ,ale poczekaj jeszcze Ewelinko ,bo jego allegro trwa jeszcze tydzien ,to pozniej zrobimy nastepne.

Ok, to ja tu czekam w pogotowiu. Jak będziesz robić nowe to podasz konto i zaraz wpłacę.

Posted

[quote name='Slomka22']Poprosilam dziewczyny z watku http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-psy-dt-jest-potrzebne-stale-deklaracje-135176/ zeby podeslaly do chetnego domku ze Szczecina Albusia...
Gdyby mu sie udalo to damy rade zalatwic transport prawda :cool3:

widzialam Slomko :loveu:,tez sledze ten watek,
jasne ,ze damy rady ,gdyby tylko domek sie znalazl..do mnie z allegro jak narazie nie ma odzywu..