Koperek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='xmartix']Koperku i jak? zmierzyłaś go?[/quote] uuupssssssssss...:crazyeye: Wyczesałam od nosa po końcówkę ogona, ale nie zmierzyłam. Nie będziesz krzyczeć, prawda??:diabloti: Tak Cię kocham!!!:loveu: :eviltong: Już sobie lezy grzecznie w izolatce po kastracji i czeka na jutrzejszy transport Quote
xmartix Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ojej, Panie ma już szeleczki i nie krzyczała... ale ogólnie nie możemy tak na przyszłość robić, dzięki za wyczesanie to i tak dużo myślałam ze ta kastracja dzisiaj będzie... pomieszało się eh w każdym razie Pani napisała mi maila że jest gotowa Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 jejku jejku to kiedy ona wkoncu przyjezdza -czy to juz dziś ? ale się boję Quote
Slomka22 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Albusiu dzis jest Twoj wielki dzien - bedziesz mial swoj domek Quote
xmartix Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GoskaGoska napisał(a):jejku jejku to kiedy ona wkoncu przyjezdza -czy to juz dziś ? ale się boję tak, dzisiaj :) Quote
xmartix Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 MAIL OD PANI MARTY: " witam :)) Albus juz jest w domku :)))) to bardzo kochany piesek :)))) podroz byla nieco trudna heheh ale udalo sie :))) za wszelka cene chcial wyjsc z samochodu :) niepodoba mu sie tez jego nowe lozko hehehe ale moze z czasem sie przyzwyczai :D woli lozko po viliamie, chociaz prawie sie w nim nie miesci hehehhe wcale nie jest agresywny w stosunku do innych psow- przynajmniej na razie :) raczej sie ich boi :) poza tym panicznie boi sie mojego ojca, ogolnie mezczyzn i ma bardzo duzo lekow, ale to zrozumiale skoro wszystko jest dla niego takie nowe :) za mna chodzi krok w krok heheh nie wiedzialam ze umie dawac lapke :))) daje nawet obie, na zmiane :P jest bardzo grzeczny i kochany - bardzo sie ciesze ze to wlasnie Albus jest ze mna :) nowe zycie - nowe imie :P teraz nazywa sie Diego :P Pozdrawiamy serdecznie i dziekujemy za pomoc i cierpliwosc !" Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 oj jak cudnie , zeby już zawsze Pani była taka nim zachwycona :multi: mam nadzieję, ze Diego szybko pojmie co go za szczęście spotkało i koniecznie jakieś fotki zobaczymy. Moje dwa chlopki długodystansowe Maksiu co już 6 miesięcy w nowym domku i teraz Albuś vel Diego. Bałam się , ze juz nikt nie pokocha tego chłopaka. :smilecol::Dog_run: Przekaz p.Marcie , ze normalnie ją kocham :multi: Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no i jaka mordka uśmiechnięta po tylu latach na miękkim posłaniu :bigcool::bigcool::klacz::klacz::cunao::laola: Quote
Slomka22 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 xmartix napisał(a): zupelnie inny pies XMartix kochana jestes Powiedz jego nowej pani, ze dziekuje za okazane serce dla Albunia Albusiu vel Diego powodzenia i obyś zawsze tak zachwycal swoja pania Quote
Koperek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Albuś w szelkach:placz::placz::placz: takich niebieściutkich:placz::placz::placz::placz: Przepraszam- to łzy szczęścia- patrzę i nic mi się nie zgadza- Albuś na mięciutkim posłanku?????????? Myślałam, że to nigdy nie nastąpi....:placz::placz::placz::placz::placz: Moja następna dogomaniacka miłość- PANI MARTA!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: xmartix co chcesz za tą adopcję?? Nawet się zapożyczę!:lol: Quote
xmartix Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dziewczyny nic nie chcę :crazyeye: działamy razem :) Quote
xmartix Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 słuchajcie jest jedna sprawa Pani Marta pisze że Diego ma jajka... że ma maciupeńką ranę na jajkach ale jajka ma i to baardzo duże (sprawdzała dokładnie), zna się na tym ponieważ jej poprzedni pies też miał jajka a potem kastracja i nie miał i wie jak to wygląda. do tego w książeczce jest tylko wpis o kastracji ale nie ma pięczątki ani podpisu co o tym Koperek myślisz? Quote
kikou Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 cudownie, ze ma taki wspanialy dom, az mi dech zaparlo.... historia z jajeczkami...:crazyeye::razz::crazyeye::razz: Quote
GoskaGoska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 po konsultacjach na GG z ciotką Koperek , bo wejsc juz na dogo nie moze , pozwolę sobie zacytować wyrywkowo: " że to tylko opuchlizna- tak to wygląda po kastracji ... ...u niektórych to nawet wygląda, jak jajka strusie powiększone, więc tak do 10 dni powinno mu to zacząć schodzić byle tylko tego zbytnio nie wylizywał a jak coś to alantanem ...." Quote
GoskaGoska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a ja Albusia z przyjemnością wywaliłam z podpisu :razz: Quote
Koperek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):a ja Albusia z przyjemnością wywaliłam z podpisu :razz: za bardzo się stresuję, żeby to zrobić tak od razu ;) poczekam kilka dni... Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 xmatix jak masz teraz takie szczęscie do domków dla weteranów schroniskowych Norka i Albus teraz, to tak się nieśmiało zapytam czy nie wrzuciałabyś do swojego allegro Ralfa i Spikego? 1. rafl http://www.dogomania.pl/forum/f28/roznooki-ralf-ma-cos-z-husky-choc-charakter-miziasty-nikt-go-nie-chce-108787/ 2. Spike http://www.dogomania.pl/forum/f1155/spajki-niesamowicie-bystry-inteligentny-najdluzszy-staz-w-schronisku-wroclaw-122035/ ps. a Elwirkę też mozesz wywalić z podpisu Quote
xmartix Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 to nie obrzęk po kastracji!!!!!! czytajcie to!! "poszlam z Diego do weterynarza- okazalo sie ze ma zapalenie moszny i zakazenie - dostal serie zastrzykow i w niedziele dostanie kolejne...szkoda ze musial bidak tyle sie nacierpiec bo weterynarz mowil, ze to strasznie psa boli" co oni w tym schronie zrobić potrafią!!!!! :angryy: i trochę pozytywów: "Na szczescie Diego lubi wszelkie zabiegi pielegnacyjne- mozna mu zagladac w ucho czy w jajka bez problemu- wiec nie ma kompletnie problemu. Do nas juz sie przyzwyczail- troche bylam zaniepokojona bo szczekal na mojego ojca i rzucil sie na mame z zebami wczoraj (ale nie ugryzl na szczescie :D). wyslalam ich wiec na wycieczke integracyjna i teraz juz ich kocha :)))" "mi sie wydaje ze on mial kiedys domek....wiele rzeczy na to wskazuje- z jednej strony wie co i jak- ze na kanapie sie lezy a w domu nie wolno sie zalatwiac....tylko pierwszego dnia mu sie zdarzylo- a teraz juz robi cos wpanialego- podchodzi do polki w przedpokoju na ktorej leza jego gadzety (smycz i szelki) i kladzie lepek na polce i tak zastyga poki ktos zauwazy hehhehe genialne ma pewne zachowania" Quote
Recommended Posts