kikou Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Koperek napisał(a):a z tego, co mi pisałaś to najpierw p. Marta miała do niego zadzwonić! więc jak? tak się nie robi. gdzieś na wątku wcześniej Marta pisała, że Pani chyba dzwoniła i powiedziano Jej, że to Jej wina, bo źle sie zajmowała psem... Quote
xmartix Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Koperek napisał(a):a z tego, co mi pisałaś to najpierw p. Marta miała do niego zadzwonić! więc jak? tak się nie robi. tak, do schroniska było dzwonione i do weterynarza, wet powiedział że wszystko jest winą p. Marty, że on wykonał operację idealnie, nakrzyczał na nią. Weci z Lubina i p. Marta twierdzą, że Diego ma wyczuwalne 2 jajka.. Koperek, jakby ten wet jakoś łagodniej podszedł do sprawy albo chociaż okazał chęć pomocy to sprawa by się inaczej potoczyła. A że tak się nie stało, sprawa poszła dalej. Ja jestem za szeroko rozumianą sprawiedliwością. Mi kastrował 2 psy i było ok, sama byłam totalnie w szoku, zaczęłam się dowiadywać i nieciekawe "plotki" chodzą na jego temat. Nie wiem co jest prawdą. Ale ta akurat sprawa to jawne przegięcie. Quote
giselle4 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ...podniose:multi: czytam ...czytam i włos staje na glowie:shake: Quote
Slomka22 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 podajcie mi co mam pouzupelniac w 1 poscie bo przez najblizsze 2 tyg bede miala krucho z netem,,,, Quote
GoskaGoska Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 chyba nic nie ma do uzupelnienia :roll: moj bazarek - ale jeszcze nie ma wplat - więc nie ma co pisac, a jak cos to pojdzie do Marty Quote
xmartix Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 doszła wpłata od Giselle4 10 zł + moje 30zł = 40 zł i jeszcze z bazarku dziękujemy ;) Quote
xmartix Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Slomka22 napisał(a):podajcie mi co mam pouzupelniac w 1 poscie bo przez najblizsze 2 tyg bede miala krucho z netem,,,, Słomko zmień tytuł bo z Diego już jest ok, goi się wszystko, Diego jest pod stałą opieką weterynaryjną i behawiorysty. Albuś dużo szaleje na dworze :) jest bardzo energiczny. p. Marta pyta jaki miał stosunek do psów jak był w schronie bo strasznie się rzuca na nie. Quote
GoskaGoska Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 no wlasnie Marta to bylo od początku mowione, ze on powinien byc jedynym psiakiem, bo nie bardzo jest do zwierząt. Jak cos to na gg:) jutro się zgadamy - tylko mi coś gg szwankuje i nie ma listy kontaków :mad: Quote
Slomka22 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Uzupelnione, pozmieniane Gosia w razie czego wpisz prosze swoj bazarek do 2 postu a ja jak bede mogla to uzupelnie :P Quote
Koperek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='xmartix'] p. Marta pyta jaki miał stosunek do psów jak był w schronie bo strasznie się rzuca na nie. No ale to jak gdyby powinno być wiadome dla wszystkich! Dziwi mnie to pytanie ogromnie :roll: Od początku trąbię, że Albuś/Diego nie nadaje się do innych psów, a z tym jego rzucaniem to tak być nie może. Niech p. Marta da mu konkretnie do zrozumienia, że jej się takie zachowanie nie podoba i nie wolno mu ręki z barku wyrywać, bo nie lubi innych psów! Jeżeli ma kontakt ze szkoleniowcem to na pewno jej pokaże co i jak- byle łagodnie, acz konsekwentnie. Proszę na pw wszelkie dane potrzebne do przelania pieniążków za bazarek GoskaGoska od Ciebie xmartix ;) Imię, nazwisko, adres dokładny, kod i nr konta- dzięki! Sama się zdziwiłam, że aż za tyle zabawkę zalicytowałam:roflt: Quote
xmartix Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Koperek nie jestem na wątku od początku to i nie wiedziałam. a jaki kod mam Ci wysłać? Quote
Koperek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 xmartix napisał(a): a jaki kod mam Ci wysłać? pocztowy :) Quote
xmartix Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 aaaaa myślałam ze coś związane z bankiem jest, tak właśnie czytam posty... mam zdjęcia Albusia zaraz wkleję Quote
xmartix Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Koperek opróżnij skrzynkę bo nie mogę wysłać nic Quote
monika083 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 jejku jaki Diegus szczesliwy:loveu: zupelnie inny pies niz w schronie ! dajcie go na metamorfozy!! Quote
giselle4 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ...supwer psiaki i ten usmiech od zęba do zęba tak sie ciesze:evil_lol: a przy okazji witam Moniczke dawno Cie nie widziałam:oops: Quote
Koperek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 JEDNO WIELKIE ALBUSIOWE SZCZĘŚCIE! Brak słów, żeby opisać co czuję, jak oglądam te zdjęcia...:shake: Quote
Reksiu21 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Oh, jakie cuuuuudowne te zdjecia!!!:loveu::loveu::loveu: Ale szczesliwy pies!! Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Xmatrix dobrze by bylo zamknąć finanse i zrobic ostatni przelew Pani - czyli ostatnie moje wpłaty z piszczałek czyli 20zl od..............(NIGDY TYCH NICKOW NIE PAMIĘTAM :mad:) ORAZ KOPEREK 15ZL. Quote
xmartix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 tak, wiem, ale czy doszły? zaraz sprawdzę. a tymczasem mam nowe wieści o Diego: był z ojcem na rybach :razz: i całkowicie oszalał na widok wody, wskoczył od razu, pływał, Pani Marta napisała że nawet nurkował :crazyeye: do tego super nadaje się na wyjścia na ryby bo pomaga: wyciagał ryby z podbieraka zębami i wyrzucał na brzeg.... :) do tego Diego chodzi i zakopuje souveniry: zabawki, jedzenie i cytuje "przyklepuje tylnimi nogami" hehe, raz zakopał piłeczkę u sąsiada w ogrodzie ;) ze zdrowiem już dobrze, do ucha ma nadal antybiotyk, a "jajeczka" już sie wygoiły, ale dalej wyglądają jak jajka Quote
xmartix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ja 30,00 gosikf & dogs 10,00 SLOMKA22 10,00 KIKOU 15,00 REKSIU21 45,00 giselle4 10,00 po zbiórce na sare BIANKA1 36,00 Razem: 156,00 Wpłaciłam 80 zł Zostało: 76 zł + 20 GośkaGośka + 15 GośkaGośka + 15 Koperek 50 zł 76+50= 126 zł do wpłacenia czyli razem zebraliśmy 206 zł jak się zgadza i nie macie jakiś wątpliowści to wpłacę Quote
xmartix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zdjęcia Diego, nie ma jak pływa ponieważ wypływał za daleko i wszyscy go pilnowali Quote
Recommended Posts