Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koperek napisał(a):
a z tego, co mi pisałaś to najpierw p. Marta miała do niego zadzwonić! więc jak? tak się nie robi.

gdzieś na wątku wcześniej Marta pisała, że Pani chyba dzwoniła i powiedziano Jej, że to Jej wina, bo źle sie zajmowała psem...

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koperek napisał(a):
a z tego, co mi pisałaś to najpierw p. Marta miała do niego zadzwonić! więc jak? tak się nie robi.

tak, do schroniska było dzwonione i do weterynarza, wet powiedział że wszystko jest winą p. Marty, że on wykonał operację idealnie, nakrzyczał na nią. Weci z Lubina i p. Marta twierdzą, że Diego ma wyczuwalne 2 jajka..
Koperek, jakby ten wet jakoś łagodniej podszedł do sprawy albo chociaż okazał chęć pomocy to sprawa by się inaczej potoczyła. A że tak się nie stało, sprawa poszła dalej.
Ja jestem za szeroko rozumianą sprawiedliwością. Mi kastrował 2 psy i było ok, sama byłam totalnie w szoku, zaczęłam się dowiadywać i nieciekawe "plotki" chodzą na jego temat. Nie wiem co jest prawdą. Ale ta akurat sprawa to jawne przegięcie.

Posted

Slomka22 napisał(a):
podajcie mi co mam pouzupelniac w 1 poscie bo przez najblizsze 2 tyg bede miala krucho z netem,,,,

Słomko zmień tytuł bo z Diego już jest ok, goi się wszystko, Diego jest pod stałą opieką weterynaryjną i behawiorysty.
Albuś dużo szaleje na dworze :) jest bardzo energiczny.
p. Marta pyta jaki miał stosunek do psów jak był w schronie bo strasznie się rzuca na nie.

Posted

no wlasnie Marta to bylo od początku mowione, ze on powinien byc jedynym psiakiem, bo nie bardzo jest do zwierząt.
Jak cos to na gg:) jutro się zgadamy - tylko mi coś gg szwankuje i nie ma listy kontaków :mad:

Posted

[quote name='xmartix']
p. Marta pyta jaki miał stosunek do psów jak był w schronie bo strasznie się rzuca na nie.
No ale to jak gdyby powinno być wiadome dla wszystkich! Dziwi mnie to pytanie ogromnie :roll: Od początku trąbię, że Albuś/Diego nie nadaje się do innych psów, a z tym jego rzucaniem to tak być nie może. Niech p. Marta da mu konkretnie do zrozumienia, że jej się takie zachowanie nie podoba i nie wolno mu ręki z barku wyrywać, bo nie lubi innych psów! Jeżeli ma kontakt ze szkoleniowcem to na pewno jej pokaże co i jak- byle łagodnie, acz konsekwentnie.

Proszę na pw wszelkie dane potrzebne do przelania pieniążków za bazarek GoskaGoska od Ciebie xmartix ;) Imię, nazwisko, adres dokładny, kod i nr konta- dzięki! Sama się zdziwiłam, że aż za tyle zabawkę zalicytowałam:roflt:

• 2 weeks later...
Posted

Xmatrix dobrze by bylo zamknąć finanse i zrobic ostatni przelew Pani - czyli ostatnie moje wpłaty z piszczałek czyli 20zl od..............(NIGDY TYCH NICKOW NIE PAMIĘTAM :mad:) ORAZ KOPEREK 15ZL.

Posted

tak, wiem, ale czy doszły?
zaraz sprawdzę.

a tymczasem mam nowe wieści o Diego:
był z ojcem na rybach :razz: i całkowicie oszalał na widok wody, wskoczył od razu, pływał, Pani Marta napisała że nawet nurkował :crazyeye:
do tego super nadaje się na wyjścia na ryby bo pomaga: wyciagał ryby z podbieraka zębami i wyrzucał na brzeg.... :)
do tego Diego chodzi i zakopuje souveniry: zabawki, jedzenie i cytuje "przyklepuje tylnimi nogami" hehe, raz zakopał piłeczkę u sąsiada w ogrodzie ;)

ze zdrowiem już dobrze, do ucha ma nadal antybiotyk, a "jajeczka" już sie wygoiły, ale dalej wyglądają jak jajka

Posted

Ja 30,00
gosikf & dogs 10,00
SLOMKA22 10,00

KIKOU 15,00
REKSIU21 45,00

giselle4 10,00
po zbiórce na sare
BIANKA1 36,00

Razem: 156,00

Wpłaciłam 80 zł

Zostało: 76 zł