Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoskaGoska']kOPERKU MOZE jak tak i tak bédziesz dzownic to zapyt sie o tá godziné - bo sama wiesz najlepiej jak ciézko sié do schroniska dodzwonic. A Albus juz tyle czekal na domek, ze moze lepiej nie ryzykowac zniechécenia Pani :roll: ja sie tak bojé , ze cos pojdzie nie tak , ze szok
Gosiu to akurat dla mnie jest oczywista OCZYWISTOŚĆ :) Ale dobrze, że ktoś trzyma dały czas rękę na pulsie...

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłaś? jak nie to ja zadzwonię jutro
Gosia ma rację, lepiej żebyśmy my się dopytały o to
przy odbiorze Centka będę chciała tak w ogóle tez być.. żeby Pani Marta (bo to moja imienniczka się okazało) się nie zmotała :p

Posted

Wszystko będzie ok- takie psy "długostażowe" mają specjalne względy ;)

Dzwoniłam rano. Niestety doktor był zajęty operacją, więc tylko p. Basia dowie się o tą godzinę (bo schroniskowce nie są "godzinowe" tylko, jak wypadnie) i zadzwonię jutro po pełną informację ;)

Posted

xmartix napisał(a):
Koperek zmierzyłaś chłopaka?

Jeszcze nie, bo dzisiaj nie miałam ciuchów na przebranie.

xmartix napisał(a):
i na kiedy kastracja?
bo pani Marta pyta...

Termin znany- t.j. 30 czerwca, a godzina 11 kastracja, więc do odbioru będzie ok. godzinki 12 przyśpiony głupim jasiem ;)

Posted

xmartix napisał(a):
napisala ze w tv byl program o Rambo z wroclawskiego schronu ze pogryzł dziewczynke jakas ... byl?

Jaki Rambo?? Nic o takim imieniu psa nie wiem.

Posted

jejku ciotka Koperek teraz masz mistrzostwo w zakręceniu -- sama zakladałas wątek - a teraz piszesze , ze nic :diabloti: nie wiesz. Jakby to nie byl smutny fakt, to bym się niezle usmiala

Posted

[quote name='GoskaGoska']jejku ciotka Koperek teraz masz mistrzostwo w zakręceniu -- sama zakladałas wątek - a teraz piszesze , ze nic :diabloti: nie wiesz. Jak to nie byl smutny fakt to bym się niezle usmiala
Gosiu bez przesady, co?!!:angryy: Jeszcze ktoś nieświadomy przeczyta i pomyśli po swojemu... Więc proszę Cię- przestań tak pisać!

Żeby starszy, poczciwy, przełagodny dziadula kogokolwiek pogryzł to ten ktoś musiałby się nieźle namęczyć, żeby mu do pyska łapę wcisnąć i jeszcze mu ten pysk zacisnąć!!!

Posted

Śpieszę donieść, że jutro z samego rańca odbędzie się oficjalne mierzenie Albusia (z nadzieją myślę, że mi go wydadzą:evil_lol:). Chyba się skicham z ilości jutrzejszych zajęć, ale czego się nie robi dla tych futer niewdzięcznych!!!:diabloti:

Posted

dzięki Koperku
jeszcze przydałoby się przesunąć operację na dzień następny.. bo ta koleżanka Pani Marta powiedziała że jednak 29 nie, za to 30 czerwca tak.. :roll:
dajcie mi na pw Koperka, bo nie wiem czy popatrzy z rana na wątek

Posted

Koperek napisał(a):

Termin znany- t.j. 30 czerwca, a godzina 11 kastracja, więc do odbioru będzie ok. godzinki 12 przyśpiony głupim jasiem ;)

XMartix - ale Koperek tak napisala

Posted

xmartix napisał(a):
no trochę w tym racji
zaproponuję Pani tak jak Ty pisałaś żeby wzięła jedną sunię i poszła z nami na spacer i z Albusiem
ale najwcześniej 20.06.
a co do kastracji.. skoro jest dopiero 29. Pani nie ma auta, mota obecnie by przyjechac do wro po Albusia ewentualnie, wiec nie wiem co z tak odległym terminem jak 29.. zapytam

z tego co wiedzę to najpierw byla mowa o 29 - pozniej o 30 - to moze telefonicznie się zgadajcie - no wykoncze się nerwowo:evil_lol:

Posted

No wynika z tego, że jest na 30 umówiona więc wszystkim pasuje jak mniemam. Ważne żeby doszło do skutku, a nawet jakby był zabrany dzień po kastracji to nie ucierpi na tym bardzo, choc wiadomo, że dobudzić się we własnym domu to każdy by chciał po zabiegu. Albi to by pomyślał, że jeszcze śni albo co:lol:

Posted

Przepraszam, że wczoraj nic nie napisałam, ale dostać się na dogo nie mogłam!:angryy:

W każdym razie czesanie odbędzie się dopiero w niedzielę- już się umówiłam, że po wyciągnięciu z boksu będzie "toaleta" ;), później do izolatki na te dwa dni, a później do domku!:multi: To będzie fajnie, bo pod kontrolą nie dostanie jeść, żeby podróż miał łagodną ;)

Jaki macie problem cioteczki, bo coś zagmatwane jest??

Posted

bo ja bym juz chciala sie cieszyc a jeszcze sie troszke boje wiec czekam niecierpliwie i przebieram z nogi na noge i czekam az bede mogla zobaczyc zdjecia Albusia w domku

Posted

tylko jak ta Pani teraz szelki kupi :roll: zeby do domu zabrac.
Xmartix moze powiedz - ze szelki majá takie rozmiary uniwerslane S-M -L
na niego to chyba trzeba by bylo L??
Kurcze tylko, zeby potem nie bylo, ze za duze i sié z nich wywinie łatwo