Koperek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='GoskaGoska']kOPERKU MOZE jak tak i tak bédziesz dzownic to zapyt sie o tá godziné - bo sama wiesz najlepiej jak ciézko sié do schroniska dodzwonic. A Albus juz tyle czekal na domek, ze moze lepiej nie ryzykowac zniechécenia Pani :roll: ja sie tak bojé , ze cos pojdzie nie tak , ze szok Gosiu to akurat dla mnie jest oczywista OCZYWISTOŚĆ :) Ale dobrze, że ktoś trzyma dały czas rękę na pulsie... Quote
xmartix Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dzwoniłaś? jak nie to ja zadzwonię jutro Gosia ma rację, lepiej żebyśmy my się dopytały o to przy odbiorze Centka będę chciała tak w ogóle tez być.. żeby Pani Marta (bo to moja imienniczka się okazało) się nie zmotała :p Quote
Koperek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wszystko będzie ok- takie psy "długostażowe" mają specjalne względy ;) Dzwoniłam rano. Niestety doktor był zajęty operacją, więc tylko p. Basia dowie się o tą godzinę (bo schroniskowce nie są "godzinowe" tylko, jak wypadnie) i zadzwonię jutro po pełną informację ;) Quote
Slomka22 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Koperku jak ja chce wierzyc ze wszystko bedzie ok - tak bardzo bym chciala zeby on juz byl w domku a to jeszcze ponad tydzien... Quote
xmartix Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Koperek zmierzyłaś chłopaka? i na kiedy kastracja? bo pani Marta pyta... Quote
Koperek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 xmartix napisał(a):Koperek zmierzyłaś chłopaka? Jeszcze nie, bo dzisiaj nie miałam ciuchów na przebranie. xmartix napisał(a):i na kiedy kastracja? bo pani Marta pyta... Termin znany- t.j. 30 czerwca, a godzina 11 kastracja, więc do odbioru będzie ok. godzinki 12 przyśpiony głupim jasiem ;) Quote
xmartix Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 a kiedy byś mogła go zmierzyć? dzięki za informacje Quote
xmartix Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mail od Pani Marty dostalam ze prosi o te wymiary... napisala ze w tv byl program o Rambo z wroclawskiego schronu ze pogryzł dziewczynke jakas ... byl? Quote
Koperek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 xmartix napisał(a):napisala ze w tv byl program o Rambo z wroclawskiego schronu ze pogryzł dziewczynke jakas ... byl? Jaki Rambo?? Nic o takim imieniu psa nie wiem. Quote
GoskaGoska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jejku ciotka Koperek teraz masz mistrzostwo w zakręceniu -- sama zakladałas wątek - a teraz piszesze , ze nic :diabloti: nie wiesz. Jakby to nie byl smutny fakt, to bym się niezle usmiala Quote
Koperek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='GoskaGoska']jejku ciotka Koperek teraz masz mistrzostwo w zakręceniu -- sama zakladałas wątek - a teraz piszesze , ze nic :diabloti: nie wiesz. Jak to nie byl smutny fakt to bym się niezle usmiala Gosiu bez przesady, co?!!:angryy: Jeszcze ktoś nieświadomy przeczyta i pomyśli po swojemu... Więc proszę Cię- przestań tak pisać! Żeby starszy, poczciwy, przełagodny dziadula kogokolwiek pogryzł to ten ktoś musiałby się nieźle namęczyć, żeby mu do pyska łapę wcisnąć i jeszcze mu ten pysk zacisnąć!!! Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 oj ciotka Koperek każdemu się zakręcic może :lol:, mam nadzieję, ze to nie nasz dziadzio - a tym czasem Albusiu szykuj się do domu- bo zawału dostanę Quote
Koperek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Śpieszę donieść, że jutro z samego rańca odbędzie się oficjalne mierzenie Albusia (z nadzieją myślę, że mi go wydadzą:evil_lol:). Chyba się skicham z ilości jutrzejszych zajęć, ale czego się nie robi dla tych futer niewdzięcznych!!!:diabloti: Quote
xmartix Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dzięki Koperku jeszcze przydałoby się przesunąć operację na dzień następny.. bo ta koleżanka Pani Marta powiedziała że jednak 29 nie, za to 30 czerwca tak.. :roll: dajcie mi na pw Koperka, bo nie wiem czy popatrzy z rana na wątek Quote
Slomka22 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Koperek napisał(a): Termin znany- t.j. 30 czerwca, a godzina 11 kastracja, więc do odbioru będzie ok. godzinki 12 przyśpiony głupim jasiem ;) XMartix - ale Koperek tak napisala Quote
xmartix Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 no co Ty! bo był inny termin, że na 29-go... oooo :crazyeye: zaraz sprawdzę maila od Pani Marty Quote
GoskaGoska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 xmartix napisał(a):no trochę w tym racji zaproponuję Pani tak jak Ty pisałaś żeby wzięła jedną sunię i poszła z nami na spacer i z Albusiem ale najwcześniej 20.06. a co do kastracji.. skoro jest dopiero 29. Pani nie ma auta, mota obecnie by przyjechac do wro po Albusia ewentualnie, wiec nie wiem co z tak odległym terminem jak 29.. zapytam z tego co wiedzę to najpierw byla mowa o 29 - pozniej o 30 - to moze telefonicznie się zgadajcie - no wykoncze się nerwowo:evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No wynika z tego, że jest na 30 umówiona więc wszystkim pasuje jak mniemam. Ważne żeby doszło do skutku, a nawet jakby był zabrany dzień po kastracji to nie ucierpi na tym bardzo, choc wiadomo, że dobudzić się we własnym domu to każdy by chciał po zabiegu. Albi to by pomyślał, że jeszcze śni albo co:lol: Quote
Slomka22 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 GoskaGoska napisał(a):no wykoncze się nerwowo:evil_lol: oj nie jestes sama ;) Quote
Koperek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Przepraszam, że wczoraj nic nie napisałam, ale dostać się na dogo nie mogłam!:angryy: W każdym razie czesanie odbędzie się dopiero w niedzielę- już się umówiłam, że po wyciągnięciu z boksu będzie "toaleta" ;), później do izolatki na te dwa dni, a później do domku!:multi: To będzie fajnie, bo pod kontrolą nie dostanie jeść, żeby podróż miał łagodną ;) Jaki macie problem cioteczki, bo coś zagmatwane jest?? Quote
Slomka22 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 bo ja bym juz chciala sie cieszyc a jeszcze sie troszke boje wiec czekam niecierpliwie i przebieram z nogi na noge i czekam az bede mogla zobaczyc zdjecia Albusia w domku Quote
GoskaGoska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 tylko jak ta Pani teraz szelki kupi :roll: zeby do domu zabrac. Xmartix moze powiedz - ze szelki majá takie rozmiary uniwerslane S-M -L na niego to chyba trzeba by bylo L?? Kurcze tylko, zeby potem nie bylo, ze za duze i sié z nich wywinie łatwo Quote
Recommended Posts