Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']dwa ostatnie zdjecia dobre :), ten Wasz Kangur to straszny żywiołek, ona by się świetnie odnalazła z moją Mają[/QUOTE]

Będzie miała okazję - panmiętaj, za rok Polduś świętuje w Krakowie z Kangurem!

Posted

A ja chciałam zaprotestować przeciwko tytułowi tego wątku :D :D :D Jaka to z Matyldy parówka??? Może kiedys ;)
Teraz to super laseczka z idealna figurką ;) Florentynka, pokaż ją u Balbiny :D

Posted

[quote name='Andzike']A ja chciałam zaprotestować przeciwko tytułowi tego wątku :D :D :D Jaka to z Matyldy parówka??? Może kiedys ;)
Teraz to super laseczka z idealna figurką ;) Florentynka, pokaż ją u Balbiny :D[/QUOTE]
Bardzo chętnie bym ją pokazała - tylko chyba muszę przekopać cały wątek - miałam, słowo daję, że miałam, pościągane na twardy dysk wszystkie zdjęcia Mati - schroniskowe i tak dalej, a teraz nie mogę ich znaleźć!!! Ale to pewnie dlatego, że ostatnio ze zgrozą stwierdziłam, że w moim komputerze jest 19 000 zdjęć. Z tego jakieś 13 000 to zdjęcia moich psów...

Posted

Asiu a u mnie cały dysk nie dość, że naszymi domowymi sierściuchami zapchany to jeszcze schroniskowych psów zatrzęsienie...

Ale przyznaj sie tego schroniskowego zdjęcia Mati nie miałaś:

[IMG]http://img185.imageshack.us/img185/1717/matib.jpg[/IMG]

Posted

O rany!!! No nie mogłam mieć, to jasne! Przecież to zdjęcie z tych opatrzonych klauzulą absolutnej tajności, jako "nieadopcyjne"! Przyznać się - macie tam w swoich tajnych archiwach Łuckę podczas prucia ogrodzenia?

Posted

Mati - pies szkolony do walk:diabloti:
Florentynko , a Ty nam pokazujesz Matyldę na trawce , w kwiatkach , na śnieżku , słodką i niewinną
Pokaż prawdziwe oblicze krwiożerczego orzeszka:evil_lol:

Posted

Ja mam czułe serduszko i jak krwiożerczy orzeszek kogoś bije, to zamiast robić zdjęcia pędzę interweniować. Ale muszę poprosić kogoś, żeby nakręcił filmik z drapania Jego Wysokości. Bo to wygląda tak - ja drapię, a wokół stoją trzy wiedźmy parówiaste i wrzeszczą na mnie ile wlezie.

Posted

To też tak nie było, że niby Mati taka agresywna, każda z was tak zrobiłaby na jej miejscu...Mati przez jakiś czas mieszkała na sadku, a tam same dziadki rezydowały ( ona tam trafiła żeby mieć więcej ruchu, nie, że stara ) Niby aMti wysterylizowana, więc niebezpieczeństwa ciąży nie ma, ale, że przechodzi coś jakby cieczkę to Asia juz zdążyła się dowiedzieć ( ja wtedy nie mogłam ogarnąć o co to chodzi ) no więc jak Mati miała wtedy ta swoją pseudocieczkę to te wszystkie dziadki zabiegały o jej względy, tłukły się między sobą, nagabywały ją wciąż, no i dziewczyna nie wytrzymała, a zwłaszcza Wędkarz był natrętny no więc mukłapnęła koło nosa paszczą...no ale fota zdecydowanie nie mogła być opublikowana ( trzymałam ją jednak w swoich zbiorach bo wierzyłam, że kiedyś się nada :) )

Posted

O jakoś tak to wyglądało:)

[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/8540/matid.jpg[/IMG]
Ale to stare dzieje.....
Ten biały Urban już nie żyje a rudasek Lisek ma dom w Niemczech.
No i Mati juz pewnie o schronie zapomniała...

Posted

Przepraszam za OFFa
Pilnie potrzebna każda pomoc i deklaracje na hotelik... Psiaki gasną w schronisku [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/182235-POTRZEBNA-POMOC-Kamel-i-Fax-BEZDOMNI-OD-8-LAT-ZbierajAE-na-hotelik"]http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE[/URL]

Posted

[quote name='Florentynka']Moja biedna paróweczka prześladowana!
Taka "Zuzanna i starcy"[/QUOTE]

No nie wiem... ;) na tym drugim zdjęciu nie wygląda na jakąś mocno niezadowoloną ;)

Posted

A gdzie sie podziewają przedstawiciele mojego ukochanego stada??
Pewnie przyszedł ten na O...

Wybrałam przypadkowo wątek Mati ale piszę do całego stadka:

[B][COLOR="#ff0000"]Najserdeczniejsze życzenia, oby zawsze wiosna, ciepełko i słoneczko gościło w Waszym stadku, oby dopisywało zdrówko i duzo , dużo wszelkiej pomyślności oraz moc uścisków, całusów i miziań!!!![/COLOR][/B]
Moc całusów również dla wszystkich Waszych ludziów!!!:loveu::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

Dziękujemy za życzenia!
My Wam wszystkim zawsze dobrze życzymy, nie tylko świątecznie...
Donoszę, że Mati nie chciała jeża, którego Gjalpo jej wczoraj sprezentował - uciekła z kanapy nie chcąc siedzieć z jeżem. A w ogóle ona jest jak koza - żre różne rzeczy, na przykład papier. Wczoraj się okropnie pokłóciła z Adamem o worek foliowy, który chciała zjeść, a on jej próbował odebrać...
A mnie głupiej zachciało się porządnych ruskich pierogów - pół dnia spędziłam na lepieniu, psy też dostały swoją dolę, rzecz jasna. A zrobiło mi się tych pierogów więcej, i się cieszyłam, że będą na jutro.
Studziły się w dużej misce na stole, przed schowaniem do lodówki. No i przyszło paskudne tybetaniszcze, łapskami się oparło o krzesło, ryj wetknęło w miskę i żarło te moje pracowicie klejone pierogi.
Nie lubię psów!

Posted

[quote name='halcia']Jesteś na dogo!Tu mozesz nie lubić najwyzej pierogów:diabloti::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

A co one komu zrobiły, żeby je od razu negatywnymi uczuciami obdarzać? :diabloti: