majuska Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 dwa ostatnie zdjecia dobre :), ten Wasz Kangur to straszny żywiołek, ona by się świetnie odnalazła z moją Mają Quote
Becia66 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mati to taka charyzmatyczna osobowośc, widac to, słychać i czuć.....:diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='majuska']dwa ostatnie zdjecia dobre :), ten Wasz Kangur to straszny żywiołek, ona by się świetnie odnalazła z moją Mają[/QUOTE] Będzie miała okazję - panmiętaj, za rok Polduś świętuje w Krakowie z Kangurem! Quote
Andzike Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A ja chciałam zaprotestować przeciwko tytułowi tego wątku :D :D :D Jaka to z Matyldy parówka??? Może kiedys ;) Teraz to super laseczka z idealna figurką ;) Florentynka, pokaż ją u Balbiny :D Quote
Florentynka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Andzike']A ja chciałam zaprotestować przeciwko tytułowi tego wątku :D :D :D Jaka to z Matyldy parówka??? Może kiedys ;) Teraz to super laseczka z idealna figurką ;) Florentynka, pokaż ją u Balbiny :D[/QUOTE] Bardzo chętnie bym ją pokazała - tylko chyba muszę przekopać cały wątek - miałam, słowo daję, że miałam, pościągane na twardy dysk wszystkie zdjęcia Mati - schroniskowe i tak dalej, a teraz nie mogę ich znaleźć!!! Ale to pewnie dlatego, że ostatnio ze zgrozą stwierdziłam, że w moim komputerze jest 19 000 zdjęć. Z tego jakieś 13 000 to zdjęcia moich psów... Quote
majuska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Asiu a u mnie cały dysk nie dość, że naszymi domowymi sierściuchami zapchany to jeszcze schroniskowych psów zatrzęsienie... Ale przyznaj sie tego schroniskowego zdjęcia Mati nie miałaś: [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/1717/matib.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 O rany!!! No nie mogłam mieć, to jasne! Przecież to zdjęcie z tych opatrzonych klauzulą absolutnej tajności, jako "nieadopcyjne"! Przyznać się - macie tam w swoich tajnych archiwach Łuckę podczas prucia ogrodzenia? Quote
figa33 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mati - pies szkolony do walk:diabloti: Florentynko , a Ty nam pokazujesz Matyldę na trawce , w kwiatkach , na śnieżku , słodką i niewinną Pokaż prawdziwe oblicze krwiożerczego orzeszka:evil_lol: Quote
Florentynka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja mam czułe serduszko i jak krwiożerczy orzeszek kogoś bije, to zamiast robić zdjęcia pędzę interweniować. Ale muszę poprosić kogoś, żeby nakręcił filmik z drapania Jego Wysokości. Bo to wygląda tak - ja drapię, a wokół stoją trzy wiedźmy parówiaste i wrzeszczą na mnie ile wlezie. Quote
majuska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To też tak nie było, że niby Mati taka agresywna, każda z was tak zrobiłaby na jej miejscu...Mati przez jakiś czas mieszkała na sadku, a tam same dziadki rezydowały ( ona tam trafiła żeby mieć więcej ruchu, nie, że stara ) Niby aMti wysterylizowana, więc niebezpieczeństwa ciąży nie ma, ale, że przechodzi coś jakby cieczkę to Asia juz zdążyła się dowiedzieć ( ja wtedy nie mogłam ogarnąć o co to chodzi ) no więc jak Mati miała wtedy ta swoją pseudocieczkę to te wszystkie dziadki zabiegały o jej względy, tłukły się między sobą, nagabywały ją wciąż, no i dziewczyna nie wytrzymała, a zwłaszcza Wędkarz był natrętny no więc mukłapnęła koło nosa paszczą...no ale fota zdecydowanie nie mogła być opublikowana ( trzymałam ją jednak w swoich zbiorach bo wierzyłam, że kiedyś się nada :) ) Quote
figa33 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 i bardzo dobrze , dziewczyna nie da sobie w kaszę dmuchać , co za dużo adoratorów to nie zdrowo:cool3: ale fajne to zdjęcie Quote
UBOCZE Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mati pośród zalotników... Miała w schronie ich bez liku, Ale który podszedł blisko, Wnet na gatkach czuł zębiska... Quote
majuska Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 O jakoś tak to wyglądało:) [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/8540/matid.jpg[/IMG] Ale to stare dzieje..... Ten biały Urban już nie żyje a rudasek Lisek ma dom w Niemczech. No i Mati juz pewnie o schronie zapomniała... Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Moja biedna paróweczka prześladowana! Taka "Zuzanna i starcy" Quote
pati_zabrze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przepraszam za OFFa Pilnie potrzebna każda pomoc i deklaracje na hotelik... Psiaki gasną w schronisku [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182235-POTRZEBNA-POMOC-Kamel-i-Fax-BEZDOMNI-OD-8-LAT-ZbierajAE-na-hotelik"]http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE[/URL] Quote
Andzike Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Florentynka']Moja biedna paróweczka prześladowana! Taka "Zuzanna i starcy"[/QUOTE] No nie wiem... ;) na tym drugim zdjęciu nie wygląda na jakąś mocno niezadowoloną ;) Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Majusko... jakie zdjęcia Mati jeszcze przed nami zataiłaś, co? Quote
majuska Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wydaje mi się, że to tyle, jak coś tam kiedyś jeszcze wygrzebie to wkleję, ale i tak Florentynkowe są najlepsze:) Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 najlepsze, nienajlepsze... te Twoje najciekawsze, bo ZATAJONE!!! :diabloti: Quote
majuska Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 A gdzie sie podziewają przedstawiciele mojego ukochanego stada?? Pewnie przyszedł ten na O... Wybrałam przypadkowo wątek Mati ale piszę do całego stadka: [B][COLOR="#ff0000"]Najserdeczniejsze życzenia, oby zawsze wiosna, ciepełko i słoneczko gościło w Waszym stadku, oby dopisywało zdrówko i duzo , dużo wszelkiej pomyślności oraz moc uścisków, całusów i miziań!!!![/COLOR][/B] Moc całusów również dla wszystkich Waszych ludziów!!!:loveu::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Florentynka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dziękujemy za życzenia! My Wam wszystkim zawsze dobrze życzymy, nie tylko świątecznie... Donoszę, że Mati nie chciała jeża, którego Gjalpo jej wczoraj sprezentował - uciekła z kanapy nie chcąc siedzieć z jeżem. A w ogóle ona jest jak koza - żre różne rzeczy, na przykład papier. Wczoraj się okropnie pokłóciła z Adamem o worek foliowy, który chciała zjeść, a on jej próbował odebrać... A mnie głupiej zachciało się porządnych ruskich pierogów - pół dnia spędziłam na lepieniu, psy też dostały swoją dolę, rzecz jasna. A zrobiło mi się tych pierogów więcej, i się cieszyłam, że będą na jutro. Studziły się w dużej misce na stole, przed schowaniem do lodówki. No i przyszło paskudne tybetaniszcze, łapskami się oparło o krzesło, ryj wetknęło w miskę i żarło te moje pracowicie klejone pierogi. Nie lubię psów! Quote
halcia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jesteś na dogo!Tu mozesz nie lubić najwyzej pierogów:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='halcia']Jesteś na dogo!Tu mozesz nie lubić najwyzej pierogów:diabloti::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] A co one komu zrobiły, żeby je od razu negatywnymi uczuciami obdarzać? :diabloti: Quote
Florentynka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja tam uważam, że skoro moje psy kocham w trybie ciągłym to mogę ich epizodycznie nie lubić. A pierogi lubię, a te konkretne były wyjątkowo dobre. Quote
Recommended Posts