Dzika_Figa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Flo - moja mała dzielna dziewczynka.... Quote
Florentynka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='halcia']Bezczelna jestem....nagraj ryk!Jak mozesz oczywiscie:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Trudno będzie. Mój aparat porządny nie ma opcji filmików i ryków. Aparat dla idiotów ma, ale za to nie ma baterii. W komórce niby mam dyktafon ( i ta opcja jest kusząca, bo mogłabym potem zastosować ryk w charakterze dzwonka), tylko zanim ja to znajdę, uruchomię i nagram, to on gotów kogoś rozdeptać na miazgę. Jak ryczy, to rzucam wszystko i lecę interweniować. Quote
Florentynka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wczoraj wieczorem przyjechały obie parówy. Mama wcześniej je testowała na osiedlowym erotomanie - stwierdziła, że absolutnie obojętnie się do nich odniósł, więc mogą wracać. No i przyjechały, Gjalpo miał jeszcze jeden desperacki rzut amorów w sprawie Mati, ale ona już go nie chciała - wytarmosiła go za fafle tak, że już myślałam że doznał perforacji i za cedzak będzie robił, ale na szczęście cały a ochota na amory mu przeszła. Dobrze mieć parówy znów w domu, bo bez nich jakoś smutno było. Quote
majuska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Boże....osiedlowy erotoman:evil_lol::evil_lol: No to fajnie , że jesteście w komplecie:lol: Quote
Becia66 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Florentynka']Trudno będzie. Mój aparat porządny nie ma opcji filmików i ryków. Aparat dla idiotów ma,[/QUOTE] ło matko, to ja idiotka jestem.....:roll: Quote
Florentynka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Beciu, ja miałam na myśli [U]mój [/U]aparat dla idiotów!!! W odróżnieniu od tego porządnego robi zdjęcia tylko jak jest piękna pogoda i w dodatku nie nadąża za psami, bo zanim się zbierze żeby pstryknąć, to już w kadrze jest tylko ogon. Nagrywa filmiki za to i dźwięki wszelkie. Ale jak daaawno temu próbowałam zrobić piękne zdjęcia Gjalpa i uporczywie wychodził fioletowy, to się wkurzyłam i kupiłam sobie aparat który tylko robi zdjęcia, ale za to szybko i ostre. Quote
karolciasz28 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='becia66']ło matko, to ja idiotka jestem.....:roll:[/QUOTE] Nie tylko Ty;):diabloti: Quote
Florentynka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Auuu! No i mam za swoje! Teraz się muszę tłumaczyć... No bo mnie się wydawało, że te małe aparaciki ogólnie się nazywa "idiotka" "idioten kamera"...Możecie tego nie traktować personalnie? Sama mam taki, zresztą, więc dołączam do tego szacownego grona... Quote
Becia66 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Florentynka']Auuu! No i mam za swoje! Teraz się muszę tłumaczyć... No bo mnie się wydawało, że te małe aparaciki ogólnie się nazywa "idiotka" "idioten kamera"...Możecie tego nie traktować personalnie? Sama mam taki, zresztą, więc dołączam do tego szacownego grona...[/QUOTE] ja i tak wiem swoje.....dla wielu pewnie jestem idiotką bo jak można cały dzień myslec i mowić o psach. Nie jechać na kulig bo sie jedzie do schroniska, nie iśc na imprezę bo się dopiero co wrócilo ze schronu umordowanym po pachy. I wszystkie rozmowy kierować na psy....bo pozostałe tematy wydają się być nudne. I gary na kuchni zastawione psim jedzeniem, że na ludzkie miejsca już brak :diabloti: .No i ta nieszczęsna dogomania co kradnie każdą domową chwilę.... A tak a'propos - jutro na godz.10 jedziemy z majuską do Boguchwaly wyadoptować Liska, a potem 40km za Przeworsk do walniętej kobity co ma na łańcuchach w lesie prawie pod gołym niebem 17 psów. I co, nie jesteśmy idiotki ? :diabloti: Quote
Florentynka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mati mówi, że ani trochę nie jesteście, a ja się z nią zgadzam. Quote
karolciasz28 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A Beciu i co dalej w sprawie walniętej kobity odbiorą jej te psy? Florentynko jakoś razem posty pisałyśmy bo ja pisałam jeszcze przed ukazaniem się Twojego, a jakbym go wcześniej widziała to bum cicho siedziała..:evil_lol::evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Beciu, wcale żadne idiotki nie jesteście. Quote
majuska Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wróciłam z roboty i chcę się zameldowac w gronie idiotów :) Mój aparat robi filmiki ( Florentynka z nami osiwieje:evil_lol: ) Ja mam dokładnie tak jak Becia, może z wyjątkiem tych garów, bo to Becia psiakom gotuje. Ale np. jak jade autem to non stop się rozglądam po przydrożnych domostwach i wszędzie widze psy na łańcuchach i serce mi się kraje, nie raz dzwona bym zaliczyła przez to rozglądanie, a wogóle to jeszcze w to wszystko własne dziecko wciągam ( pamiętacie jak ją raz bokser w Orzechowcach przespacerował? ):painting: Ale co zrobimy...to już tak chyba nam zostanie... Trzymajcie kciuki jutro, jedziemy na akcję...jakos nie wierzymy w obiecaną przez gminę pomoc i jej realizację... Quote
halcia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tez sie zapisuje i....uwielbiam dodatkowo ok 6 godz. sprzatac kooopki w boksach....i popatrzec jak potem jest czysciutko.Kazda sobotnia impreza mi przepada,a jak jestem w domu to wtedy akuratnie sie nic nie dzieje... Quote
Florentynka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 no dobra, możemy tu sobie mieć zgrupowanie idiotek, tylko co na to Matylda? Ja nie wiem, czy ona się tez poczuwa... Quote
halcia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nie,nie!Matyldy to nie tyczy!:evil_lol::eviltong: Quote
Florentynka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ja chciałam się poskarżyć. Ta żmija, na własnej piersi hodowana chleb mi od ust odejmuje, pozbawiając mnie warsztatu pracy. Nalazła mi do pracowni i wciągnęła nosem srebro płatkowe. Teraz ona ma srebrne dziurki od nosa ( śliczne), a ja nie mam czym pracować... Quote
majuska Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 dawaj foty tego srebrnego nochala...Mati wciąga , ale numer;) Quote
majuska Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 dawaj foty tego srebrnego nochala...Mati wciąga , ale numer;) Quote
Florentynka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A proszę bardzo - oto nos: [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/9286/srebrnynos.jpg[/IMG] Quote
halcia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 I to dosłownie!Biedna Mati,to jak zdjecie przestepcy.... Quote
majuska Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ale jakaś wredna łapa ściska ten kochany nochalek...a reszta ekipy grzeczna, nie chce pomagać?? Quote
Florentynka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jasne, że chce. Pracownię w całości wypełnia wielka rama, nad którą pracuję. Żeby tam wejść przełażę na czworakach pod ramą i włażę do niej do środka. Wtedy przychodzą 4 psy i układają się w drzwiach, tak że wypełznąć już nie mogę ( bo trudno przeskoczyć 4 psy zwyczajnie, a na czworakach to już wcale się nie da.) W dodatku wcale nie leżą spokojnie - Łucja wyżera dziurę w wykładzinie, Mati kradnie srebro, Flo siedzi i śpiewa - fałszywie i piskliwie, Gjalpo chrapie ( co brzmi jak popsuta kanalizacja), a wszystkie emitują kłęby sierści - której oczywiście przy tej pracy nie ma prawa być! Zamiast srebra wszędzie przyklejają się psie włosy i większość czasu spędzam na ich usuwaniu... Quote
majuska Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Florentynka']Jasne, że chce. Pracownię w całości wypełnia wielka rama, nad którą pracuję. Żeby tam wejść przełażę na czworakach pod ramą i włażę do niej do środka. Wtedy przychodzą 4 psy i układają się w drzwiach, tak że wypełznąć już nie mogę ( bo trudno przeskoczyć 4 psy zwyczajnie, a na czworakach to już wcale się nie da.) W dodatku wcale nie leżą spokojnie - Łucja wyżera dziurę w wykładzinie, Mati kradnie srebro, Flo siedzi i śpiewa - fałszywie i piskliwie, Gjalpo chrapie ( co brzmi jak popsuta kanalizacja), a wszystkie emitują kłęby sierści - której oczywiście przy tej pracy nie ma prawa być! Zamiast srebra wszędzie przyklejają się psie włosy i większość czasu spędzam na ich usuwaniu...[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::flaming: Quote
Recommended Posts