Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
zimno, mokro i pada...
Elza marznie, nawet nie wychodzi z budy... :-(

Lepiej tak niż miałaby dalej koczować w tym lesie. Czasem trzeba troszkę poczekać na domek.

Posted

Wiem...
W lesie to już by raczej żywa nie była :shake:

Szkoda tylko, że takie małe, a raczej zerowe zainteresowanie z allegro. Z jednej strony każdy by chciał łagodnego, grzecznego, ułozonego psa. A jak się taki trafia... to chętnych nie ma :roll:

Posted

Elza to jest średniej wielkości sunia, a jej dusza jest przynajmniej dwa razy większa od niej...Ona jest taka kochana...gdy ją wyprowadzam to skacze wysoko żeby dać mi całusa...:lol:
To idealna sunia dla ludzi wesołych ceniących sobie zabawę, miłość i przywiązanie. Miejmy nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokacha ją i zapewni jej stałe miejsce w swoim serduchu...:roll::roll::roll:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Elza to jest średniej wielkości sunia, a jej dusza jest przynajmniej dwa razy większa od niej...Ona jest taka kochana...gdy ją wyprowadzam to skacze wysoko żeby dać mi całusa...:lol:
To idealna sunia dla ludzi wesołych ceniących sobie zabawę, miłość i przywiązanie. Miejmy nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokacha ją i zapewni jej stałe miejsce w swoim serduchu...:roll::roll::roll:

otóż to ....

Justyska, Ty się pochwal ile masz lat ;) Rany...jak bym chciała żeby to nowe pokolenie było właśnie takie jak Ty...może za kilkanaście lat coś by się zmieniło w tym cholernym podłym świecie...

Posted

Modliszko tak mi miło słysząc, a wzasadzie widząc takie miłe komentarze:lol:
Ciesze się że mogę jakoś pomóc czy uszczęśliwić te pokrzywdzone przez los pieski...A to że mam 12 lat nie przeszeszkadza mi w miłości do naszych braci mniejszych ;)

Posted

niestety musze Cię Aga zasmucić... no chyba, ze pokolenie Justyny jest inne ;) ale jak ja słysze ''inteligentne'' rozmowy moich rówieśników na korytarzu to az mi sie słabo robi... na temat zwierząt to już nie wspomnę...:shake:

Posted

Dziękuję, Justysiu, za opiekę nad Elzą. Dzięki takim młodym ludziom jak ty wraca mi wiara, że ten głupi świat zmieni się na lepsze. :loveu:
Elzuniu, wytrzymaj jeszcze trochę. I kochaj Justysię! :lol:

Posted

szajbus napisał(a):
Ludziska. nie wstyd wam????? Taka piekna sunia marnieje z tęsknoty za człowiekiem a wy nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strasznie mi wstyd! :oops:

Wymiziam chociaż na dobranoc. :loveu:

Posted

modliszka84 napisał(a):
oj Elza Elza... co z Tobą będzie...?

narazie grudzien dla nas łaskawy... mrozów nie ma, ale co dalej?

Modlicha, nie płacz - wierz! W przypadek, w zrządzenie losu, w cud!

Elza, na spacerek biegniemy!