Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem co się dzieje, ze link nie działa i nie mogę nic zmienić w wiadomości

spróbujmy raz jeszcze
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83033]Miau.PL :: Zobacz temat - Elza- spokojna ruda sunia szuka domu-

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na miau żadnego odzewu niestety:shake:

Słuchajcie, może jeśli Allegro, gratka itp nie działają, to warto byłoby zrobić jej plakaciki i porozwieszać po osiadlach? W ten sposób można dotrzeć do ludzi, którzy nie mająi nternetu i nie czytają gazet. Tylko trzeba wzruszająco opiać jej historię. Jak myślicie??

Posted

No, dobry pomysł.
Tylko kto nam pomoże rozwieszać. Na Pabianice za bardzo bym nie liczyła, bo juz wiele razy dziewczyny rozwieszały plakaty psów i żadnego odzewu nie było. ale może w Łodzi się ktos zainteresuje...?

Ja mam mozliwość wydruku ale tylko cz-b.

Posted

Ja chętnie porozwieszam;) Wydrukowac cos zawsze tez mogę w kolorze, ale nie za wiele:roll:

Tylko trzeba uważać, bo plakaty tez rożni ludzie czytają... a wiadomo, ze w schronisku każdemu raczej Elze wydadzą...

Posted

Czy ktoś mógłby przygotować wzór ogłoszenia i tu wrzucić, tak żeby wszyscy mogli ściągać i drukować? Moje dotychczasowe takie ogłoszenia wychodziły bardzo amatorsko:oops: więc może ktoś zrobiłby to lepiej...

Na pewno powinno być zdjęcie, krótki opis i na dole karteczki z nr telefonu i może mailem do odrywania

Posted

modliszka84 napisał(a):
spróbuje coś dzisiaj zrobić, ale to tez tylko amatorka będzie... :roll:

Majqa jest specjalistką. Zaproście ją. Przeważnie jest strasznie zajęta (nawet nie próbuję ogarnąć tego, co ona robi), ale może dla Elzy znajdzie chwilkę.