kasia14 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Oby wraz z nowym rokiem uśmiechnęło się do Elzy szczęście Quote
agata51 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Elzuniu, tylko jednego ci trzeba - domku! Quote
modliszka84 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 takie mrozy zapowiadają :placz: Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Elza ma krótką sierść o marznie.moze poproście arjunę o nieprzemakalny kubraczek dla niej w którym by mogła chodzić i spać.tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/ kubraki sa prawie bezpłatne.w zamian za kubrak wysyłacie nieprzemakalkną starą kurtkę lub jakiś polar-moze być bluza, koc itp., ewentualnie płacicie 15 zł jeśli nie chcecie niczego wysłac w zamian. poprosić trzeba na wątku i przedstawić psiaka. z tego co wiem kubraczki sie sprawdzają i psiakom łatwiej jest przetrzymać mrozy-a podobno niedługo ma byc duże ochłodzenie(słyszałam ze do -20 stopni!!!) Quote
modliszka84 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Mamy w schronie kilka takich kurtek/sweterków dla psów..tylko że jest problem, że one nie sprawdzają się w przypadku psów, których jest w boksie kilka. Wtedy inne psy z nudów ściągają z tego jednego kubrak i gryzą. A Elza jest niestety w boksie z 3 innymi suczkami... Ale mam 2 stare kurtki zimowe do wyrzucenia - to może dla innych psów by się przydały takie kubraczki :roll: zaraz spojrzę w wątek. Quote
szajbus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nie mogę uwierzyć w to, ze nikt się nie zainteresował jeszcze sunia. Rece opadaja Ludzie gdzie wasze serca? Ona czeka na was, na wasze ciepło, na wasz dom Quote
agata51 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Taka cudna, taka oddana, taka ciepła! Nic tylko brać i kochać! Quote
agata51 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Matko, skąd te domki brać!? Elzuniu, podobno od wtorku ma być cieplej! Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Piękna, żółta suka marznie w schronisku! Domki, gdzie jesteście?! Quote
szajbus Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ludzie, dzisiejszej nocy ma byc -18 a to nie koniec zimy !!!!!!!!!!!!!!!! SOS dla suni Quote
agaga21 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dziewczyny, jest was tu trochę...nie myślałyście zeby zrobić zrzutę na hotelik dla niej?tylko potrzebne by były deklaracje stałych wpłat...nawet niewielkich-tak jak u promyka z małych deklaracji uzbierało się na hotelik... Quote
Recommended Posts