Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elza ma krótką sierść o marznie.moze poproście arjunę o nieprzemakalny kubraczek dla niej w którym by mogła chodzić i spać.tu jest wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/

kubraki sa prawie bezpłatne.w zamian za kubrak wysyłacie nieprzemakalkną starą kurtkę lub jakiś polar-moze być bluza, koc itp., ewentualnie płacicie 15 zł jeśli nie chcecie niczego wysłac w zamian.
poprosić trzeba na wątku i przedstawić psiaka.
z tego co wiem kubraczki sie sprawdzają i psiakom łatwiej jest przetrzymać mrozy-a podobno niedługo ma byc duże ochłodzenie(słyszałam ze do -20 stopni!!!)

Posted

Mamy w schronie kilka takich kurtek/sweterków dla psów..tylko że jest problem, że one nie sprawdzają się w przypadku psów, których jest w boksie kilka. Wtedy inne psy z nudów ściągają z tego jednego kubrak i gryzą. A Elza jest niestety w boksie z 3 innymi suczkami...
Ale mam 2 stare kurtki zimowe do wyrzucenia - to może dla innych psów by się przydały takie kubraczki :roll: zaraz spojrzę w wątek.

Posted

dziewczyny, jest was tu trochę...nie myślałyście zeby zrobić zrzutę na hotelik dla niej?tylko potrzebne by były deklaracje stałych wpłat...nawet niewielkich-tak jak u promyka z małych deklaracji uzbierało się na hotelik...