Evelin Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ależ niesamowite co ta Pola wyprawia z przednimi łapkami stojąc na tylnych... Ulka to czekam na wiadomość...fajnie by było takie cudo u nas zatrzymać... Quote
Gosiapk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ale ma uchachanego pysia :) Długo to ona nie zagrzeje miejsca u Murki Quote
Evelin Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 I co słychać w sparwie ogłoszeń? Nadal podtrzymuję chęć opłaty za ogłoszenia Poli (nie moduł tylko te tańsze)... Quote
Ulka18 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ale radosna sunieczka z tej Polusi :loveu: Niezwykle malizna :p Evelin, czekam na wycene ogloszenia. Jak tylko bede miec, zaraz tutaj wkleje. Quote
Ulka18 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Czy Wy cos z tego Cioteczki rozumiecie :huh: Wklejam 2 wyceny : Temat: ogłoszenie-Dziennik Polski Od: "Malgorzata Nowak" <[email protected]> Data: Pn Października 6 2008, 9:00 am Do: [email protected] Ogłoszenie o które Państwo pytacie jest możliwe w ogłoszeniach drobnych-Zwierzaki. Aczkolwiek zdjęcie może być tylko czarno białe. Trudno mi podać koszt teraz, ponieważ ogłoszenia drobne liczymy nie za słowo, tylko za ryczałt. Ogłoszenie do 30 znaków kosztuje 4,90 netto w dzień zwykły, a w piątek- 9,80 netto+ 10,00 zł netto dopłata za zdjęcie, do każdego wydania oczywiście. Jeśli ogłoszenie przekroczy 30 znaków, to liczymy następny ryczałt (31-60) itd., licząc za każde 30 znaków 4,90 lub 9,80. Zdjęcie kolorowe może być tylko w wypadku modułu, najmniejszy jaki może być to 41mm x 31,5mm. Ale to zupełnie inny koszt, najtańszy to cena 159,00 netto I dzisiejszy mail jako odpowiedz na moje zapytanie nt. ogloszenia Gacka, 192 znaki plus malutkie zdjecie :roll: Temat: Re: Re: ogłoszenie-Dziennik Polski] Od: Dziennik Polski Agnieszka Łączak <[email protected]> Data: Śr Października 8 2008, 3:47 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Witam! W magazynowym wydaniu (piątek) ogłoszenie czarno- biale na stronach ogloszeniowych koszt wyniósłby 440,00-25% rabat =330,00 netto + takie samo ogłoszenie na sronach lokalnych (Tarnów, Bochnia, Dębica, Brzesko, Rzeszów, Ropczyce) za darmo w dowolnie wybranym dniu. Ze względu na charakter Państwa instytucji jak również z wielkiej sympatii Dziennika Polskiego dla zwierząt proponujemy 40 % rabatu od cen podstawowych na wszytkie ogłoszenia od Panstwa. Aby taki rabat otrzymac należy podpisać umowę na regularne ukazywanie się ogłoszen tego typu na łamach Dziennika Polskiego. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani taką umowa prosze o kontakt w celu ustalenia i omówienia szczegółów.i Quote
Evelin Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wg mnie ta pierwsza wycena to wygląda jakoś tak.. Jakby ogłoszenie składało sie z 60 znaków plus czarno białe zdjęcie to koszt wynółby ok 30zł netto...Tylko jednego nie rozumiem-ile to by kosztowało brutto? Bo chyba zleceniodawca płaci cenę brutto a nie netto... A tego drugiego nie rozumiem do końca,nie wiem konkretnie ile trzeba by zapłacić za ogłoszenie.. A niby tekst jest po polsku.... Nie wiem Ulka co o tym myślisz,ale może zapytac ich o cenę konkretnego ogłoszenia np 2-letnia,wysterylizowana,przyjacielska sunia Pola szuka domu.Obecnie przebywa w hoteliku...+zdjęcie czarno białe.. Quote
Ulka18 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja zapytalam konkretnie, jak pisalam w poprzednim poscie, 192 znaki tekstu ogloszenia o Gacku plus male zdjecie. I otrzymalam taka bzdurna odpowiedz. To dla mnie nie jest odpowiedz na moje zapytanie, oferta mija sie z zapytaniem. Straszne naciaganie wg mnie, oczywiscie juz napisalam riposte do Dziennika (latwo sie nie dam, jestem przeciez kupcem z zawodu). Quote
Evelin Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ulka,to jak już będzie wiadomo o co tu chodzi,to napisz... Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Poplątanie z pomieszaniem z tymi ogłoszeniami... Quote
Evelin Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 na wszelki wypadek wkleiłam Polusię tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11031372#post11031372 Quote
Murka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Muszę przyznać, że Pola ma wspaniały wpływ na swoją wspólokatorkę kuchenną, Blacky Blue, która była przerażona i praktycznie w ogóle się nie ruszała z posłania. A teraz to całkiem inny pies. Pola podbiega i się cieszy, a Blacky razem z nią :loveu: Quote
Ulka18 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Brawo Polusiu :klacz: Jestes wspaniala nauczycielka :multi: Czy byl jakis odzew w sprawie Polusi?? Quote
Ra_dunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Co dwa pieski to nie jeden :) Widać w grupie raźniej :D Quote
Evelin Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nooo Pola,Pola..coraz więcej zalet ujawnia...fajnie,że tak wpłyneła na Blacky... Ulka a ktoś konkretnie odpisał w sprawie ogłoszeń? Quote
pucka69 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=457509372 Quote
Ulka18 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ponizej ceny ogloszen modulowych w Dzienniku Polskim. W tym tygodniu poszedlby Gacek, potem Amisia, trzeba tez byc dac ogloszenie Polusi. Co Wy na to Cioteczki? Temat: Re: Re: ogłoszenie-Dziennik Polski] Od: Dziennik Polski Agnieszka Łączak Data: Pn Października 13 2008, 2:22 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Witam! Przygotujemy ogłoszenie na piątek 17.10 i poniedziałek 20.10 . Cena obudwu wydań 40,00 zł netto - za 2 moduły 86x32,50 mm. Jeżeli będzie odzew na ogłoszenie możemy drukowac je 2x w tygodniu przez cały miesiąc w cenie 180,00 netto. W załączeniu zlecenie na drukogłoszenia, proszę o wypełnienie (dane do f-ry), podpisanie i odesłanie nanr faxu 014 670 87 72. Nr konta i dane do zapłaty za ogłoszenie wyślę w następnym meilu, pootrzymaniu podpisanego zlecenia od Pańtwa Quote
Murka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Polcia już się zadomowiła na tyle, że broni naszego domu :evil_lol: NIKT obcy nie wejdzie do domu niezauważony :diabloti: Nie jest z Poli oczywiście jakiś straszliwy szczekacz nie do poskromienia, ot zwykłe ostrzeżenie, że ktoś przyszedł. Ale ciekawe, że do obcych się w ogóle nie garnie :shake: A wręcz się boi, powarkuje schowana pod krzesłem :razz: A my możemy z nią zrobić wszystko! Może się jeszcze przyzwyczai, że obcy nie zjadają małych pręgowanych suczek ;) Quote
Ulka18 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dobrze byloby znalezc Polusi dom, zeby sie za bardzo nie przyzwyczaila do Waszego domu Mureczko. 31.10. i 3.11 beda wolne terminy w Dzienniku Polskim. Koszt 40,- zl netto. Wyglad ogloszenia jest dostepny na watku Gacka, ktory startuje w ten piatek :multi: Quote
Ra_dunia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ulka18 napisał(a):Dobrze byloby znalezc Polusi dom, zeby sie za bardzo nie przyzwyczaila do Waszego domu Mureczko. 31.10. i 3.11 beda wolne terminy w Dzienniku Polskim. Koszt 40,- zl netto. Wyglad ogloszenia jest dostepny na watku Gacka, ktory startuje w ten piatek :multi: Ale Pola w razie czego nadal jedzie do Niemiec?? Quote
Murka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Co ciekawe Pola wynalazła sobie od samego początku miejsce koło krzesła/pod krzesłem. Myśleliśmy, że się przeniesie na amerykankę, ale gdzie tam. Położyliśmy jej więc kocyk na podłodze tam gdzie wartuje cały czas i jest przeszczęśliwa ;) Quote
Ra_dunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Murka']Co ciekawe Pola wynalazła sobie od samego początku miejsce koło krzesła/pod krzesłem. Myśleliśmy, że się przeniesie na amerykankę, ale gdzie tam. Położyliśmy jej więc kocyk na podłodze tam gdzie wartuje cały czas i jest przeszczęśliwa ;) Śliczna jest. I ten przekrzywiony łepek... :loveu: Quote
Ulka18 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kazda psina ma swoje ulubione miejsce. Najczesciej sa to wlasnie zakamarki pod krzeslami, stolami, za fotelami. Czy ktos odzywal sie w sprawie Poli, czy pisac do Fundacji? Quote
Murka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 W sprawie Poli nikt się jak do tej pory nie odezwał niestety :-( Dziwi mnie to, bo to taka fajna, młoda i śliczna sunia! Evelin i pucka chyba nic nie miały przeciwko wysłaniu suni do Niemiec. Zwłaszcza, że jak zrozumiałam chcą na miejsce Poli wziąć ze schroniska suczkę z jej boksu, drugiego podrostka :cool3: Quote
Recommended Posts