Jump to content
Dogomania

Cane corso w schronisku - Selma już w DS w Olsztynku:)

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
Oczywiscie, zaraz wkleję:lol:

Sunia śliczna :loveu:

tylko o ile sie nic nie zmieniło, to w jednym poście moze być do 5 zdjęć :cool3:
lepiej przerzuć pozostałe do kolejnych postów na pierwszej stronie :p

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Potrzebujemy tekstu do Allegro cegielkowego...ja niestety jestem kompletnym beztalenciem jesli o to chodzi:placz:
Czy ktos moze pomoc??

Moze napiszesz do Majqi?
pewnie poprosi o konkretne informacje na jej temat no i nie wiem czy będzie miała czas ale warto spróbowac :cool3:

Posted

rufusowa napisał(a):
Moze napiszesz do Majqi?
pewnie poprosi o konkretne informacje na jej temat no i nie wiem czy będzie miała czas ale warto spróbowac :cool3:

Niestety ona nie ma czasu nad czym ubolewam ogromnie...jej teksty sa poprostu tak wzruszajace ze kazde serce sie lamie....

• 2 weeks later...
Posted

Dobra ciotki swieta sie skonczyly, kac po sylwestrze jest juz wspomnieniem wiec zabieramy sie do roboty!

Zrobilam allegro
Cane Corso blaga o pomoc!!! (533110537) - Aukcje internetowe Allegro

Cane Corso do adopcji (533093475) - Aukcje internetowe Allegro

Musimy jej znalezc nowy dom albo przynajmniej DT, ona tam gnieje w tym hotelu juz wieki doslowie:shake:
Ludzie dzwonia pisza i nagle milkna..ja nie wiem co sie dzieje jakas klatwa czy co:placz:

Zabieramy sie ostro za ogloszenia!!!

Posted

mam namiary na panią z Wrocławia, która odezwała się do nas w sprawie filki Cezy - komu podać, zeby się z pania skontaktować i ew. przeswietlic domek?
Moze pani skusi się na sunię

Posted

Moje drogie,szkoda ,ze tak to narazie wyglada,ja zaluje ,ze tam polecilam ja zawiezc,sadzac,ze jest u fachowca.Jednak to utrudnilo te adopcje w Niemczecz.Poki co to nie moge pomoc,sama czekam ,ze ktos sie jeszcze w jej sprawie odezwie.Jesli jednak Tola cos wie,i ja bede w Polsce to chociaz pomoge w transporcie.Chcialabym choc troszke jeszcze Selmie pomoc,to co sama moge zaofiarowac.

Posted

furciaczek napisał(a):
Andziu wysylam Ci nr na PW.

Tolu juz wszystko wiem.

Wiola nie martw sie damy rade.

Jutro wyjezdzam do PL, bede we wtorek wieczorem dopiero pod netem i tel.

:p

Ok czekam:p

Posted

Ostatnio nie wchodzilam na portal naszej klasy,gdzie koresponduje z Gosia,a ona dzisiaj juz w ....
Tolu,jesli Ty wczesniej bedziesz miala kontakt z ...to przekaz prosze,ze hotel inny mam dla Selmy,tam gdzie miala trafic pierwotnie,ja choc nie jestem w Polsce to moge poprosic o przewiezienie Selmy,oczywiscie Wy musicie do Macieja zadzwonic i Jemu to wytlumaczyc.On na moje slowa nie reaguje,uwaza,ze jest najmadrzejszy i Wy mozecie tylko o Selmie decydowac,ja nie mam nic do gadania.Tam Selma moze byc bezpieczna ,u Pana Krzysia,choc moge dac tez inny tymczas u osoby w domu,ale to Berlin.Prosze napiszcie,nawet na pw.Do L...nie wiem czy moge pisac,czy juz ma dzidziusia,nie chce obarczac JEJ

Posted

SZELMA W DRODZE DO NOWEGO DOMU!!
JEDZIE DO OLSZTYNA, RODZINKA SIE ZAKOCHALA W SLICZNOTCE:multi::loveu:

Dziekuje wszytkim ktrym los naszej kochanej Szelmusi nie byl obojetny:loveu:

Teraz tylko dlug w hotelu nam zostal:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bardzo się cieszę, ze w koncu sunia znalazła swoją przystań!:multi::multi::multi:

Tola - a ci twoi zainteresowani nie chcieliby ok. 7 mies szczylka filatosowego? w schronie zaczynają już mu się wykrzywiać łapki:-(

Posted

furciaczek napisał(a):
Wykorzystam Cie w takim razie do wizyty poadopcyjnej za jakis czas:diabloti:

`. Ja mam 16 lat :lol: ale z miłą chęcią pomogę, sprawdzę ludzi z dokłądnością :p A gdzie oni mniej więcej mieszkają? Na jakiej chociaż dzielnicy? Wiesz?

Posted

:multi::multi::multi:
Ależ sie cieszę:multi:
Wreszcie
:laola:

Dzięki za pomoc furciaczek:lol:
Selma - wszystkiego najlepszego suniu w nowym domku!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
bardzo się cieszę, ze w koncu sunia znalazła swoją przystań!:multi::multi::multi:

Tola - a ci twoi zainteresowani nie chcieliby ok. 7 mies szczylka filatosowego? w schronie zaczynają już mu się wykrzywiać łapki:-(

Wyslij jak mozesz zdjęcie, zapytamy...

Posted

dluzszy czas ze wzgledow zdrowotnych bylam wylaczona z ycia dogomaniakowego...
cala akcja byla wiec organizowana telefonicznie miedzy mna i furciaczkiem...Sis dzieki za pomoc bo wiesz ze nie dalabym rady bez ciebie:loveu:
w chwili obecnej nie mam mozliwosci dluzej tu siedziec i wszystko wyjasnic a jest cos do wyjasnienia i nie bylabym soba gdybym nie napisala tego co mam do powiedzenia, takze wszystko w swoim czasie:diabloti:
siadziemy z fur i opiszemy co nieco:diabloti:
aktualna sytuacja : Szelma jest w domu w Olsztynie pozostał nam tylko (i aż) dług w hoteliku, ale myslę ze powoli go spłacimy, o wszelkich akcjach (aukcje cegielkowe, bazarki) na rzecz suni bedziemy informowac na watku na biezaco i nie ukrywam ze liczymy na pomoc sympatykow tej wyjatkowej rasy:loveu:

Posted

z długiem jakos wspolnymi siłami damy radę :razz: chociaz dopoki była w hotelu mozna było akcje cegiełkowo-allegrową robić a teraz juz nie wypada :eviltong:

bardzo się cieszę, ze rodzina sie zakochała w tej ślicznotce i liczę ze będą ją uwieczniac na fotkach i je nam przesyłać ;)