rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tola napisał(a):Oczywiscie, zaraz wkleję:lol: Sunia śliczna :loveu: tylko o ile sie nic nie zmieniło, to w jednym poście moze być do 5 zdjęć :cool3: lepiej przerzuć pozostałe do kolejnych postów na pierwszej stronie :p Quote
furciaczek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Potrzebujemy tekstu do Allegro cegielkowego...ja niestety jestem kompletnym beztalenciem jesli o to chodzi:placz: Czy ktos moze pomoc?? Quote
rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 furciaczek napisał(a):Potrzebujemy tekstu do Allegro cegielkowego...ja niestety jestem kompletnym beztalenciem jesli o to chodzi:placz: Czy ktos moze pomoc?? Moze napiszesz do Majqi? pewnie poprosi o konkretne informacje na jej temat no i nie wiem czy będzie miała czas ale warto spróbowac :cool3: Quote
furciaczek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 rufusowa napisał(a):Moze napiszesz do Majqi? pewnie poprosi o konkretne informacje na jej temat no i nie wiem czy będzie miała czas ale warto spróbowac :cool3: Niestety ona nie ma czasu nad czym ubolewam ogromnie...jej teksty sa poprostu tak wzruszajace ze kazde serce sie lamie.... Quote
Tola Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Furciaczek opróżnij prosze skrzynkę, nie moge wysłac Ci pw Quote
furciaczek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ja mam pusta, od jakiegos czasu pomimo tego nie przychodza do mnie pw:placz: Jak cos to moj mail: [email protected] Quote
furciaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dobra ciotki swieta sie skonczyly, kac po sylwestrze jest juz wspomnieniem wiec zabieramy sie do roboty! Zrobilam allegro Cane Corso blaga o pomoc!!! (533110537) - Aukcje internetowe Allegro Cane Corso do adopcji (533093475) - Aukcje internetowe Allegro Musimy jej znalezc nowy dom albo przynajmniej DT, ona tam gnieje w tym hotelu juz wieki doslowie:shake: Ludzie dzwonia pisza i nagle milkna..ja nie wiem co sie dzieje jakas klatwa czy co:placz: Zabieramy sie ostro za ogloszenia!!! Quote
andzia69 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 mam namiary na panią z Wrocławia, która odezwała się do nas w sprawie filki Cezy - komu podać, zeby się z pania skontaktować i ew. przeswietlic domek? Moze pani skusi się na sunię Quote
Tola Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Gosia - rozmawiałam Lidką, ma Ci wszystko przekazac. Moze szczescie usmiechnie się do Szelmy:roll: Quote
Wioletat Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Moje drogie,szkoda ,ze tak to narazie wyglada,ja zaluje ,ze tam polecilam ja zawiezc,sadzac,ze jest u fachowca.Jednak to utrudnilo te adopcje w Niemczecz.Poki co to nie moge pomoc,sama czekam ,ze ktos sie jeszcze w jej sprawie odezwie.Jesli jednak Tola cos wie,i ja bede w Polsce to chociaz pomoge w transporcie.Chcialabym choc troszke jeszcze Selmie pomoc,to co sama moge zaofiarowac. Quote
furciaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Andziu wysylam Ci nr na PW. Tolu juz wszystko wiem. Wiola nie martw sie damy rade. Jutro wyjezdzam do PL, bede we wtorek wieczorem dopiero pod netem i tel. :p Quote
Tola Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 furciaczek napisał(a):Andziu wysylam Ci nr na PW. Tolu juz wszystko wiem. Wiola nie martw sie damy rade. Jutro wyjezdzam do PL, bede we wtorek wieczorem dopiero pod netem i tel. :p Ok czekam:p Quote
Wioletat Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ostatnio nie wchodzilam na portal naszej klasy,gdzie koresponduje z Gosia,a ona dzisiaj juz w .... Tolu,jesli Ty wczesniej bedziesz miala kontakt z ...to przekaz prosze,ze hotel inny mam dla Selmy,tam gdzie miala trafic pierwotnie,ja choc nie jestem w Polsce to moge poprosic o przewiezienie Selmy,oczywiscie Wy musicie do Macieja zadzwonic i Jemu to wytlumaczyc.On na moje slowa nie reaguje,uwaza,ze jest najmadrzejszy i Wy mozecie tylko o Selmie decydowac,ja nie mam nic do gadania.Tam Selma moze byc bezpieczna ,u Pana Krzysia,choc moge dac tez inny tymczas u osoby w domu,ale to Berlin.Prosze napiszcie,nawet na pw.Do L...nie wiem czy moge pisac,czy juz ma dzidziusia,nie chce obarczac JEJ Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Furciaczek na molosach pisała o 2 wizytach w sprawie suni - dzisiaj miała byc jedna wizyta, jutro druga....moze wreszcie ktos ja pokocha...:-( Quote
Tola Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Tez mam jedna rodzinę, ale w Lublinie... Quote
furciaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 SZELMA W DRODZE DO NOWEGO DOMU!! JEDZIE DO OLSZTYNA, RODZINKA SIE ZAKOCHALA W SLICZNOTCE:multi::loveu: Dziekuje wszytkim ktrym los naszej kochanej Szelmusi nie byl obojetny:loveu: Teraz tylko dlug w hotelu nam zostal:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
phase Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 `. Oo czyli domek ma w moim mieście może ją gdzieś wypatrzę :cool3: Quote
furciaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. Oo czyli domek ma w moim mieście może ją gdzieś wypatrzę :cool3: Wykorzystam Cie w takim razie do wizyty poadopcyjnej za jakis czas:diabloti: Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 bardzo się cieszę, ze w koncu sunia znalazła swoją przystań!:multi::multi::multi: Tola - a ci twoi zainteresowani nie chcieliby ok. 7 mies szczylka filatosowego? w schronie zaczynają już mu się wykrzywiać łapki:-( Quote
phase Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 furciaczek napisał(a):Wykorzystam Cie w takim razie do wizyty poadopcyjnej za jakis czas:diabloti: `. Ja mam 16 lat :lol: ale z miłą chęcią pomogę, sprawdzę ludzi z dokłądnością :p A gdzie oni mniej więcej mieszkają? Na jakiej chociaż dzielnicy? Wiesz? Quote
Tola Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 :multi::multi::multi: Ależ sie cieszę:multi: Wreszcie :laola: Dzięki za pomoc furciaczek:lol: Selma - wszystkiego najlepszego suniu w nowym domku!!! Quote
Tola Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 andzia69 napisał(a):bardzo się cieszę, ze w koncu sunia znalazła swoją przystań!:multi::multi::multi: Tola - a ci twoi zainteresowani nie chcieliby ok. 7 mies szczylka filatosowego? w schronie zaczynają już mu się wykrzywiać łapki:-( Wyslij jak mozesz zdjęcie, zapytamy... Quote
sacred PIRANHA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 dluzszy czas ze wzgledow zdrowotnych bylam wylaczona z ycia dogomaniakowego... cala akcja byla wiec organizowana telefonicznie miedzy mna i furciaczkiem...Sis dzieki za pomoc bo wiesz ze nie dalabym rady bez ciebie:loveu: w chwili obecnej nie mam mozliwosci dluzej tu siedziec i wszystko wyjasnic a jest cos do wyjasnienia i nie bylabym soba gdybym nie napisala tego co mam do powiedzenia, takze wszystko w swoim czasie:diabloti: siadziemy z fur i opiszemy co nieco:diabloti: aktualna sytuacja : Szelma jest w domu w Olsztynie pozostał nam tylko (i aż) dług w hoteliku, ale myslę ze powoli go spłacimy, o wszelkich akcjach (aukcje cegielkowe, bazarki) na rzecz suni bedziemy informowac na watku na biezaco i nie ukrywam ze liczymy na pomoc sympatykow tej wyjatkowej rasy:loveu: Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 z długiem jakos wspolnymi siłami damy radę :razz: chociaz dopoki była w hotelu mozna było akcje cegiełkowo-allegrową robić a teraz juz nie wypada :eviltong: bardzo się cieszę, ze rodzina sie zakochała w tej ślicznotce i liczę ze będą ją uwieczniac na fotkach i je nam przesyłać ;) Quote
Tola Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Przesyłam na pv koszt pobytu suni w hoteliku i podaję kwotę, która wpłynęła na konto Selmy Quote
Recommended Posts