BoUnTy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 12 zł. - można oczywiscie wskazac psiaka. Po prostu fundacji nie stać na generowanie ogłoszeń wyróżnionym psiakom. Zagwarantowane są wyróżnienia allegr cegiełkowych, a wiadomo - wyróżniony psiak ma większe szanse na adopcje. Quote
Glutofia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 podrzucicie od czasu do czasu? http://www.dogomania.pl/threads/187756-Jacek-i-Placek-DN-do-adopcji?p=14901712#post14901712 Quote
Avilia Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Kochani!Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Chorzowie,dla tego szczeniaka: http://www.dogomania.pl/threads/187734-Dwu-miesi%C4%99czny-g%C5%82uchy-szczeniak-wyrzucony-z-reklam%C3%B3wki-jak-papierek...-POMOCY!/page4 P.S-Chciałabym zasponsorować Pixelkowi wyróżnione Allegro.Czy mogłabym prosić o jakieś szczegóły?Numer konta do przelewu? Quote
BoUnTy Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 numer konta do fundacyjny - z pierwszej strony wątku. Z dopiskiem 'darowizna/allegro - Pixel' Prosiląbym wtedy o powiadomienie mnie na Pw i od razu robię wyróżnione ;) A Pixelowi bardzo by się przydało! Quote
maciaszek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Avilia napisał(a):Kochani!Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w ChorzowieNapisz do Natusi (Natusiaa albo Natusiaaa) albo Jaszy (Jasza). Quote
gość123456 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Najświeższe wieści z działań Fundacyjnych: Odwiedziliśmy Łatusia, jest coraz lepiej. Podpisaliśmy umowę z Panią Ewą, która znalazła Jamniczkę. Ale o tym za chwilę... Łatuś w nowym domu: _________________________________ Ważne: Znaleziono rudą jamniczkę krótkowłosą. Błąkała się na drodze w okolicach Świerklańca /Tarnowskich Gór / Nowego Chechła. Ma już siwą mordkę - ale zęby mniej więcej jak 5latka. Miała na sobie czarną obróżkę bez adresu. Jest bardzo kontaktowa, przyjazna. Zna wszystkie przywileje mieszkania w domu. Potrafi wchodzić po schodach, lubi dzieci. Podeszła do osoby, która zabrała ją z ulicy. Nie jest zabiedzona, może uciekła komuś podczas spaceru po okolicznych lasach. Jeśli nie znajdzie się poprzedni właściciel będziemy szukali dla niej domu! Roboczo nazwaliśmy ją Lady. Tel.: Patrycja 722-398-159 Lady: Jeśli robicie ogłoszenia przeglądajcie również te z działów "zaginione". _________________________________ Mamy również nowego podopiecznego, który nie potrafił się dostosować do warunków schroniskowych. Gryzły go psiaki z boksu: [FONT=Arial]Dość duży, nie młody już pies, z dużym bagażem doświadczeń. [/FONT][FONT=Arial]Trafił do nas, gdy po wielu próbach adaptacji w schronisku - [/FONT][FONT=Arial]wciąż był dominowany przez inne zwierzaki. Na jego ciele nadal [/FONT][FONT=Arial]widać ślady po ugryzieniach - niedługo ich nie będzie. [/FONT][FONT=Arial]Korek jest bardzo towarzyski, uwielbia pieszczoty i wie jak [/FONT][FONT=Arial]się zachować podczas spacerów. Zaczynamy naukę zabawy, [/FONT][FONT=Arial]gdyż Korek jeszcze nie poznał smaku szalonej gonitwy za piłką. [/FONT][FONT=Arial]To sympatyczny, spokojny, ale aktywny pies lubiący ruch. [/FONT][FONT=Arial] [/FONT]________________________________ [FONT=Arial] Wera, owczarkowata suka, która trafiła do nas jakieś 2-3 tygodnie temu dostała tężyczki. Póki co nie jest do adopcji. Jej cztery maluchy karmimy ręcznie, spójrzcie tylko jakie są słodkie gdy piją mleko z butelek:[/FONT] [FONT=Arial] Pieski będą duże. Są to dwie suczki i dwa pieski. Wkrótce zostaną dodane do działu adopcji. Nazywają się Vento, Veris, Vena, Vika [/FONT]______________________ [FONT=Arial] Odwiedziła nas schroniskowa Grzywka (grzywacz chiński łysy), więcej informacji na wątku schroniska katowickiego oraz u Bounty. [/FONT]_______________________ Pozdrawiamy i zapraszamy do roboty ; ) W imieniu załogi maciejkowickiej pisała publikacja [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Glutofia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Pewna Pani chce nam przekazać rzeczy na bazarek. Kto może podjechac do Katowic i odebrać rzeczy? Najprościej aby to była osoba z Katowic ale niekoniecznie. Podam numer tel na priv. Ponadto gdyby ktoś chciał dorobić jest do wzięcia na płatny tymczas jamniczka na 2 tyg. Jesli znacie kogoś kto mógłby zaopiekowac się nią również na priv . Quote
Gisic87 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Glutofia to jest ta sunia o której mi wczoraj mówiłaś czy jak? Wczoraj byłam tak zamieszana że już nie kumam teraz, spałam tylko godzinę przez cały dzień w związku z wyborami i padałam jak dzwoniłaś:oops: Quote
JOMA Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 publikacja - serdeczne dzięki za maciejkowickie INFO :loveu: Quote
BoUnTy Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Avila oto wyróżnione allegro Pixela: http://www.allegro.pl/item1090060998_zakrecony_pies_piksel_szuka_swojego_jedynego_domu.html Jeśli ktoś widzi błędy, lub ma jakieś pomysły co do szablonu to proszę mówić. Wprawdzie troszkę trudno jest zrobić fajny szablon bez programu graficznego, a na samych kodach, także wszelkie porawki tego co wczoraj na szybko zrobiłam moga mi troszkę zająć, ale pomysły mile widziane! Wiem, że nie widać naszego banera, a był - ktoś mi po majstrował w kodach na stronie, i efekt szlag trafił - trszkę mi zajmie dojście do tego w której części kodu się spierdzieliło... Quote
Avilia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Moim zdaniem Allegro jest w porządku.Oby przyniosło mu szczęście! Quote
Glutofia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Agnieszka aukcje są super tylko mam jedną prośbę jeśli mozna: usuń na aukcji Amy wpis mówiący o tym ze pies z miniaturki i na poniższym zdjęciu to nie Amy:) bo już jest ten wpis nieakrualny zdjęcie jest takie jakie powinno Quote
Glutofia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Gisic87 napisał(a):Glutofia to jest ta sunia o której mi wczoraj mówiłaś czy jak? Wczoraj byłam tak zamieszana że już nie kumam teraz, spałam tylko godzinę przez cały dzień w związku z wyborami i padałam jak dzwoniłaś:oops: nie to nie ta! Roksana przecież ta sunia o której mówiłam ma właścicieli to nie jest fundacyjny pies :) Quote
BoUnTy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zmieniłam ;) Właśnie na takie coś zawracajcie mi uwagę ;) Quote
Gisic87 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ma ktoś pożyczyć transporterek taki dla kota? Potrzebuje pilnie na niedzielę mogłabym jutro na akcji go odebrać. Sprawa pilna:roll: Quote
jotka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jeśli Joma mi przywiezie jutro, to mogę pożyczyć do wtorku, nie dłużej. Quote
katik Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ja mam 2 transporterki. Koci będzie wolny w niedziele wieczorem, albo psi (troche większy) cały czas jest wolny. Chętnie pożyczę. Quote
Vannes Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Zapraszamy na bazarek[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/188228-Podstawki-tace-szkatułki-książki(własna-robota)Na-FundacjęS.O.SdlaZwierząt-do15-lipca[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] :) [/FONT] Quote
zapka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Łatek z przetrąconą łapką, wleczony przez samochód, pozostał po nim dług do spłacenia Fundacji: http://www.dogomania.pl/threads/188289-%C5%81atek-z-przetr%C4%85con%C4%85-%C5%82apk%C4%85-samoch%C3%B3d-wl%C3%B3k%C5%82-go-kilka-metr%C3%B3w-kto-wesprze-jego-leczenie?p=14951588#post14951588 Quote
_Mona Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witam skontaktowała się ze mną Pani ,która wyjeżdza 26.07 i potrzebuje osoby ,która zajmie się jej psiakiem na tydzien za odpłatnośćią, jest to piesek mały podobny do sznaucerka. Proszę o kontakt na PW Quote
leonarda Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 A ja mam pytanie: dostałam PW od dziewczyny z wątku Zulusa, która chce przesłać mu 9 tabletek leku, który bierze. Ma też inne: po swoim piesku[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Czy ktoś jest zainteresowany? [I]Mam jeszcze pozostałości innych lekarstw (też ważne) m in. Veticon, Polprazol, Ranigast do injekcji. Mogę je wysłać gratis, ale nie wiem gdzie: do schroniska, lecznicy ew. dla konkretnego psiaka? [/I] Wysłałam tu i na wątek schroniska. Quote
BoUnTy Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Zakończyło się allegro Amy oraz jutro kończy się allegro PIXELA? Czy ktoś chciałby pomóc i zasponsorować alegro jakiemuś psiaczkowi? Jutro będę najprawdopodobniej wystawiać... Quote
klaudiaaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188641-Żywy-szkielet!!!-Wyciągnięta-z-sosnowieckiego-schroniska.?p=14987125#post14987125 :shake: Quote
leonarda Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Kopiuję swój wpis z katowickiego wątku: "A ja znowu o szczeniaczku 621/10. Taki pech! Dom chętny jest, miałam zamiar go sprawdzić, już się wstępnie umówiłam... A tu, już po rozmowie z panem, dowiedziałam się, że piesek złapał kaszel kenelowy. Zaczął być leczony i trzeba poczekać jakiś czas. Ale boję się, czy on sobie poradzi - jest mały Rozmawiałam jeszcze raz i mam dostać odpowiedź, czy jest szansa na wzięcie chorego psa przez tych Państwa, ale czarno to widzę. I pewnie nie ma szans, żeby znaleźć mu tymczas na wyleczenie? Gdyby ktoś mógł... ale wiem, że to byłby cud." Trzymajcie ze mną kciuki za pieska. Quote
Vannes Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jej.. prześliczny/na jest :) Zrobiłam coś takiego, pewnie nie przydatnego no, ale może... http://img294.imageshack.us/img294/2391/ufff22.png Quote
Recommended Posts