Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

12 zł. - można oczywiscie wskazac psiaka.
Po prostu fundacji nie stać na generowanie ogłoszeń wyróżnionym psiakom.
Zagwarantowane są wyróżnienia allegr cegiełkowych, a wiadomo - wyróżniony psiak ma większe szanse na adopcje.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

numer konta do fundacyjny - z pierwszej strony wątku.
Z dopiskiem 'darowizna/allegro - Pixel'
Prosiląbym wtedy o powiadomienie mnie na Pw i od razu robię wyróżnione ;)
A Pixelowi bardzo by się przydało!

Posted

Najświeższe wieści z działań Fundacyjnych:

Odwiedziliśmy Łatusia, jest coraz lepiej. Podpisaliśmy umowę z Panią Ewą, która znalazła Jamniczkę. Ale o tym za chwilę...

Łatuś w nowym domu:

Ważne:

Znaleziono rudą jamniczkę krótkowłosą. Błąkała się na drodze w okolicach Świerklańca /Tarnowskich Gór / Nowego Chechła. Ma już siwą mordkę - ale zęby mniej więcej jak 5latka. Miała na sobie czarną obróżkę bez adresu. Jest bardzo kontaktowa, przyjazna. Zna wszystkie przywileje mieszkania w domu. Potrafi wchodzić po schodach, lubi dzieci. Podeszła do osoby, która zabrała ją z ulicy. Nie jest zabiedzona, może uciekła komuś podczas spaceru po okolicznych lasach. Jeśli nie znajdzie się poprzedni właściciel będziemy szukali dla niej domu! Roboczo nazwaliśmy ją Lady.

Tel.: Patrycja 722-398-159

Lady:

Jeśli robicie ogłoszenia przeglądajcie również te z działów "zaginione".

Mamy również nowego podopiecznego, który nie potrafił się dostosować do warunków schroniskowych. Gryzły go psiaki z boksu:

[FONT=Arial]Dość duży, nie młody już pies, z dużym bagażem doświadczeń. [/FONT][FONT=Arial]Trafił do nas, gdy po wielu próbach adaptacji w schronisku - [/FONT][FONT=Arial]wciąż był dominowany przez inne zwierzaki. Na jego ciele nadal [/FONT][FONT=Arial]widać ślady po ugryzieniach - niedługo ich nie będzie. [/FONT][FONT=Arial]Korek jest bardzo towarzyski, uwielbia pieszczoty i wie jak [/FONT][FONT=Arial]się zachować podczas spacerów. Zaczynamy naukę zabawy, [/FONT][FONT=Arial]gdyż Korek jeszcze nie poznał smaku szalonej gonitwy za piłką. [/FONT][FONT=Arial]To sympatyczny, spokojny, ale aktywny pies lubiący ruch.

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]

[FONT=Arial]
Wera, owczarkowata suka, która trafiła do nas jakieś 2-3 tygodnie temu dostała tężyczki. Póki co nie jest do adopcji. Jej cztery maluchy karmimy ręcznie, spójrzcie tylko jakie są słodkie gdy piją mleko z butelek:[/FONT]

[FONT=Arial]

Pieski będą duże. Są to dwie suczki i dwa pieski. Wkrótce zostaną dodane do działu adopcji. Nazywają się Vento, Veris, Vena, Vika

[/FONT]

[FONT=Arial]
Odwiedziła nas schroniskowa Grzywka (grzywacz chiński łysy), więcej informacji na wątku schroniska katowickiego oraz u Bounty.

[/FONT]

Pozdrawiamy i zapraszamy do roboty ; )
W imieniu załogi maciejkowickiej pisała publikacja

[FONT=Arial] [/FONT]

Posted

Pewna Pani chce nam przekazać rzeczy na bazarek. Kto może podjechac do Katowic i odebrać rzeczy? Najprościej aby to była osoba z Katowic ale niekoniecznie. Podam numer tel na priv.

Ponadto gdyby ktoś chciał dorobić jest do wzięcia na płatny tymczas jamniczka na 2 tyg. Jesli znacie kogoś kto mógłby zaopiekowac się nią również na priv .

Posted

Glutofia to jest ta sunia o której mi wczoraj mówiłaś czy jak? Wczoraj byłam tak zamieszana że już nie kumam teraz, spałam tylko godzinę przez cały dzień w związku z wyborami i padałam jak dzwoniłaś:oops:

Posted

Avila oto wyróżnione allegro Pixela:

http://www.allegro.pl/item1090060998_zakrecony_pies_piksel_szuka_swojego_jedynego_domu.html

Jeśli ktoś widzi błędy, lub ma jakieś pomysły co do szablonu to proszę mówić.
Wprawdzie troszkę trudno jest zrobić fajny szablon bez programu graficznego, a na samych kodach, także wszelkie porawki tego co wczoraj na szybko zrobiłam moga mi troszkę zająć, ale pomysły mile widziane!

Wiem, że nie widać naszego banera, a był - ktoś mi po majstrował w kodach na stronie, i efekt szlag trafił - trszkę mi zajmie dojście do tego w której części kodu się spierdzieliło...

Posted

Agnieszka aukcje są super tylko mam jedną prośbę jeśli mozna: usuń na aukcji Amy wpis mówiący o tym ze pies z miniaturki i na poniższym zdjęciu to nie Amy:) bo już jest ten wpis nieakrualny zdjęcie jest takie jakie powinno

Posted

Gisic87 napisał(a):
Glutofia to jest ta sunia o której mi wczoraj mówiłaś czy jak? Wczoraj byłam tak zamieszana że już nie kumam teraz, spałam tylko godzinę przez cały dzień w związku z wyborami i padałam jak dzwoniłaś:oops:

nie to nie ta! Roksana przecież ta sunia o której mówiłam ma właścicieli to nie jest fundacyjny pies :)

Posted

Witam skontaktowała się ze mną Pani ,która wyjeżdza 26.07 i potrzebuje osoby ,która zajmie się jej psiakiem na tydzien za odpłatnośćią, jest to piesek mały podobny do sznaucerka. Proszę o kontakt na PW

Posted

A ja mam pytanie: dostałam PW od dziewczyny z wątku Zulusa, która chce przesłać mu 9 tabletek leku, który bierze. Ma też inne: po swoim piesku[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Czy ktoś jest zainteresowany?

[I]Mam jeszcze pozostałości innych lekarstw (też ważne) m in. Veticon, Polprazol, Ranigast do injekcji. Mogę je wysłać gratis, ale nie wiem gdzie: do schroniska, lecznicy ew. dla konkretnego psiaka?

[/I]
Wysłałam tu i na wątek schroniska.

Posted

Zakończyło się allegro Amy oraz jutro kończy się allegro PIXELA?
Czy ktoś chciałby pomóc i zasponsorować alegro jakiemuś psiaczkowi? Jutro będę najprawdopodobniej wystawiać...

Posted

Kopiuję swój wpis z katowickiego wątku:

"A ja znowu o szczeniaczku 621/10. Taki pech! Dom chętny jest, miałam zamiar go sprawdzić, już się wstępnie umówiłam... A tu, już po rozmowie z panem, dowiedziałam się, że piesek złapał kaszel kenelowy. Zaczął być leczony i trzeba poczekać jakiś czas. Ale boję się, czy on sobie poradzi - jest mały
Rozmawiałam jeszcze raz i mam dostać odpowiedź, czy jest szansa na wzięcie chorego psa przez tych Państwa, ale czarno to widzę.

I pewnie nie ma szans, żeby znaleźć mu tymczas na wyleczenie? Gdyby ktoś mógł... ale wiem, że to byłby cud."

Trzymajcie ze mną kciuki za pieska.