Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BoUnTy napisał(a):
Laro allegro proszę zostaw mnie, ja zrobię reszcie kotów. Po prostu nad allegro ja trzymam piecze, i potem zrobiłoby sie zamieszanie, dobrze?

No oki, ale to mam je wycofać?

Posted

Avilia - gdyby udało ci się porobić ogłoszenia "okoliczne" byłoby wspaniale :loveu: - wielu z nas woli osobiście sprawdzić domek i mieć "oko" co się dalej dzieje ze zwierzątkiem - nie znam osobiście DT, który nie przywiązałby się choć trochę do swojego tymczasowicza.

BoUnTy - sorki, że ci się wcinam w ogłoszenia :oops: - wiem, że świetnie sobie radzisz bez doradców ;)

DOTYCZY AKCJI ADOPCYJNEJ W M1- Czeladź - 22.05.2010.

[FONT=Arial]Podczas akcji adopcyjnej obędzie się zbiórka zużytych tuszy i tonerów. Kontener na puste pojemniki będzie znajdował się przy stoiskuadopcyjnym[/FONT][FONT=Arial]. [/FONT]

Posted

BoUnTy napisał(a):
A ja się nie odzywam, bo to bardzo dobry pomysł ;)
Ogłoszeń nigdy nie za wiele. Sprostowałam tylko sprawę allegro. ;)

Bounty, to ściągnąć to allegro??

Posted

Szkoda takiego ładnego allegro! ale Laro, podaj mój nr telefonu bo gdzie potencjalni chętni mają dzwonić? mój nr 506198410.
Dziękuję Awilli za ogłoszenia siedzę i akceptuję :evil_lol:

Posted

Nie ujawniłam żadnej tajemnicy wszakże, każdy może sobie to przeczytać na czarnych kwiatkach :(. A tu, na wątku sami swoi przecież. Wrzuciłam to info, bo może nie wiecie, że taka sytuacja ma miejsce. Jestem poza domem, bez dostępu do swojego gg i numerów telefonów, więc tylko tak mogłam dać znać.

Posted

Witam.

Odnośnie opisania i wyjaśnienia całej sprawy założyłam odrębny wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/186174-Zanim-założysz-bazarek-w-swoim-lub-czyimś-imieniu-przycztaj-to-dokładnie?p=14730763#post14730763

Napiszę również kolejny raz - zawsze miałam kontakt z dwoma osobami tj. z Rybką na gg oraz telefoniczny z Anetą. To nie jest tak, że się ukrywałam! Wszystko napisałam w wątku powyżej.
Cały czas staram się też wysłać wyjaśnienie do admina, jednak ma przepełnioną skrzynkę :(
Nie użalam się nad sobą, jak twierdzi Gameta.
Ja już musiałam wy-edytować pewne posty.

Posted

:multi:W SCC domy znalazły: Dido -czyli Bim, Majka, Tosia muszkieterka, i z doskoku Kawior tymczasowicz Lenyz i Vannes.
Na dom załapał sie też piekny kocur Oskar, tymczasowicz jomy.:lol:

Posted

jotka napisał(a):
:multi:W SCC domy znalazły: Dido -czyli Bim, Majka, Tosia muszkieterka, i z doskoku Kawior tymczasowicz Lenyz i Vannes.
Na dom załapał sie też piekny kocur Oskar, tymczasowicz jomy.:lol:

Tak się cieszę :) Ze względu na wszystkie zwierzęta, ale w szczególności na Maję :)

Posted

Podnoszę :>)

Proszę o podpisywanie petycji, bardzo ważne! Petycje dotyczą wolontariatu w jednym z najgorszych Śląskich schronisk.

[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440 [/FONT]