Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To super wieści Murko, bo w schronisku to nic z niego nie będzie - po prostu za dużo psów i Aguś jest tylko jednym z wielu, niestety. Choć i tak dobrze, że udało się go złapać!!! Inaczej chybaby już zdechł:(

Posted

agusiazet napisał(a):
To super wieści Murko, bo w schronisku to nic z niego nie będzie - po prostu za dużo psów i Aguś jest tylko jednym z wielu, niestety. Choć i tak dobrze, że udało się go złapać!!! Inaczej chybaby już zdechł:(

no tak rozumiem tymbardziej że jest takiej myszowatej urody :cool3: jak wiele innych psiaków
dla mnie jednak jest bardzo urodziwy w tej prostocie wyglądu z siwym pyszczkiem ;)

Posted

Rzeczywiście Aguś zbyt urodziwy nie jest, a to wzięłaś za siwiznę to łyse placki - bo on ma jakieś atopowe zapalenie skóry, ale już ładnie porasta i raczej będzie czarno - rudy, z przewagą różnych odcieni rudego. Za to oczy ma piękne, takie sarnie, proszące, wymowne!

Posted

a to przepraszam... zwracam honor panience :loveu:

w takim razie będzie nietuzinkowej urody jak jej się to rude włosie rzuci na mordkę:lol: tym samym ciekawszy model do adopcji :evil_lol:

Posted

no tak to teraz wtopilam na dobre...:cool1:

rzeczywiście jakiś czas temu czytałam że chłopak...widocznie mi się coś pomieszało :hmmmm:

ach za dużo tych tragicznych historii, za mało ludzkich serc :thinkerg:

przepraszam Aguś...hmm aswoją drogą jeśli ma klejnoty to lubi się stroić a jak lubi się stroić to można rzec że jak panienka
...tak czy siak moje na wierzchu :boom:

Posted

Będę się upierać - masz farta, Agusiu! Nie włóczysz się już po ulicach, nie jesteś głodny, żyjesz, łyse placki porastają sierścią, a teraz jesteś pierwszy w kolejce do Murki. Następny etap - cieplutki, kochający domek. :loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Będę się upierać - masz farta, Agusiu! Nie włóczysz się już po ulicach, nie jesteś głodny, żyjesz, łyse placki porastają sierścią, a teraz jesteś pierwszy w kolejce do Murki. Następny etap - cieplutki, kochający domek. :loveu:

No fakt - Aguś miał na razie malutkiego farcika, bo nie jest bezpański, tylko schroniskowy!!!

Posted

Nie wiem czy to o Agusia chodzi, ale chyba tak :roll:

Dzisiaj wydarzyła się historia, która w naszym schronisku należy do rzadkości.Chodzio psa z ul.Łukasiewicza tego, którego tak ciężko było złapać. Otóż wreszcie pocałkowitym wyleczeniu chcieliśmy wyprowadzić psa na wybieg.Panowie znaleźliodpowiedni wybieg i umieścili tam psa.Iza przez chwilę obserwowała jego zachowaniena wybiegu.Niestety na wybiegu był góra 15 minut.Panowie zdążyli rozładować psa pociężkim wypadku potrąconego przez samochód ja wyjechałem za bramę zaparkować auto itylko mogłem przyglądnąć się przez parę sekund jak przez betoniarnie przemknął pies.Okazało się że to był właśnie on.Sforsował ogrodzenie wybiegu, ogrodzenie schroniskai tyle go było widać.Teraz znowu przyjdzie nam czekać na zgłoszenie i próbować goponownie złapać.

Posted

zima idzie, a on ledwo wyleczony:shake: za chwilę znowu będzie potrzebował pomocy; w Polsce jest za zimno dla włóczykija:shake: biedactwo...
i kogo on może szukać? poprzednio nie znalazł... chyba nikt na niego nie czeka...