tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='agata51']Domku, gdzie jesteś? jakie słodkie maleństwo i te przerażone oczka i ten duży mokry nochalek :loveu: Quote
Murka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 W tym tygodniu przyjadą do nas suczki które są w kolejce przed Agusiem. Także jak się coś zwolni, to przyjdzie czas na Agusia :razz: Quote
agusiazet Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 To super wieści Murko, bo w schronisku to nic z niego nie będzie - po prostu za dużo psów i Aguś jest tylko jednym z wielu, niestety. Choć i tak dobrze, że udało się go złapać!!! Inaczej chybaby już zdechł:( Quote
agata51 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Sam widzisz, Agusiu, że Agusie mają farta. Wszystkie Agusie chciałyby trafić do Murki. Buziaki. :loveu: Quote
agusiazet Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Farta to Aguś będzie miał jak znajdzie DS, teraz byle do Murki:):):) Quote
tyciaNi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 agusiazet napisał(a):To super wieści Murko, bo w schronisku to nic z niego nie będzie - po prostu za dużo psów i Aguś jest tylko jednym z wielu, niestety. Choć i tak dobrze, że udało się go złapać!!! Inaczej chybaby już zdechł:( no tak rozumiem tymbardziej że jest takiej myszowatej urody :cool3: jak wiele innych psiaków dla mnie jednak jest bardzo urodziwy w tej prostocie wyglądu z siwym pyszczkiem ;) Quote
agusiazet Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Rzeczywiście Aguś zbyt urodziwy nie jest, a to wzięłaś za siwiznę to łyse placki - bo on ma jakieś atopowe zapalenie skóry, ale już ładnie porasta i raczej będzie czarno - rudy, z przewagą różnych odcieni rudego. Za to oczy ma piękne, takie sarnie, proszące, wymowne! Quote
tyciaNi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 a to przepraszam... zwracam honor panience :loveu: w takim razie będzie nietuzinkowej urody jak jej się to rude włosie rzuci na mordkę:lol: tym samym ciekawszy model do adopcji :evil_lol: Quote
agusiazet Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 A Aguś jest chłopczykiem, tylko imię dostał takie dziewczęce:) I nawet jeszcze klejnoty ma, hehe. Quote
tyciaNi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 no tak to teraz wtopilam na dobre...:cool1: rzeczywiście jakiś czas temu czytałam że chłopak...widocznie mi się coś pomieszało :hmmmm: ach za dużo tych tragicznych historii, za mało ludzkich serc :thinkerg: przepraszam Aguś...hmm aswoją drogą jeśli ma klejnoty to lubi się stroić a jak lubi się stroić to można rzec że jak panienka ...tak czy siak moje na wierzchu :boom: Quote
agata51 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Będę się upierać - masz farta, Agusiu! Nie włóczysz się już po ulicach, nie jesteś głodny, żyjesz, łyse placki porastają sierścią, a teraz jesteś pierwszy w kolejce do Murki. Następny etap - cieplutki, kochający domek. :loveu: Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 agata51 napisał(a):Będę się upierać - masz farta, Agusiu! Nie włóczysz się już po ulicach, nie jesteś głodny, żyjesz, łyse placki porastają sierścią, a teraz jesteś pierwszy w kolejce do Murki. Następny etap - cieplutki, kochający domek. :loveu: No fakt - Aguś miał na razie malutkiego farcika, bo nie jest bezpański, tylko schroniskowy!!! Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Aguś rzutem na taśmę wędruje na pierwszą! Quote
tyciaNi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 witam Ulubieńca - bo to chłopak przecie z klejnotami :biggrina: Quote
agata51 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tyciaNi napisał(a):witam Ulubieńca - bo to chłopak przecie z klejnotami :biggrina: Oj, chyba niedługo będzie się nimi cieszył! :evil_lol: Quote
agusiazet Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Dokładnie, po co mu te klejnoty i tak jest farciarzem! Quote
Ulka18 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nie wiem czy to o Agusia chodzi, ale chyba tak :roll: Dzisiaj wydarzyła się historia, która w naszym schronisku należy do rzadkości.Chodzio psa z ul.Łukasiewicza tego, którego tak ciężko było złapać. Otóż wreszcie pocałkowitym wyleczeniu chcieliśmy wyprowadzić psa na wybieg.Panowie znaleźliodpowiedni wybieg i umieścili tam psa.Iza przez chwilę obserwowała jego zachowaniena wybiegu.Niestety na wybiegu był góra 15 minut.Panowie zdążyli rozładować psa pociężkim wypadku potrąconego przez samochód ja wyjechałem za bramę zaparkować auto itylko mogłem przyglądnąć się przez parę sekund jak przez betoniarnie przemknął pies.Okazało się że to był właśnie on.Sforsował ogrodzenie wybiegu, ogrodzenie schroniskai tyle go było widać.Teraz znowu przyjdzie nam czekać na zgłoszenie i próbować goponownie złapać. Quote
agusiazet Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 O kurczę:(:(:( Prawdziwa tragedia, on teraz nie da się zlapać, bo wie co go czeka:(:(:( Quote
Reno2001 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 O kurczę, niedobrze :shake:. Dzikusek z tego Agusia jest. Może byc teraz ciężko. Quote
Ulka18 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Agus moze kogos szuka, albo nienawidzi zamkniecia :shake: to moze byc tez pies z rodzaju wloczykijow, ciezkich do zsocjalizowania z czlowiekiem. Quote
bila1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zima idzie, a on ledwo wyleczony:shake: za chwilę znowu będzie potrzebował pomocy; w Polsce jest za zimno dla włóczykija:shake: biedactwo... i kogo on może szukać? poprzednio nie znalazł... chyba nikt na niego nie czeka... Quote
Recommended Posts