malawaszka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 i te uchi sterczące :loveu::loveu::loveu: Quote
Kenny Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 no uszy ma super :D więcej fotek nie mam narazie ale jak będzie potrzeba to porobimy :) Quote
Kenny Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ok zrobimy jutro :lol: bo dzisiaj już za ciemno :lol: jest już to allegro ? Quote
IKA & SONIA Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Daj mi jeszcze chwilkę, kończę tworzyć tekst ;) Quote
IKA & SONIA Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Allegro dla Finki: Młodziutka Finka szuka domku na dobre i na złe (567456148) - Aukcje internetowe Allegro Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 zmień tylko że teraz ma już 7-8 miesięcy, no i waży już więcej niż 8 kg ;) Quote
IKA & SONIA Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ogłoszenia Finki: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl Quote
Kenny Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 wow :lol: dużo tego :mdrmed: a Finka mi właśnie podzieliła kapcie na tysiąc małych kawałków, żeby mi się nie nudziło i żebym mogła sobie pozbierać :lol!: Quote
malawaszka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ulalaa mam nadzieję, że nie będzie małym niszczycielem i mordercą kapci :mad: Quote
jovana Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 konia z rzędem temu, komu żaden pies nigdy niczego nie zniszczył.:razz: Potraktujmy to jako "wypadek przy pracy" Fineczce trzeba sprezentować coś, co może sobie"dewastować" bez straty dla Ciebie. Ma jakiś szczególnie ulubiony rodzaj zabawek do gryzienia? Moja psica uwielbia rozwalać piłeczki ale dzis dla odmiany rozdrobniła na kawałeczki gumową gruszkę do ściągania kataru niemowlętom :cool3: Quote
Kenny Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 no tak, właśnie jutro wybieramy się z Finką do zoologika, żeby wybrała sobie coś 'kapciopodobnego' - mogłam o tym wcześniej pomyśleć, ale już zapomniałam jak to jest mieć tak młodego psiaka :lol: nie szkodzi,kapcie i tak były beznadziejne :eviltong: Quote
masienka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jovana napisał(a):konia z rzędem temu, komu żaden pies nigdy niczego nie zniszczył.:razz: To gdzie ten kun?? :loveu::loveu::loveu: choc nie wiem czy to sie liczy bo zawsze zbieralam juz dorosle psy :evil_lol: Fineczka jest przecudna z tymi ucholami :loveu: wyglada po prostu niesamowicie Quote
bahlsa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Finka skacz na górę...masz ogłoszenie na Szerloku, może ktoś Cię zobaczy i drgnie mu serce? Młodziutka Finka szuka domku na dobre i na złe na Szerlok Kraków Pozwoliłam sobie skopiować tekst z allegro, nikt na mnie nie nakrzyczy? :oops: Quote
malawaszka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 bahlsa kopiuj co chcesz :Rose: dziękujemy bardzo Quote
jovana Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 masienka napisał(a):To gdzie ten kun?? :loveu::loveu::loveu: choc nie wiem czy to sie liczy bo zawsze zbieralam juz dorosle psy :evil_lol: no nie wiem, w sumie to nie napisałam że "komu szczenior.." więc...gdzie mam wysłać tego kunia? ;)a co do rzędu to musimy dogadać szczegóły:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 i jak? dogadana sprawa rzędu? :evil_lol: Quote
jovana Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no na razie szukam tego rzędu - jak on wyglada:crazyeye:? Kunia też ładnego szukam. :evil_lol: I jak znajdę to wyślę :lol: A tak swoją drogą to teraz zauważyłam że w tytule Finka ciągle szuka DT - może by zmienić? Mam do niej szczególny sentyment- wypisz, wymaluj moja sunia jak ją znalazłam - też taki strachopies,(nawet z wyglądu podobne) a teraz jest super. Trzymam kciuki no i pytam wśród znajomych o domek. Quote
malawaszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 masz rację - zapomniałam o tytule, ale już zmieniony ;) hahaha a konia z rzędem tzn z całym "oprzyrządowaniem" :lol: Quote
weszka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Słodka mordeczka taka jakby już dużo bardziej radosna i otwarta na świat :) Quote
Recommended Posts