Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow :lol: dużo tego :mdrmed: a Finka mi właśnie podzieliła kapcie na tysiąc małych kawałków, żeby mi się nie nudziło i żebym mogła sobie pozbierać :lol!:

Posted

konia z rzędem temu, komu żaden pies nigdy niczego nie zniszczył.:razz: Potraktujmy to jako "wypadek przy pracy" Fineczce trzeba sprezentować coś, co może sobie"dewastować" bez straty dla Ciebie. Ma jakiś szczególnie ulubiony rodzaj zabawek do gryzienia? Moja psica uwielbia rozwalać piłeczki ale dzis dla odmiany rozdrobniła na kawałeczki gumową gruszkę do ściągania kataru niemowlętom :cool3:

Posted

no tak, właśnie jutro wybieramy się z Finką do zoologika, żeby wybrała sobie coś 'kapciopodobnego' - mogłam o tym wcześniej pomyśleć, ale już zapomniałam jak to jest mieć tak młodego psiaka :lol: nie szkodzi,kapcie i tak były beznadziejne :eviltong:

Posted

jovana napisał(a):
konia z rzędem temu, komu żaden pies nigdy niczego nie zniszczył.:razz:

To gdzie ten kun?? :loveu::loveu::loveu:

choc nie wiem czy to sie liczy bo zawsze zbieralam juz dorosle psy :evil_lol:

Fineczka jest przecudna z tymi ucholami :loveu: wyglada po prostu niesamowicie

Posted

masienka napisał(a):
To gdzie ten kun?? :loveu::loveu::loveu:

choc nie wiem czy to sie liczy bo zawsze zbieralam juz dorosle psy :evil_lol:

no nie wiem, w sumie to nie napisałam że "komu szczenior.." więc...gdzie mam wysłać tego kunia? ;)a co do rzędu to musimy dogadać szczegóły:evil_lol:

Posted

no na razie szukam tego rzędu - jak on wyglada:crazyeye:? Kunia też ładnego szukam. :evil_lol: I jak znajdę to wyślę :lol:
A tak swoją drogą to teraz zauważyłam że w tytule Finka ciągle szuka DT - może by zmienić?
Mam do niej szczególny sentyment- wypisz, wymaluj moja sunia jak ją znalazłam - też taki strachopies,(nawet z wyglądu podobne) a teraz jest super. Trzymam kciuki no i pytam wśród znajomych o domek.