Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej. mam pytanie? a chcesz oddac pieski.?
ja jesli sie nic nie zmieni to bylabym zainteresowana Fiolka !
napisałam dlatego ze nie jestem pewna bo daleko mieszkam , a jestem z Lublinca.
p.s a kiedy pieski znalazłas.?
prosze o dopowiedz

Posted

[quote name='Ginger2009']hej. mam pytanie? a chcesz oddac pieski.?
ja jesli sie nic nie zmieni to bylabym zainteresowana Fiolka !
napisałam dlatego ze nie jestem pewna bo daleko mieszkam , a jestem z Lublinca.
p.s a kiedy pieski znalazłas.?
prosze o dopowiedz

z tego wątku już tylko Finka szuka domku

inne szczeniaczki do adopcji są tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/masa-szczeniat-9-osobowa-kolorowa-rodzinka-5-rottkowatych-pomozcie-ok-krakowa-130732/index2.html#post11751220

a Lubliniec nie jest tak daleko;)

Posted

pytalam o Fiolke z poczatku bo bylo zdjecie norlamnie wyswietlane Fiolki jeszcze pare dni temu .. a teraz patrze ze pisze ze odeszly..zdechly pieski..? jak to przeciez kilka dni temu Fiolka byla jeszcze z nami.?
odpisz prosze
czekam

Posted

[quote name='Ginger2009']pytalam o Fiolke z poczatku bo bylo zdjecie norlamnie wyswietlane Fiolki jeszcze pare dni temu .. a teraz patrze ze pisze ze odeszly..zdechly pieski..? jak to przeciez kilka dni temu Fiolka byla jeszcze z nami.?
odpisz prosze
czekam[/quote]

już wtedy jak to czytałaś było napisane, że niektóre psiaki odeszły za TM - musiałas przeoczyć, były chore na parwowirozę...

Posted

Jeśli wszystko pójdzie dobrze i Duszka w sobotę pojedzie do DS, wezmę Finkę do siebie. Wszystko zależy od pani, która ma zaadoptować Duszkę. Oby się wszystko udało;)

Posted

hehe to są narazie moje chęci. Tak jak mówię,wszystko zależy od adopcji Duszki - czy dojdzie do skutku. Ale nie zapowiada się, żeby miało być inaczej,bo dziś dzwoniła pani, która ma w sobotę wziąć Duszkę i mówiła że właśnie robi zakupy dla niej w sklepie zoologicznym, żeby jej niczego nie zabrakło :lol::lol::lol::cool2: także myślę, że wszystko będzie ok i od soboty będę mogła zająć się Finką.

Posted

aha ! zapomniałam dodać :wallbash: że to tylko DT...mogę zająć się oswajaniem Finki i przetrzymać ją do czasu znalezienia dla Niej DS...tak jak w przypadku Duszki. Więc domku szukać nadal trzeba, myślę że jak się oswoi to będą na to większe szanse. Zrobię co w mojej mocy.

Posted

Kenny napisał(a):
aha ! zapomniałam dodać :wallbash: że to tylko DT...mogę zająć się oswajaniem Finki i przetrzymać ją do czasu znalezienia dla Niej DS...tak jak w przypadku Duszki. Więc domku szukać nadal trzeba, myślę że jak się oswoi to będą na to większe szanse. Zrobię co w mojej mocy.

dokładnie - szanse wzrosną - ja cały czas ogłaszam Finkę i na allegro i w innych miejscach, ale ludzie się boją dzikuska niestety...

Posted

postaramy się więc ją oswoić...i zobaczymy ;) wtedy musi już się znaleźć stały domek, bo jest prześliczna :razz: słyszałam że z załatwianiem się na zewnątrz nie ma problemów, gorzej jest z chodzeniem na smyczy - popracujemy nad tym w takim razie i na pewno będzie ok ;) niech się tam już domki w kolejce po dziewczynę ustawiają :cool3:

Posted

yhm...więc łatwo nie będzie, ale stopniowo powinna się przyzwyczaić...może zaczniemy od linki 10m, żeby nie czuła się osaczona na samym początku...a jak u niej ze stosunkiem do innych psów?

Posted

Finka jest już od dzisiaj u nas ;) bardzo przestraszona nowym otoczeniem, położyła się w koncie i tylko nas obserwuje...będę pisać na dniach o jej postępach :user: