Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu: moja kochana tymczasowiczka :jumpie: dziwnie się czuję, że nie mogę jej teraz nawet odwiedzić...:-( ale wiem, że to dla jej dobra ;) pewnie teraz bawi się ze swoją nową panią :lol: a ja cały dzień zerkam przez okno czy nie idzie na spacer :eviltong: cieszę się, że i ona i Duszka trafiły na super domki :lol: gdyby jeszcze Rubi tak trafiła...:roll:

Posted

Kenny napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: moja kochana tymczasowiczka :jumpie: dziwnie się czuję, że nie mogę jej teraz nawet odwiedzić...:-( ale wiem, że to dla jej dobra ;) pewnie teraz bawi się ze swoją nową panią :lol: a ja cały dzień zerkam przez okno czy nie idzie na spacer :eviltong: cieszę się, że i ona i Duszka trafiły na super domki :lol: gdyby jeszcze Rubi tak trafiła...:roll:

żeby Ci w nawyk nie weszło podglądanie sasiadów zza firanki :evil_lol:

a Rubi możesz pomóc w tym :eviltong: ;)

Posted

ehh...właśnie też nad tym myślałam, ale nie mam za bardzo jak...teraz wyjeżdżam i wracam dopiero 16-go kwietnia i właśnie od 16-go będę mieć tymczasowicza z katowic...chłopczyk jest bez oczka i rana kiepsko mu się goi w schroniskowych warunkach, poza tym jest strasznie zaniedbany, trzeba go wykąpać, ostrzyc, wyczesać...:roll: obiecałam, że go zabiorę na DT :painting:
a Rubi jest zdrowa, piękna...;) i ma dobrą opiekę...;)
potrzebuje tylko z tego co wiem się rozweselić i odstresować :razz: nie wiem czy konieczne jest branie jej do DT, czy nie wystarczy tylko jej jakaś jedna osoba, która będzie z nią spędzać dużo czasu :razz: podobno ktoś się nad nią zastanawiał ostatnio... i co nie wyszło ? :-(

Posted

tak tak bo missieek sie opiernicza i nie zmienia na bieżąco ;) :evil_lol: :mad: pewnie jak będzie miała chwilę zmieni hurtem

No aaa super, że bierzesz tego bezoczka!!! w schronie ma biedak marne szanse na adopcję, a jak będzie czyściutki i pachnący to co innego :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak tak bo missieek sie opiernicza i nie zmienia na bieżąco ;) :evil_lol: :mad: pewnie jak będzie miała chwilę zmieni hurtem

No aaa super, że bierzesz tego bezoczka!!! w schronie ma biedak marne szanse na adopcję, a jak będzie czyściutki i pachnący to co innego :loveu:

hehe, nie no ja wiem przecież, że ona ma duuuuużo na głowie, ale Mini dzisiaj pojechała do domku i już przeniesiona do nowej rubryczki a Finka bidna w starej siedzi :eviltong: ta ja nic nie mówię to Finka prosiła, żeby ją przenieść :eviltong:

Posted

Kenny napisał(a):
hehe, nie no ja wiem przecież, że ona ma duuuuużo na głowie, ale Mini dzisiaj pojechała do domku i już przeniesiona do nowej rubryczki a Finka bidna w starej siedzi :eviltong: ta ja nic nie mówię to Finka prosiła, żeby ją przenieść :eviltong:

bhahaha no rzeczywiście - to jawna dyskryminacja!!!! MISSIEEK!!!!!! :-x

Posted

hehe spoko :evil_lol:
a swoją drogą była u nas dzisiaj (tzn. wczoraj:eviltong:) pani sąsiadka i opowiadała, że Finka jeszcze przerażona nową sytuacją, ale ogólnie ok :lol:
w domu nawet spoko, największy problem ma ze spacerami, ale wczoraj zabrała Finkę na godzinny spacer do parku i podobno była bardzo grzeczna :loveu: dzielna dziewczynka :loveu: za to jak przyszedł do pani jakiś gość od liczników czy tam od prądu (już nie pamiętam) to się biedna nie zdążyła schować na czas i popuściła ze strachu...:p no bo kto mu kazał tak nagle włazić, ehh...:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki.

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Nie wiem czy wiecie ale Finka ze swoją Panią wystąpiły w odcinku "Kundel bury i kocury" z 15 października :loveu: dla osób zainteresowanych umieszczam linka :
TVP KRAKÓW

zaczyna się o Fince na mniej więcej 4 minucie ;) miłego oglądania ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Odwiedziła nas niedawno Finka ze swoją panią...strasznie wzruszające są takie spotkania, ale miło jest zobaczyć na własne oczy jak bardzo jest teraz szczęśliwa...:lol: oto zdjęcia ze spotkania :

[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/8343/ihit.jpg[/IMG]
Finka z Tequilką:)

[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3013/ihi2.jpg[/IMG]

a tu ze swoją panią i uradowaną tequilką :lol: