Migori Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Mam pytanie do was kochani Czy ktoś używa obroży i smyczki firmy Ferplast daytona ? Marzy mi się niebieski komplet, bo ktoś mi zrobił na niego apetyt :cool3::cool3::cool3: . Znacie te komplety, jakie jest wasze zdanie ? :modla: Nasz nowy komplet. Czerwona smycz woza i czerwona obroża champion. [IMG]http://i42.tinypic.com/jjqx4o.jpg[/IMG]
Migori Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 U mnie w zoo sklepie jest tylko na klips, z odblaskowym paskiem.
Talia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wiecie może czy muscat robi obroże parciane z łańcuszkiem (zaciskowe)?
bazylowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Magda25']Mam pytanie do was kochani Czy ktoś używa obroży i smyczki firmy Ferplast daytona ? Marzy mi się niebieski komplet, bo ktoś mi zrobił na niego apetyt :cool3::cool3::cool3: . Znacie te komplety, jakie jest wasze zdanie ? :modla: [/quote] Nasza znajoma psica rodezjanka ma takie szelki i obrożę. Na razie ma je za krótko aby napisać cokolwiek o jakości, ale wyglądają bardzo solidnie i są estetycznie wykonane :lol:
agnieska Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Magda25']Mam pytanie do was kochani Czy ktoś używa obroży i smyczki firmy Ferplast daytona ? Marzy mi się niebieski komplet, bo ktoś mi zrobił na niego apetyt :cool3::cool3::cool3: . Znacie te komplety, jakie jest wasze zdanie ? :modla:[/quote] Ja mam obrożę Ferplast Daytona w kolorze czerwonym - ale nie wiem jak się sprawuje, bo wzięłam trochę na wyrost... musi poczekać aż kurdupel urośnie jeszcze 4cm w karku :lol:
mineralna_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Moze ktoś polecić jakieś szelki dla jamniora? żeby za drogie nie były bo funduszy brakuje :mad: Ogólnie to chciałam rogzy i teraz jak będę robić większe zakupy to zamówię, ale te szelki to takie do wody, po chaszczach więc szkoda mi rogzów, tym bardziej że jedna obroża rogzowa w tych warunkach nam zdechła :lol::evil_lol:
Lucky. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Może RD, dużo tańsze, ja mam już koło miesiąca i ani jedna nitka nie wystaje. Wygląda jak nowa i cena nie wysoka.
.Agata. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ma może ktoś do sprzedania Rogza Lkę ?? :eviltong:
DorkaWD Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Miałam dziś w ręce czarnego muscata (obroża) i miałam na niego ogromną ochotę ,ale "M" gdy zobaczył, że się "ślinię" na widok tej obróżki, to burknął coś w rodzaju "znowu kupujesz dla psa". Dla świętego spokoju odpuściłam... jutro ją kupię :diabloti: Fajne te muscaty:cool3: Takie gładziutkie od wewnątrz, nie powinny niszczyć sierści.
Onomato-Peja Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 a ma ktoś Lke nie zacisk i nie łańcuszek i nie różową :cool3: ?
Onomato-Peja Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 widzieliście to ? :loveu: [IMG]http://www.zooplus.pl/bilder/red/dingo/obroa/bandana/1/300/105682_red_dingo_hb_bandana_1.jpg[/IMG] na zooplusie znalazłam
Jagoodkaxd Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Czyy szelki [B]easy walker[/B] są naprawde takie doobre? :cool3:
psiulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Zapraszam na rogzowy i trochę muscatowy bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-szelki-smycz-rogz-inne-na-lolusia-ze-zlamanym-kregoslupem-do-3-05-a-136053/[/URL] ;) Onomato-Peja - super wzorek, tylko szkoda, że rozmiarówka taka dziwna jest w RD :-(
sauatka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='DorkaWD']Miałam dziś w ręce czarnego muscata (obroża) i miałam na niego ogromną ochotę ,ale "M" gdy zobaczył, że się "ślinię" na widok tej obróżki, to burknął coś w rodzaju "znowu kupujesz dla psa". Dla świętego spokoju odpuściłam... jutro ją kupię :diabloti: Fajne te muscaty:cool3: Takie gładziutkie od wewnątrz, nie powinny niszczyć sierści.[/quote] są w Libiążu te skórkowe muscaty?! gdzie gdzie? po ile? :P
DorkaWD Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='sauatka']są w Libiążu te skórkowe muscaty?! gdzie gdzie? po ile? :P[/quote] A no są :cool3: w BRICOMARCHE (ul.Rouvroy czy jakoś tak) na zoologicznym, ale trzeba za tym grzebać, bo na tym stoisku straszny nieład :shake: Ile kosztowały? Bij, zabij - nie powiem, nie mam pojęcia, bo tam cen za nic się nie doszukasz :angryy: Ale one nie są jakoś strasznie drogie (zazwyczaj koło 20zł)
drzalka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Witam Szukam smyczy skórzanej. szytej na okrągło - do 50 zł. O Woze nie pytam ( kosztuje 90 zł)
NightQueen Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='madziulik_13']Proszę o pomoc w szukania obroży jakiś ładny niebieski wzorek :) Z góry dzięki ! :)[/quote] w jakim rozmiarze potrzebujesz :cool3:
madziulik_13 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Proszę o pomoc w szukania obroży jakiś ładny niebieski wzorek :) Z góry dzięki ! :)
Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Marta_Ares, mam pytanie :oops: jak robisz czasem obroże to gdzie kupujesz takie coś do regulacji ? :evil_lol: te takie plastikowe, nie wiem jak to nazwać :lol: chodzi mi o to czy jest takie coś gdzieś w sklepach, czy jakoś przez internet zamawiasz? :cool3:
Migori Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='drzalka']Witam Szukam smyczy skórzanej. szytej na okrągło - do 50 zł. O Woze nie pytam ( kosztuje 90 zł)[/quote] Niestety nie do 50zł, ale wpadła mi "w ręce" jak przeglądałam oferte sklepu [url=http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5259&action=prod]Champion- smycz sk
Onomato-Peja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Feigned']Marta_Ares, mam pytanie :oops: jak robisz czasem obroże to gdzie kupujesz takie coś do regulacji ? :evil_lol: te takie plastikowe, nie wiem jak to nazwać :lol: chodzi mi o to czy jest takie coś gdzieś w sklepach, czy jakoś przez internet zamawiasz? :cool3:[/quote] nie jestem Martą ale ja widziałam takie w pasmanterii czy jak to się tam pisze kupiłam dziś brązowego Muscata boski jest :loveu: muszę koniecznie kupić jeszcze cos brązowego - ezydog lub rogz nitka :loveu:
Recommended Posts