Onomato-Peja Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='GameBoy']Onomato - Peja czy z tego mozna zrobic dlawik?[/quote] Dławik ? Jeśli wyregulujesz tak, żeby zaciskała się na mniejszy obwód, niż obwód szyi psa to myślę, że tak... Choć to półzacisk więc nie zaciska się tak jak zwykła obroża zaciskowa, ale to już chyba wszystkim wiadomo :eviltong: Ja mam właśnie tak wyregulowaną, bo inaczej młodej ze łba spada, ale na niej to wrażenia nie robi, że coś ją dusi. :cool1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Dławik ? Jeśli wyregulujesz tak, żeby zaciskała się na mniejszy obwód, niż obwód szyi psa to myślę, że tak... Choć to półzacisk więc nie zaciska się tak jak zwykła obroża zaciskowa, ale to już chyba wszystkim wiadomo :eviltong: Ja mam właśnie tak wyregulowaną, bo inaczej młodej ze łba spada, ale na niej to wrażenia nie robi, że coś ją dusi. :cool1:[/quote] a jak to wyglada w cm? bo moja suka nosi dlawik ale chcialabym sprobowac na czyms delikatniejszym, moze cos juz zrozumiala... :cool1: co polecacie? najlepiej rogza bo mam znizke :evil_lol: a wolalabym cos z lancuchem bo jak dzwoni to jest dodatkowy efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onomato-Peja Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 tak jak juz ktoś pisał min zaciśnięte to (+ - 1 cm) 33 cm ;) rogz znany z tego, ze długości obróżek lubią się nieco różnić ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Doszła obroża :cool3: [url]http://img509.imageshack.us/img509/7333/rogz.jpg[/url] [url]http://img509.imageshack.us/img509/4483/1003767.jpg[/url][/quote] slicznie :loveu: to bedzie moj nastepny zakup :evil_lol: GB wez z lancuszkiem pomarancz :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameBoy Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='Onomato-Peja']tak jak juz ktoś pisał min zaciśnięte to (+ - 1 cm) 33 cm ;) rogz znany z tego, ze długości obróżek lubią się nieco różnić ;)[/quote] dzieki a to jest XLka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaxa Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 A do nas chyba przyszła obroża od Marty_Aresa, ale kurka nie zdązyłam jej odebrać z poczty :angryy::angryy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onomato-Peja Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='GameBoy']dzieki a to jest XLka?[/quote] Tak ;) poniżej 2,5 cm nie schodzimy, bo to grozi uduszeniem :shake: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feigned Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 ja nie długo chyba będę rozga krowę zamawiać, nakręciłam się na nią. :evil_lol: Marta, a gdzie Ty S-ke krowy znalazłaś? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BellaLab Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 ze mną jednak coraz gorzej:diabloti: miałam zamówić dziś tylko zabawkę do przeciągania, a zamówiłam też obrożę...:roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeronikaM Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='BellaLab']ze mną jednak coraz gorzej:diabloti: miałam zamówić dziś tylko zabawkę do przeciągania, a zamówiłam też obrożę...:roll:[/QUOTE] jaką??? ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaxa Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='WeronikaM']jaką??? ........................[/quote] Właśnie ?? Jaką? :diabloti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BellaLab Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='WeronikaM']jaką??? ........................[/quote] [quote name='metaxa']Właśnie ?? Jaką? :diabloti:[/quote] rogzowy czerwony półzacisk ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakeBelieve Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 No właśnie nigdzie nie widzę :(( Heeelp! Nie widział gdzieś ktoś obroży rogza krówkowej S?:(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaxa Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Czekamy na zdjęcia :diabloti: Ja postram sie jutro wstawić, ale pancia, durna pała:wallbash::wallbash::wallbash: zapomniala ze zamowila psu rozowy identyfikator- wiec polaczenie zolta obroza+ róż będzie słodkie :cool3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta_Ares Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='metaxa']A do nas chyba przyszła obroża od Marty_Aresa, ale kurka nie zdązyłam jej odebrać z poczty :angryy::angryy:[/quote] to raczej nie od nas, dzisiaj wysłana, a poczta polska raczej tak blyskawicznie nie działa:diabloti: Slicznie jej w tym rogzie różowym:loveu: :loveu: :loveu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BellaLab Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='metaxa'] wiec polaczenie zolta obroza+ róż będzie słodkie :cool3:[/quote] czekam na fotki tego połączenia:evil_lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaxa Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 [quote name='Marta_Ares']to raczej nie od nas, dzisiaj wysłana, a poczta polska raczej tak blyskawicznie nie działa:diabloti: Slicznie jej w tym rogzie różowym:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Aaaaa... szkoda.. A to nie wiem co to mogło do nas przyjść :eviltong: Tak czy siak zdj wstawię jak odbiore:diabloti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogha Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Bellowe szelki chyba doszły tak szybko :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 max 38cm , 18mm , zacisk , jakby co to PW :lol: [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5922/dsc04465.jpg[/IMG] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migori Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 [quote name='gops']max 38cm , 18mm , zacisk , jakby co to PW [/quote] No co Ty? Dlaczego? Mam dziki plan wysprzedania całej mojej kolekcji i pozostawienia jednego kompletu :cool3: :eviltong: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BellaLab Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']Bellowe szelki chyba doszły tak szybko :razz:[/quote] Bellowe doszły po jednym dniu-we wtorek wysłane, w środę przed południem doszły:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeronikaM Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 [QUOTE]rogzowy czerwony półzacisk[/QUOTE] no to czekamy na fotki ;) [B][I][I][U][COLOR="Black"]haha - mój post numer 12000 [/COLOR][/U][/I][/I][/B] w wątku o obrożach/smyczach :multi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maupa4 Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 [B][COLOR=green]Witam.[/COLOR][/B] [COLOR=green][B]W związku z tym, że wątek dawno już przekroczył 10000 postów jestem zmuszona go zamknąc.[/B][/COLOR] [COLOR=green][B]Zapraszam na nowy wątek o obrożach i smyczach: [/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1002/obroze-szelki-smycze-vol-2-a-148725/[/URL] [B][COLOR=green]Życzę równie przyjemnej wymiany zdań na wyżej wymieniony temat. ;)[/COLOR][/B] [COLOR=green][B]Pozdrawiam.[/B][/COLOR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts