Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GameBoy']Onomato - Peja czy z tego mozna zrobic dlawik?[/quote]
Dławik ? Jeśli wyregulujesz tak, żeby zaciskała się na mniejszy obwód, niż obwód szyi psa to myślę, że tak... Choć to półzacisk więc nie zaciska się tak jak zwykła obroża zaciskowa, ale to już chyba wszystkim wiadomo :eviltong: Ja mam właśnie tak wyregulowaną, bo inaczej młodej ze łba spada, ale na niej to wrażenia nie robi, że coś ją dusi. :cool1:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Dławik ? Jeśli wyregulujesz tak, żeby zaciskała się na mniejszy obwód, niż obwód szyi psa to myślę, że tak... Choć to półzacisk więc nie zaciska się tak jak zwykła obroża zaciskowa, ale to już chyba wszystkim wiadomo :eviltong: Ja mam właśnie tak wyregulowaną, bo inaczej młodej ze łba spada, ale na niej to wrażenia nie robi, że coś ją dusi. :cool1:[/quote]

a jak to wyglada w cm? bo moja suka nosi dlawik ale chcialabym sprobowac na czyms delikatniejszym, moze cos juz zrozumiala... :cool1:
co polecacie? najlepiej rogza bo mam znizke :evil_lol: a wolalabym cos z lancuchem bo jak dzwoni to jest dodatkowy efekt

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Doszła obroża :cool3:

[url]http://img509.imageshack.us/img509/7333/rogz.jpg[/url]

[url]http://img509.imageshack.us/img509/4483/1003767.jpg[/url][/quote]

slicznie :loveu:
to bedzie moj nastepny zakup :evil_lol:

GB wez z lancuszkiem pomarancz :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']tak jak juz ktoś pisał min zaciśnięte to (+ - 1 cm) 33 cm ;) rogz znany z tego, ze długości obróżek lubią się nieco różnić ;)[/quote]

dzieki a to jest XLka?

Posted

[quote name='BellaLab']ze mną jednak coraz gorzej:diabloti: miałam zamówić dziś tylko zabawkę do przeciągania, a zamówiłam też obrożę...:roll:[/QUOTE]
jaką??? ........................

Posted

[quote name='WeronikaM']jaką??? ........................[/quote]

[quote name='metaxa']Właśnie ?? Jaką? :diabloti:[/quote]

rogzowy czerwony półzacisk ;)

Posted

Czekamy na zdjęcia :diabloti:
Ja postram sie jutro wstawić, ale pancia, durna pała:wallbash::wallbash::wallbash: zapomniala ze zamowila psu rozowy identyfikator- wiec polaczenie zolta obroza+ róż będzie słodkie :cool3:

Posted

[quote name='metaxa']A do nas chyba przyszła obroża od Marty_Aresa, ale kurka nie zdązyłam jej odebrać z poczty :angryy::angryy:[/quote]
to raczej nie od nas, dzisiaj wysłana, a poczta polska raczej tak blyskawicznie nie działa:diabloti:

Slicznie jej w tym rogzie różowym:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']to raczej nie od nas, dzisiaj wysłana, a poczta polska raczej tak blyskawicznie nie działa:diabloti:

Slicznie jej w tym rogzie różowym:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Aaaaa... szkoda.. A to nie wiem co to mogło do nas przyjść :eviltong: Tak czy siak zdj wstawię jak odbiore:diabloti:

Posted

[quote name='gops']max 38cm , 18mm , zacisk , jakby co to PW [/quote]
No co Ty? Dlaczego?

Mam dziki plan wysprzedania całej mojej kolekcji i pozostawienia jednego kompletu :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']Bellowe szelki chyba doszły tak szybko :razz:[/quote]
Bellowe doszły po jednym dniu-we wtorek wysłane, w środę przed południem doszły:)

Posted

[QUOTE]rogzowy czerwony półzacisk[/QUOTE]
no to czekamy na fotki ;)

[B][I][I][U][COLOR="Black"]haha - mój post numer 12000 [/COLOR][/U][/I][/I][/B] w wątku o obrożach/smyczach :multi:

Posted

[B][COLOR=green]Witam.[/COLOR][/B]

[COLOR=green][B]W związku z tym, że wątek dawno już przekroczył 10000 postów jestem zmuszona go zamknąc.[/B][/COLOR]

[COLOR=green][B]Zapraszam na nowy wątek o obrożach i smyczach: [/B][/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1002/obroze-szelki-smycze-vol-2-a-148725/[/URL]

[B][COLOR=green]Życzę równie przyjemnej wymiany zdań na wyżej wymieniony temat. ;)[/COLOR][/B]

[COLOR=green][B]Pozdrawiam.[/B][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...