Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Na to liczymy!!! :loveu:
Maniutek kimunia (z Franką u boku) na leżaneczce, najedzony (kupka poszła gładko). Ubranko wyprane, założone, przeplątane finezyjniej. Nosek chłodny, wilgotny tylko...niepokoi mnie ten błysk w oku, który już znam
i jest zapowiedzią głupot (czyli dupcia odżywa). :roll:

Maniuskowi ulżyło jak widać i to znacznie, bardzo dobrze, będziesz miała mniej stresów i więcej snu <marzyciel>

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I tak planuję spocząć na podłodze. :roll: Maniuś będzie miała wybór, czy ja, czy niższa kanapka i odpuści z pomysłem na tapczan (bo jest wyższy).
Teraz się modlę, by nie dała mamie ognia, a że potrafi i chciała mi mamę uciąć to...Wolę się miło rozczarować. :evil_lol:

Posted

serdeczne dzieki.nie będe Cię już katować bo pewnie jesteś zmęczona,a ja mogę zaraz znów zawisnąć .Na razie nic nie mam .W razie czego jutro powtórzymy.a ja ustawie na nockę czyszczenie robali bo to coś nie tak u mnie

Posted

Uff...To cokolwieczek odpisz mi na ów mail, by ten właściwy dopisał mi się z automatu do kontaktów. :evil_lol: Buźka i do miłego...Robale, a fee....czyść kompisko! ;)

Posted

Siemmm słaniammm. Kontrolowałam Manię do 2.00. Potem zaległam ale byłam tak podminowana koniecznością ponownego transportu biedulki, że ni diabła pozycji, żeby zasnąć. O 4.00 Mania zaskowyczała z bólu więc mnie poderwało na równe nogi. Położyłam się o 5.00, wstałam o 5.45. Hurra! Całe 45min. snu! Podróż była OK, u mamy dramat po moim wyjściu.
Siedzę, jak na szpilkach, bo wiem, jak Mania może dać popalić. :-(