Jagódka&Uzi Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 madziasto4 napisał(a):Lubi aportowanie? :lol: Uwielbia:p Potrafi mnie zamęczyc! Quote
Jagódka&Uzi Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):Zdjęcia bombowe!!! Uzi ty słodziaszku :loveu: Zuza i Noddy napisał(a):Świetne fotki, Uzi ślicznie wychodzi na fotkach. Dziękujemy:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Uwielbia:p Potrafi mnie zamęczyc! No to witam w klubie zamęczanych :eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Szkoda, że sie pieski nie urodziły :-( Weź sunie może co?:eviltong: Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ojej .. nie ma piesków ? Szkoda... :-( Quote
Jagódka&Uzi Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Szczeniaki się w ogóle nie urodziły, więc nie wiem skąd ta informacja:mad: Pod koniec tygodnia suczka ma rodzic. :) Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Szczeniaki się w ogóle nie urodziły, więc nie wiem skąd ta informacja:mad: Pod koniec tygodnia suczka ma rodzic. :) No to będziesz musiała jeszcze trochę poczekać... Quote
Jagódka&Uzi Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Kolejna seria zdjęc. Tym razem leśny spacerek:lol: Zdjęcia takie sobie bo latałam z kompakcikiem, nie brałam dużego aparatu i porządnej "armaty" :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ale zieloniutko w tym lasku :loveu: Z moim kompaktem coś się stało, obiektyw nie chce się wysunąć :hmmmm: Zastał się od nieużywania czy jak :eviltong: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Chyba zawine Jess w papiloty i tyż z nią na grzyby pójde :razz::evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No to będziesz musiała jeszcze trochę poczekać... Niestety..:shake: madziasto4 napisał(a):Ale zieloniutko w tym lasku :loveu: Z moim kompaktem coś się stało, obiektyw nie chce się wysunąć :hmmmm: Zastał się od nieużywania czy jak :eviltong: No ja zapomniałam jak się mój obsługuje już po tak krótkim czasie. Wszędzie szukałam różnych opcji:eviltong: Nie mogłam lampy włączyc hehe Kasia napisał(a):cze Jagoda, cze Uzi :loveu: Hej:razz: tigrunia napisał(a):Chyba zawine Jess w papiloty i tyż z nią na grzyby pójde :razz::evil_lol: Koniecznie! Straszna frajda:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Śliczne fotki Uzi bardzo ładnie wyszedł w leśnych klimatach. Quote
Guest Agata_B Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Szczeniaki się w ogóle nie urodziły, więc nie wiem skąd ta informacja:mad: Pod koniec tygodnia suczka ma rodzic. :) Aj pomylka :oops: Gryfoniki sie urodzily w tej hodowli, sorry:eviltong: Quote
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Haj! Przyszliśmy złożyć spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego dla naszego kolegi!!:loveu::loveu: [SIZE=2]Oby maluszek jak najszybciej do Was zawitał! Quote
Jagódka&Uzi Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 SŁUCHAJCIE! Urodziło się wczoraj TRZECH CHŁOPAKÓW !!! :multi::multi: i 1 dziewczynka:evil_lol: ok 6 października jedziemy zobaczyc!:multi: Trzeba bedzie potem zdecydowac który chłopak będzie nasz! Normalnie jaki stresss yyyeeeeaaah :bigcool: Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):SŁUCHAJCIE! Urodziło się wczoraj TRZECH CHŁOPAKÓW !!! :multi::multi: i 1 dziewczynka:evil_lol: ok 6 października jedziemy zobaczyc!:multi: Trzeba bedzie potem zdecydowac który chłopak będzie nasz! Normalnie jaki stresss yyyeeeeaaah :bigcool: Super :multi: :loveu: Świetna wiadomość :loveu: Życzę udanego wyboru :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Extra wiadomości, wybór pewnie będzie trudny, ale na pewno, wybierzesz tego właściwego. Quote
Kasia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No to marzenie sie spełniło :loveu: SUPER! Wybierzcie tego największego..albo tego najmniejszego...albo tego najśmieszniejszego...a najlepiej syskie 3 :loveu: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):SŁUCHAJCIE! Urodziło się wczoraj TRZECH CHŁOPAKÓW !!! :multi::multi: i 1 dziewczynka:evil_lol: ok 6 października jedziemy zobaczyc!:multi: Trzeba bedzie potem zdecydowac który chłopak będzie nasz! Normalnie jaki stresss yyyeeeeaaah :bigcool: Gratuluje :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):SŁUCHAJCIE! Urodziło się wczoraj TRZECH CHŁOPAKÓW !!! :multi::multi: i 1 dziewczynka:evil_lol: ok 6 października jedziemy zobaczyc!:multi: Trzeba bedzie potem zdecydowac który chłopak będzie nasz! Normalnie jaki stresss yyyeeeeaaah :bigcool: No to super:multi: Wiesz już coś o nich??? Quote
Magda Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Aj jak super! Jak będziesz mieć zdjęcia to pokazuj! Pomożemy wybrać:loveu: Jeszcze raz gratulacje!:multi: Quote
Recommended Posts