madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 My mamy maskotki z Ikei, po 2 złote, niebieskie, zielone, czerwone...:p http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110814.jpg Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 fajne są bo nie są włochate. looknę za nimi nastepnym razem se :lol: Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No, i żadnych guziczków, nosków nie mają, które możnaby odgryźć :cool1: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a):No, i żadnych guziczków, nosków nie mają, które możnaby odgryźć :cool1: Fajne! :loveu: Te z McDonalds też nie mają żadnych niebezpiecznych dodatków- w końcu są dla dzieci:cool3: Nie sądziłam nabywając je w liceum, że po tylu latach będzie się nimi bawił mój psiak, szczególnie, że z uczuleniem pies nie wchodził w grę:loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 poczekajcie wrzucę fotę jego zabawek z McDonalda:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Przedstawiam Wam częsc zabawek, te co znalazłam:eviltong: Z McDonalds: misio, piesek biały, piesek czarny, pikaczu i małpka Dla Uziego w kolejnosci od najbardziej lubianej to: pikaczu małpka miały piesek miś, czarny piesek na końcu i jego inne zabawki: Ukochana kolorowa piłka, kostka biała, żółta i gryzak w kolejnosci Uziego to tak jak na zdjęciu, a gryzaka w ogóle nie lubi, woli bardziej miękkie:p Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oj, to my mamy więcej :evil_lol: I to wcale nie dlatego, że mam dwa psy, bo i tak Toro wszystkie zabawki przejął :evil_lol: Aż jutro też zrobię zdjęcie co my mamy :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Oj, to my mamy więcej :evil_lol: I to wcale nie dlatego, że mam dwa psy, bo i tak Toro wszystkie zabawki przejął :evil_lol: Aż jutro też zrobię zdjęcie co my mamy :lol: hehe zapisałam, że to częsc, te co znalazłam i były pod ręką:evil_lol: Ma ich wiecej a nawet za duzo bo ciągle burdel jest!:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Krowa ma większy i się nie chwali :diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Kto chce dziś na obiad kuskus z mięsem i warzywami a na deser naleśniki z jabłkiem i cynamonem?:p Quote
madziasto4 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']Kto chce dziś na obiad kuskus z mięsem i warzywami a na deser naleśniki z jabłkiem i cynamonem?:p http://www.poczterylapy.republika.pl/21.JPG Zaburczało mi w brzuchu na ten widok. A do śniadania jeszcze tak daleko...:splat: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Uzi-Uzol i parę zdjęc z odwiedzin starszego pana, starszego od Uziego o 11 latek:cool3: Śmieszna mina hheheh :diabloti: A oto starszy pan: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://www.poczterylapy.republika.pl/23.JPG Ekstra! :loveu: A co tu takie pustki? Gdzie Gospodarze? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 A mialam porobic fajne zdjecia na spacerku, w taką pogode to za cholere mi sie nie chce a zdjecia wyjda jak na stypie. Jedyne co mnie motywuje to odliczanie do narodzin..wiem wiem jestem monotematyczna:diabloti: Zostało ok 8 dni do narodzin szczeniaczków! Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No, ciekawa jestem czy się urodzi jakiś piesek za te 8 dni...:lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):No, ciekawa jestem czy się urodzi jakiś piesek za te 8 dni...:lol: Aż mnie ściska w żołądku, normalnie jakbym sama miała rodzic:hmmmm: Muuusi byc jakis prawdziwy mężczyzna w tym brzuchu!:diabloti: Jestem jak na szpilkach od tego czekania, ale już jest z górki, jeszcze niedawno były dwa miesiące, teraz niecałe 8 dni, kto wie może urodzą się wcześniej:loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 PositiveThought napisał(a):Jakie fajne sweterasy :loveu: Uzi świetnie wygląda w tym kompleciku ostatnim :cool2: Prawdziwie miastowy elegancik :loveu: Chcę wiedzieć skąd są te golfiki, natenchmiast!!! sweterek czarno-czerwony na allegro, a czarno żółty w Pyszczaku :diabloti: Quote
tigrunia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A mnie się bardziej pierwszy sweterek podoba :loveu: No .. 8 dni to całkiem niedługo :multi: Masz już imie ? :razz: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 noo niby niedługo a jednak wciąż się czaas wleeczeee... No mam już kilka imion, myślałam czy od Uzi ( broń) tez nazwac od broni -Colt. Ale chciałam uniknac z angielskiego. Zreszta chyba niewygodnie sie wymawia gdy się wooooła. Coooooolt -sama sprawdz hehehehe a Colcik nie chce bo brzmi jak sepleniący KOLCZYK Potem pomyślałam juz mniej oryginalnie ale UROCZO czyli...Lemon i myślę, że chciałabym, żeby taki Lemonek biegał mi po mieszkaniu:loveu: Brzmi ładnie Uzi i Lemon, co nie?????:loveu: Quote
ewa2909 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Widze ze ma sie powiekrzyc rodzina pieskow u Ciebie.Uzi sliczny.Do pysia mu w tych sweterkach.:multi: Quote
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 pierwszy sweteras gitesowy :loveu: zresztą on jest tak słodki, że pewnie we wszystkim mu do pyska!!! Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cytrynek czyli po polskiemu :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts