Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 PositiveThought napisał(a):Gratki! :loveu: Dołaczysz do grona szczęśliwych dogo-kobiet pracy :evil_lol: Zdradzisz, co to za fucha? :evil_lol: a co do Lenia, to czasami ten facet i mnie odwiedza :razz: Human resources, procesy rekrutacyjne, doradztwo personalne:evil_lol: Firma tym się właśnie zajmuje i ja dołącze do zespołu. Ale nie powiem, żeby miii sieee chciało teraazz rozleniłam sie przez wakacje:diabloti: Wystrzelcie mnie w koooosmoooos 0X Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): I do tego od jutra zaczynam pracę, dowiedziałam sie dzis, że mnie przyjeli, wiec koniec zabawy:) PositiveThought napisał(a): Gratki! :loveu: Dołaczysz do grona szczęśliwych dogo-kobiet pracy :evil_lol: i pokochasz poniedziałki tak jak my je kochamy :loveu: :evil_lol: dzień dobry!!! Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dobry dzień :loveu: I jak, już w pracy ? :razz: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Dzień dobry!!!:lol: Dziś wyjatkowo na 12:00, żeby omówic sprawy organizacyjne:roll: Eh chyba te poniedziałki mnie pokochają bez wzajemności:eviltong: Kasia napisał(a):i pokochasz poniedziałki tak jak my je kochamy :loveu: :evil_lol: dzień dobry!!! tigrunia napisał(a):Dobry dzień :loveu: I jak, już w pracy ? :razz: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 tigrunia napisał(a):No i jak po spotkaniu?? :razz: Zaczynam od poniedziałku:diabloti: Uff mogę się przygotowac psychicznie do tego czasu:eviltong::eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ej za jakieś 15 dni rodzą się szczeniaki -ja czekam na chłopca:diabloti: Obstawiamy proporcje miotu ile chłopców ile dziewczynek?????:mad: Niech ktoś wymyśli nagrodę:eviltong: ja obstawiam 1 chłopiec i 3 dziewczynki :eviltong: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a to sie rodzi ten, któy ma być Twój, tak? ja tam nie wiem co obstawiać...ile tak moze byc w miocie ich? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Kasia napisał(a):a to sie rodzi ten, któy ma być Twój, tak? ja tam nie wiem co obstawiać...ile tak moze byc w miocie ich? Nooo:loveu: Nie mam pojecia ile może byc maksymalnie, znawcy mnie zabiją ale strzelam, że z maks 6-8:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): Nie mam pojecia ile może byc maksymalnie, znawcy mnie zabiją ale strzelam, że z maks 6-8:eviltong::eviltong::eviltong: Hehe.. no 8 to nie wiem czy sie kiedykolwiek urodziło z Yorka :evil_lol: 6 to już bardziej możliwa do przyjęcia liczba :razz: Ja tak znawcą nie jestem bo miotu jeszcze żadnego nie odchowałam ale z tego co mi wiadomo to tak 3-4 zazwyczaj się rodzą. Są i mioty gdzie rodzi się np. 1 szczeniak. Rożnie bywa :roll: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 hehe to tym bardziej podtrzymuje, że 1 chłopiec a reszta to dziewczynki:diabloti: Kto obstawia?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Buahaha jaki avatar, rewelka :roflt: A imię już masz dla malucha? :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Buahaha jaki avatar, rewelka :roflt: A imię już masz dla malucha? :lol: :eviltong: już od roku chyba myślę:eviltong::PROXY5:nad imieniem, jeszcze nawet nie miało byc drugiego psiaka a ja już się zastanawiałam jakby się drugi mógł nazywac gdybysmy sie zdecydowali:cool3: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 A to Uzi z zabójczą miną mówiącą " masz małpiszona" :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 jeny, ale on ma cudny pychol i oczyska :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No nie? Słodziak z niego :loveu: Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Słodziak przesłodziasty :loveu: :evil_lol: Z małpą rewelacja :diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 uwielbia tej małpie wyrywac włosy, miała gęste kiedyś:diabloti: Nie zgadniecie jakiej firmy jest małpa i większosc podobnych pluszowych zabawek Uziego:cool3: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): Nie zgadniecie jakiej firmy jest małpa i większosc podobnych pluszowych zabawek Uziego:cool3: mam znajomych co nabywają pluszaki dla swych psów w ciucholandach...;) Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kasia napisał(a):mam znajomych co nabywają pluszaki dla swych psów w ciucholandach...;) Też o tym słyszałam, wcale niegłupi pomysł :razz: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ha odpowiedź brzmi : McDonalds :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): Ha odpowiedź brzmi : McDonalds :evil_lol: za każdym razem bierzecie zestaw dla dzieci? czy takie gratisy dają...? :p Quote
Jagódka&Uzi Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Kasia napisał(a):za każdym razem bierzecie zestaw dla dzieci? czy takie gratisy dają...? :p Nie uzbierałam w liceum właśnie z zestawów na dzieci, jadłam sobie na drugie śniadanie. kto by pomyślał, że się tak przydadzą:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ja tam nie kupuje pluszaków dla Fidlaka bo Łukaszek mnóstwo ich dostaje :evil_lol: a że czasami Fidel jest szybszy to ma pecha chłopak... Quote
Recommended Posts