Jagódka&Uzi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ojj witam wszystkich serdecznie, nie było mnie ze 100 lat, muszę sporo nadrobić! Irokez już nie jest taki malutki:razz: Pozdrawiam i wrzucam zdjęcia chłopców. Będę stopniowo nadrabiać braki i dorzucać zdjęcia:diabloti: Najpierw Uzi: I oto Irokez: I chłopcy: Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Boże jacy podobni :crazyeye: No nie, nie odróżnię ich teraz, kiedy Iro tak urósł :placz: Quote
Zuza i Noddy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ależ oni bajecznie wyglądają i jak cudownie obcięci oboje :loveu: Gdzie się strzygliście? Quote
Jagódka&Uzi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 bargest napisał(a):Witam, witam chlopaki wygladaja wspaniale. Dziękujemy!:lol: madziasto4 napisał(a):Boże jacy podobni :crazyeye: No nie, nie odróżnię ich teraz, kiedy Iro tak urósł :placz: No na tych zdjęciach wyglądają jak dwie krople wody :loveu: Ale ogólnie nie są aż tak podobni, a szkoda w sumie:cool3: Zuza i Noddy napisał(a):Ależ oni bajecznie wyglądają i jak cudownie obcięci oboje :loveu: Gdzie się strzygliście? Dziękuje!:loveu: Sama ich strzygłam.;) Quote
Katie Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 hej :cool1: ja tu pierwszy raz ;) psiaki podobne do siebie bardzo i jaki talent fryzjerski sie ujawnil :diabloti: bardzo fajne fryzy ;) Quote
dzasta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Super wreszcie aktualizacja!!! Chłopaki wyglądają jak bliźniaki. A fryzurki super. Zazdroszczę talentu fryzjerskiego :) Quote
Recommended Posts