Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiesz nie pytałam się, bo jestem pierwsza w kolejce do wyboru, więc jakby nie ma znaczenia ile osób jeszcze chce chlopca bo ja mam pierwszeństwo:loveu:

Z Uzim było tak, że byłam trzecia a urodzili się dwaj chłopcy tylko. Pomyślałam kuurde, jaka szkoda. Nagle okazało się, że jedna z osób przede mną zrezygnowała i jeden chlopak będzie mój. Pierwszeństwo mieli Ci drudzy przede mną więc to, że Uzi jest dziś moj było zupełnym niezależnym ode mnie wyborem:evil_lol:

Nie mogłam lepiej trafic i z drugiej strony nie musialam wybierac a tego zawsze bałam sie najbardziej. Zawsze wzielabym wszystkie heheh:evil_lol:

Mam cichą nadzieję, że teraz urodzi się 1 chłopiec hehehe z całym szacunkiem do innych, ktorzy też czekają na chlopaków w tym miocie:eviltong: Nie bedę musiala wybierac!

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
obawiam się tylko, że mogłyby tego nie przeżyc..hmm, ciekawe?:eviltong:

Może coś w stylu :"Bramka nr 1, bramka nr 2 , czy bramka nr 3 ?" :evil_lol: Jak ten program się nazywał? Z ZONKIEM :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Może coś w stylu :"Bramka nr 1, bramka nr 2 , czy bramka nr 3 ?" :evil_lol: Jak ten program się nazywał? Z ZONKIEM :evil_lol:

"IDŹ NA CAŁOSC!!!! IDŹ NA CAŁOSC!!!! :drinka:"

:evil_lol:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Jestem tu nowa i bardzo mi się tu podoba. A szczególnie u Uziego... Jest naprawdę śliczny... też mam yorka ale dziewczynkę i ma prawie 4 miesiące... a twój piękny ile ma???

Za trzy dni kończy rok:lol:

Posted

odliczamy do narodzin drugiego psiaka, którego biorę do domu:evil_lol:

Agata_B napisał(a):
Jeszcze z 6-dni ;):multi:

No, nie licząc dzisiejszego dnia i dnia narodzin to 6:evil_lol:

Zuza i Noddy napisał(a):
Witamy pięknego Uziego, my u was pierwszy raz, ale będziemy często wpadać, do tego śliczniocha.

:cool3: Witamy!
Kasia napisał(a):
cze Uziki :loveu:

jeszcze ino 7 dni...?

eh..ale stres:evil_lol: