Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Lemon, Lemonek, Lemi..itd itp :diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Lemon, Lemonek, Lemi..itd itp :diabloti: Lemo, Limo... :diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):Lemo, Limo... :diabloti: ooo taak Limo szczególnie:eviltong: Lemik jeszcze:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): Lemik jeszcze:evil_lol: W sensie Remik? :evil_lol: Ktoś jeszcze oprócz Ciebie zaklepał sobie chłopca? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 a wiesz nie pytałam się, bo jestem pierwsza w kolejce do wyboru, więc jakby nie ma znaczenia ile osób jeszcze chce chlopca bo ja mam pierwszeństwo:loveu: Z Uzim było tak, że byłam trzecia a urodzili się dwaj chłopcy tylko. Pomyślałam kuurde, jaka szkoda. Nagle okazało się, że jedna z osób przede mną zrezygnowała i jeden chlopak będzie mój. Pierwszeństwo mieli Ci drudzy przede mną więc to, że Uzi jest dziś moj było zupełnym niezależnym ode mnie wyborem:evil_lol: Nie mogłam lepiej trafic i z drugiej strony nie musialam wybierac a tego zawsze bałam sie najbardziej. Zawsze wzielabym wszystkie heheh:evil_lol: Mam cichą nadzieję, że teraz urodzi się 1 chłopiec hehehe z całym szacunkiem do innych, ktorzy też czekają na chlopaków w tym miocie:eviltong: Nie bedę musiala wybierac! Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witamy :multi: przyszliśmy, obejrzeliśmy :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Mała Rita napisał(a):Witamy :multi: przyszliśmy, obejrzeliśmy :loveu: i poszliście..?:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):i poszliście..?:evil_lol: i znów przyszliśmy :evil_lol: Bry :loveu: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 No właśnie .. najgorzej jest wybierać jednego z kilku :shake: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Wsadzę je do maszyny losującej lotto- twój szczęśliwy numerek :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Wsadzę je do maszyny losującej lotto- twój szczęśliwy numerek :eviltong::eviltong::eviltong: Bardzo dobry pomysł :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 tigrunia napisał(a):Bardzo dobry pomysł :evil_lol: obawiam się tylko, że mogłyby tego nie przeżyc..hmm, ciekawe?:eviltong: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):obawiam się tylko, że mogłyby tego nie przeżyc..hmm, ciekawe?:eviltong: Może coś w stylu :"Bramka nr 1, bramka nr 2 , czy bramka nr 3 ?" :evil_lol: Jak ten program się nazywał? Z ZONKIEM :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 tigrunia napisał(a):Może coś w stylu :"Bramka nr 1, bramka nr 2 , czy bramka nr 3 ?" :evil_lol: Jak ten program się nazywał? Z ZONKIEM :evil_lol: "IDŹ NA CAŁOSC!!!! IDŹ NA CAŁOSC!!!! :drinka:" :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):"IDŹ NA CAŁOSC!!!! IDŹ NA CAŁOSC!!!! :drinka:" :evil_lol: Dokładnie ! :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jestem tu nowa i bardzo mi się tu podoba. A szczególnie u Uziego... Jest naprawdę śliczny... też mam yorka ale dziewczynkę i ma prawie 4 miesiące... a twój piękny ile ma??? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Jestem tu nowa i bardzo mi się tu podoba. A szczególnie u Uziego... Jest naprawdę śliczny... też mam yorka ale dziewczynkę i ma prawie 4 miesiące... a twój piękny ile ma??? Za trzy dni kończy rok:lol: Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Za trzy dni kończy rok:lol: Naprawdę śliczny jest... tak sobie myśle żeby mojej też założyć galerie ale nie wiem jak... a tak poza tym nie wiem czy wogóle ktoś mnie odwiedzi... Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Spokojnie, z czasem poczujesz się pewnie na Dogo:lol: a zdjęcia wrzucaj smiało! Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Spokojnie, z czasem poczujesz się pewnie na Dogo:lol: a zdjęcia wrzucaj smiało! no w tym problem, że nie wiem jak... Quote
Kasia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 cze Uziki :loveu: jeszcze ino 7 dni...? Quote
Zuza i Noddy Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witamy pięknego Uziego, my u was pierwszy raz, ale będziemy często wpadać, do tego śliczniocha. Quote
Zuza i Noddy Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Agata_B napisał(a):Jeszcze z 6-dni ;):multi: Do czego to odliczanie? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 odliczamy do narodzin drugiego psiaka, którego biorę do domu:evil_lol: Agata_B napisał(a):Jeszcze z 6-dni ;):multi: No, nie licząc dzisiejszego dnia i dnia narodzin to 6:evil_lol: Zuza i Noddy napisał(a):Witamy pięknego Uziego, my u was pierwszy raz, ale będziemy często wpadać, do tego śliczniocha. :cool3: Witamy! Kasia napisał(a):cze Uziki :loveu: jeszcze ino 7 dni...? eh..ale stres:evil_lol: Quote
Recommended Posts