Jagódka&Uzi Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Drugi yorczuś? Tak, do towarzystwa dla Uziego i kolejny członek rodziny:p Quote
tigrunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Tak, do towarzystwa dla Uziego i kolejny członek rodziny:p Juz nawet ja się nie mogę doczekać zdjęć tego małego bąbla :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zazdroszczę, ja na drugiego yorasa muszę jeszcze poczekać. Quote
Mała Rita Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Zazdroszczę, ja na drugiego yorasa muszę jeszcze poczekać. a mój drugi w styczniu :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Mała Rita napisał(a):a mój drugi w styczniu :loveu: A mój pierwszy... jeżeli w ogóle będzie :watpliwy:... Możliwe, że w przyszłym roku w czerwcu, bo brat dostanie kase z komunii i powiedzial, ze mi kupi... w listopadzie rodziców zaciągam na wystawe (zgodzili sie :cool1:) , zeby pooglądali na żywo troszku, pogadali z hodowcami, może sie zgodza... mamie zawsze sie yorki podobały i mówi, że jak my (ja i bracia) się już wyprowadzimy to kupi sobie takiego na starosc :grins: I jednak chce tylko z rodowodem, bo przychodziły takie chwile zwatpienia, ze z rdwd mieć nigdy nie będe, wolałam bez. Ale jak teraz patrze na te pseudoyorki za 800zł to mi sie odechciewa... masakra. Jak widać ja znowu się zmotywowałam i walcze, mimo 4letnich niepododzeń :niedowia::shiny: Quote
dzasta Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Super pycholek z Twojego Uziego Jagódko :loveu: najbardziej podoba mi się to zdjątko http://www.poczterylapy.republika.pl/17.JPG A jak tam odliczanie do narodzin malucha :p Quote
***Paulina*** Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 No to jeszcze tylko 4 dni i twój yoreczek będzie na świecie... wiesz już jak go nazwiesz??? Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:) Quote
Kincia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Bry;) Uzi sliczny :loveu::loveu: A maluszek to z jakiej hodowli bedzie ;d? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Czesc wszystkim:loveu: 1.Odliczam odliczam, jeszcze 4 dni i się okaże, czy będzie chłopak:multi: 2.Chcę nazwac go Lemon, Lemonek:loveu: 3.Będzie ( o ile..doczekamy się chłopaka ) z hodowli Bargest tak jak Uzi (Bodyguard Bargest ) :evil_lol: Eh jakies zdjecia bym wrzuciła Uzola ale nic ostatnio nie robilam:roll: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Uzi ma dziś urodziny:evil_lol: Pierwszy roczek...:multi: Quote
Kincia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): 3.Będzie ( o ile..doczekamy się chłopaka ) z hodowli Bargest tak jak Uzi (Bodyguard Bargest ) :evil_lol: ;) Jagódka&Uzi napisał(a):Uzi ma dziś urodziny:evil_lol: Pierwszy roczek...:multi: To Najlepszegoo:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Uzi'ego:new-bday::tort::BIG: :laola: Quote
Guest Agata_B Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wszystkiego naj:multi::multi: dla Uziego:D:D:D Quote
madziasto4 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Oo, na urodzinki trafiłam, najlepszego Uzi!! :loveu: Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bry dzionek :loveu: 100 latek dla Uzika :new-bday: Ile jeszcze dni zostało ? 2-3 ?:cool3: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dziękujemy wszystkim za życzenia:loveu: Uziemu obiecałam na urodziny braciszka, wiec teraz to podwójny stres:eviltong: Za 2-3 dni kolejne na/u rodziny :razz: A jak dobrze pójdzie już za rok podwójne urodziny:lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Niee sorry, będą potrójne urodziny, bo 21 wrzesnia Uzi, ja zaraz 1 pażdziernika i jak się uda to 25 września szczeniaczek:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ojej, spóźniłam się :oops: Uziku wszystkiego NAJ NAJ NAJ :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Uzi z "ptaszkiem", ja mówię kaczucha:evil_lol: Latający ptaszek:lol: Tutaj widzę podobieństwo hehehe, nie? :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Świetne fotki, Uzi ślicznie wychodzi na fotkach. Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Zdjęcia bombowe!!! Uzi ty słodziaszku :loveu: Quote
Recommended Posts