Jagódka&Uzi Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 tigrunia napisał(a):Bry :loveu: Ja czekałam tylko 2 tyg w sumie a Jess a teraz na drugą już od początku roku czekam chyba :evil_lol: Cierpliwa jestem :roll: Bry:loveu: No to chyba kara za to, że z Jess łatwo poszło:eviltong: Ja na Uziego czekałam jakieś 3 miesiące, na Irokeza będę czekała w sumie ok 5 miesięcy. Całe szczęście już mam z górki. Quote
Guest Agata_B Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Bry:loveu: No to chyba kara za to, że z Jess łatwo poszło:eviltong: Ja na Uziego czekałam jakieś 3 miesiące, na Irokeza będę czekała w sumie ok 5 miesięcy. Całe szczęście już mam z górki. 5mies, dlaczego tak dlugo? tigrunia, zradzisz nam po jakich rodzicach chcesz szczeniaka od Cardełek?:diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Agata_B napisał(a):5mies, dlaczego tak dlugo? :diabloti: Bo go zamówiłam zanim jeszcze suka była w ciąży. Teraz już zostało ok miesiąca (trochę ponad) i maluch będzie u nas. Quote
***Paulina*** Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Śliczny jest :loveu::loveu::loveu: Normalnie napatrzeć się nie mogę :loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Śliczna kruszynka :loveu: Nie mogę się doczekać kiedy będę miała takie :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Śliczny Iro:loveu: Dzisiaj już prawidłowo ochrzczony. Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Agata_B napisał(a): tigrunia, zradzisz nam po jakich rodzicach chcesz szczeniaka od Cardełek?:diabloti: Nie zdradzę bo nie wiem :p Nie zależy mi na rodzicach tylko na małej, żeby była śliczna :loveu: Cze Jagódka :multi: Quote
Kasia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 cze Jagoda! normalnie słodziak okropny :loveu: mordeczka do wycałowania!!! Quote
Juszes Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Witam! Po raz pierwszy w galerii, ale deklaruję częstsze wizytki. Uzi jest prześliczny, a maluch Iro przesłodki. Sama również niedługo będę miała szczeniaczka więc lubię pośledzić sobie losy innych dogomaniaków, którzy są w podobnej sytuacji. Głaski dla Uziego i w najbliższej okazji przekaż również Dla Irokeza :loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Przecudny maluszek:loveu: Też bym chciała takie malenstwo uroczy ma ten irokezik:lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Dzięki,tyle komplementów, że mi rozpuścicie malucha zanim jeszcze trafi do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasia to słodziak czy okropny hehehe?:eviltong: Juszesz, to strasznie fajnie, że będziesz miała takiego malucha:p Kasia_zg maluchów nigdy za mało..w koncu są małe, niee? :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi'] Kasia_zg maluchów nigdy za mało..w koncu są małe, niee? :evil_lol: Haha dokładnie :loveu::evil_lol: Quote
Juszes Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 No akurat nie takiego, bo szpica miniaturowego :D ;) Quote
Jagódka&Uzi Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Kasia napisał(a):cze Jagoda :loveu: co tam u chłopaków? Uzi zaraz wskoczy do wanny bo brudas z niego już:evil_lol: Narazie grzeje tyłek u mnie na kolanach a Irokez zapewne grzeje tyłek przy mamusi:lol: Jeszcze 3-4 tygodnie i będą razem. Quote
Juszes Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 To może wykombinujesz dla nas sesję kąpielową! :multi: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):witamy i pozdrawiamy :loveu: Witam:loveu: Padam z nóg! Wstałam wczoraj o 6 rano i poszłam spać po 4 dziś rano bo byłam na maratonie Halloween prawie cała doba i do tego dziś z rana o 8 wstałam na groby. :diabloti: i czeka mnie jeszcze obiad rodzinny który muszę zacząć przygotowywać:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Agata_B napisał(a):Kiedy maly Iro będzie z wami? wyjeżdzamy teraz na długi weekend a niedługo potem go odbieramy:loveu: Teraz jedziemy do znajomych na Hubertusa jak co roku:evil_lol: Zaszyjemy się w drewnianym domku przy puszczy noteckiej, Uzi będzie miał raj na ziemi. Quote
***Paulina*** Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Witamy:bye: Kiedy odbieracie małego Iro??? Chyba już niedługo nie??? Quote
Recommended Posts