Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Bry :loveu: Ja czekałam tylko 2 tyg w sumie a Jess a teraz na drugą już od początku roku czekam chyba :evil_lol: Cierpliwa jestem :roll:

Bry:loveu: No to chyba kara za to, że z Jess łatwo poszło:eviltong:
Ja na Uziego czekałam jakieś 3 miesiące, na Irokeza będę czekała w sumie ok 5 miesięcy. Całe szczęście już mam z górki.

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Bry:loveu: No to chyba kara za to, że z Jess łatwo poszło:eviltong:
Ja na Uziego czekałam jakieś 3 miesiące, na Irokeza będę czekała w sumie ok 5 miesięcy. Całe szczęście już mam z górki.

5mies, dlaczego tak dlugo?

tigrunia, zradzisz nam po jakich rodzicach chcesz szczeniaka od Cardełek?:diabloti:

Posted

Agata_B napisał(a):

tigrunia, zradzisz nam po jakich rodzicach chcesz szczeniaka od Cardełek?:diabloti:

Nie zdradzę bo nie wiem :p Nie zależy mi na rodzicach tylko na małej, żeby była śliczna :loveu:

Cze Jagódka :multi:

Posted

Witam!
Po raz pierwszy w galerii, ale deklaruję częstsze wizytki. Uzi jest prześliczny, a maluch Iro przesłodki. Sama również niedługo będę miała szczeniaczka więc lubię pośledzić sobie losy innych dogomaniaków, którzy są w podobnej sytuacji. Głaski dla Uziego i w najbliższej okazji przekaż również Dla Irokeza :loveu:

Posted

Dzięki,tyle komplementów, że mi rozpuścicie malucha zanim jeszcze trafi do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasia to słodziak czy okropny hehehe?:eviltong:
Juszesz, to strasznie fajnie, że będziesz miała takiego malucha:p
Kasia_zg maluchów nigdy za mało..w koncu są małe, niee? :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
cze Jagoda :loveu:

co tam u chłopaków?

Uzi zaraz wskoczy do wanny bo brudas z niego już:evil_lol:
Narazie grzeje tyłek u mnie na kolanach a Irokez zapewne grzeje tyłek przy mamusi:lol: Jeszcze 3-4 tygodnie i będą razem.

Posted

Kasia napisał(a):
witamy i pozdrawiamy :loveu:

Witam:loveu:

Padam z nóg! Wstałam wczoraj o 6 rano i poszłam spać po 4 dziś rano bo byłam na maratonie Halloween prawie cała doba i do tego dziś z rana o 8 wstałam na groby. :diabloti: i czeka mnie jeszcze obiad rodzinny który muszę zacząć przygotowywać:evil_lol:

Posted

Agata_B napisał(a):
Kiedy maly Iro będzie z wami?

wyjeżdzamy teraz na długi weekend a niedługo potem go odbieramy:loveu:

Teraz jedziemy do znajomych na Hubertusa jak co roku:evil_lol: Zaszyjemy się w drewnianym domku przy puszczy noteckiej, Uzi będzie miał raj na ziemi.