pixie Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 napiszcie ile kosztuje wyroznien ie aukcji mnie na przyklad nic to nie mowi to znaczy koszty? jakie sa koszty wyroznionej aukcji? hotelik ? czy wieliczka odpowiedziala? mamy juz malo czasu! bardzo malo czasu! znowu za chwile umykam... Edit ...no i znowu nie dojrzalam odpowiedzi wpadlam jak po ogien...aha 12 zlotych 12 zl na allegro, na hotelik duzo wiecej /Smierc puka do drzwi -Tarnow moze tak hmmm Quote
Folen Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=439510903 Allegro wyróżnione, jeśli macie jakąś sugestię co do tytułu aukcji to piszcie. Quote
_Aga_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Allegro piękne!! Mam nadzieję, że ktoś to zauważy, że będzie odzew!! Quote
_Aga_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Mam nadzieję, że hotelik nie będzie potrzebny.. Napisała do mnie Pani z Krakowa, która chciała dać DT.. Ona i mąż obawiają się, że zostawimy im psiaka i o nich zapomnimy.. Zapewniłam, że tak nie będzie. Napisałam też do jednej Pani, która mi raz zamieściła ogłoszenie w Superexpresie (chyba).. Na takie ogłoszenia dużo ludzi odpowiada.. Quote
pati Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Magija wpadam na watek jak prosilas . Hotelowanie suczki u mnie bedzie wynosilo 10zl za dobe jesli jest malych rozmiarow. W pospisie jest watek hoteliku a tam moj numer jak cos dzwoncie bo do weekendu chyba pozbawiona jestem netu. fajnie gdyby ci ludzie ja zabrali na DT moe tzreba po prstu dac im do zrozumienia bardzo wymownie ze jestesmy wszyscy doroslymi ludzi mi suczki nie zostawicie samej Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dziękuję serdecznie Pati za odzew na wątku!!! :lol: Quote
_Aga_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dziękuję Wam obu :modla: To ukłony ;) Napisałam dobitnie. Mam nadzieję, że Państwo się zdecydują, to da nam czas na znalezienie domku :) Quote
jogi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Folen allegro swietne. Myslę ze dobrze będzie w tytule dodać idealna do dzieci, to przyciąga uwagę. I trochę więcej w opisie jej pozytywnych cech, tak z grubej rury:lol: Aga do dzieła pisz wszystkie jej plusy Quote
_Aga_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Wiem tylko, że jest wesoła, przytulasta, opiekunka tymczasowa opowiadała, że sunia skacze, jak się z nią wita, jak pani usiądzie to sunia wyskakuje, tuli się do piersi i liże po twarzy ;) Tyle wiem z opowiadania.. Wymieńcie mi jakieś cechy :cool3: Bo nic mi do głowy nie przychodzi :oops: Najważniejsze, że jest zdrowa, młoda.. Ma książeczkę. Kazałam właścicielce ją zaszczepić p. wściekliźnie, bo podejrzewam, że pani z tymczasu nie pomyślała o tym.. Quote
jogi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 czy jak zostaje sama to jest grzeczna- nie demoluje, czy szczeka dużo czy umie jeździć w samochodzie, czy ucieka na spacerach-się pilnuje itp Quote
_Aga_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Jak zostaje sama to jest grzeczna, nic nie niszczy. Nie jest szczekliwa. Na spacerach raczej chodziła na smyczy. Była w DT rok, raz uciekła na spacerze pod "swój" dom.. To było jakoś tak, że córka właścicielki odwiedziła sunię, a potem na spacerze Jessika uciekła. Dziewczynka odprowadziła ją do DT.. P. z domu tymczasowego to zapracowana, zabiegana osoba. Wyprowadzała sunię na smyczy, bo nie miała czasu na dłuższe spacery. Quote
_Aga_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pani z Krakowa zgodziła się na DT :multi: Trzymajcie kciuki dalej!!! Umówiłyśmy się wstępnie na niedzielę. Quote
_Aga_ Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pani napisała, że na pewno się nie rozmyślą z mężem.. Pozostaje czekać cierpliwie do niedzieli - albo się znajdzie domek, albo sunia pojedzie na tymczas :) Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Mój Boże...oby Aguś, oby, bo mało co tak w bólach się rodzi, jak przyszłość tej sunieczki...Powietrze ze mnie zejdzie już po wszystkim...niemniej...baaardzo się cieszę! Quote
_Aga_ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Ja się nie przestanę stresować, póki sunia domu nie znajdzie... Ale super, że ten tymczas jest :) I dla suni lepiej, i dla nas - finansowo :oops: Quote
Lionees Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Oby wszystko się dobrze skończyło-trzymam mocno kciuki!!! Quote
iwonamaj Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ja tez trzymam kciuki za sunieczkę! Quote
_Aga_ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Dzięki dziewczyny :) Miałam dziś telefon od przemiłej Pani z Krakowa :) Pani ma dwa kotki z krakowskiego schroniska (jeśli dobrze zrozumiałam, w każdym bądź razie jakieś bidy przygarnięte).. Sunię zauważyła na allegro! :multi: (dzięki Folen :Rose: ).. Powiedziała, że jeśli do 26.09 sunia nie znajdzie dobrego domku, to ona się jakoś umówi z DT na konfrontację: Jessika - koty ;) Jakieś światełko w tunelu jest ;) Pani tchnęła we mnie nową nadzieję ;) Musi być dobrze. Ktoś ją jeszcze zauważy, jestem pewna :) Quote
Folen Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No to super :multi: , że pojawiło się światełko w tunelu!! Bardzo mocno trzymam kciuki za sunieczkę. Quote
majqa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 W górę Jessiko, czasu masz coraz mniej. Quote
Folen Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jessika ma dwóch obserwatorów na allegro... i prawie 150 wyświetleń, wiec myślę, że jest nieźle i tam gdzieś na pewno jest jej człowiek. Quote
Recommended Posts