Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Olena:lol::multi: miło Cię znowu widzieć u Nikusia:lol:

Niko ma teraz trochę ogłoszeń (na tej stronie linki) ale na razie 0 słownie ZERO telefonów:shake::angryy: Przydałoby się allegro (wyróżnione) wznawiać cały czas!!

Posted

hmmm może nie kwestia skuteczności ogłoszeń tylko fatum ogłaszającego:cool1:

a Niko będzie w czwartek 15.10 ze zdjęciem w Anonsach częstochowskich, opolskich i wydaniu śląskim:cool3: i gdzieś jeszcze ma kolejną edycję 22.10 bo coś tam pochrzaniłam:cool3::cool3:

Posted

anett dajesz czadu z tymi ogloszeniami:evil_lol::evil_lol:

wczoraj przyszlo na moje konto 20zł od agnieszka2 - i tyle jest u mnie na Niko
u nesci jest 195zł

a Niko podobno przytula sie do Wiosny i kladzie Jej lepek na rece:crazyeye::crazyeye:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

a Niko podobno przytula sie do Wiosny i kladzie Jej lepek na rece:crazyeye::crazyeye:

no to najwyższy czas do domku i swojego człowieka:lol::lol:

Posted

wiq napisał(a):
nie mówcie, że nikt nie dzwonił... :evil_lol:

nie powiem:evil_lol::evil_lol:...niestety zero telefonu nic cicha totalna...a tyle ma ogłoszeń i jeszcze dzis byl w gazecie

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
nie powiem:evil_lol::evil_lol:...niestety zero telefonu nic cicha totalna...a tyle ma ogłoszeń i jeszcze dzis byl w gazecie

w gazetach:mdleje::mdleje::grab::grab:

Posted

A świetnie, świetnie, odpukać.
Nikodem od czasu do czasu dla poprawy swego samopoczucia uprzejmie opierdziela naszego Kirusia - bagatela cztery tylko razy większego od siebie :evil_lol:

Bardzo się u nas chłopak zadomowił, mam nadzieję, że jest mu tutaj dobrze.

Posted

wiosna napisał(a):

Bardzo się u nas chłopak zadomowił, mam nadzieję, że jest mu tutaj dobrze.

ja to wiem;):razz::razz: dalej nie moge uwierzyć w Niko, ktory nadstawia łeb do głaskania i skacze na człowieka:evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosia, z tym łebkiem to nie tak, że on sam z siebie podchodzi i włazi mi na kolana. Ale są momenty, że prawie :loveu:
Choć są i takie, że Pan Nikodem nie jest łaskaw przyjąć próśb o głaskanie, po królewsku odmawia wszelkiego kontaktu fizycznego, za wyjątkiem porwania smakołyka (to już mniej po królewsku robi).

Co do tego zadomowienia.. ja się z nim zaprzyjaźniłam bardzo, jeśli nikt go nie zechce to my go zawsze chcemy, chociaż niestety nie prywatnie, a hotelowo :roll:

Posted

dzis przyszło na moje konto 100zł od betki:loveu::loveu: DZIEKUJE z tego 25zł na bazarek dla Roko/5zł przesyłka/ 70zł na Nikusia juz na listopad:multi::multi:
ponieważ Roko pojechal dzis do nowego domku a zeby byc na zero pozostało do uregulowania 18zł pozyczyłam to z konta Niko - czyli na moim koncie na Niko 72zł