anett Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 no to na razie Niko (2415) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa http://katowice.gumtree.pl Ogłoszenia Kupię Sprzedam Niko - miły, grzeczny, starszy piesek szuka kawałka ogrodu i ludzkiego serca, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, śląsk Niko - miły, grzeczny, starszy piesek szuka kawałka ogrodu i ludzkiego serca - Kluczbork - Zwierzęta Quote
anett Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 kolejne: Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Nasza-lista.com - Darmowe ogłoszenia - Lokalizator - Nieruchomości Niko - miły, grzeczny, starszy piesek szuka kawałka ogrodu i serca - Zwierzęta - Grosik24 (wyróżnione) Niko - prześliczny biały mix szpica SZUKA DOMU / Psy > Pozostałe Niko - miły, grzeczny, starszy piesek szuka kawałka ogrodu i ludzkiego serca, Byczyna, Opolskie Quote
anett Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Niko szukaj domku:roll: Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Quote
wiq Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 anett, dzięki! oby w końcu znalazł dom... też o nim wszyscy zapomnieli, jak o Fionie :( Quote
anett Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wiq nie ma za co;) a domek znajdzie, musi:eviltong: Quote
anett Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 zamiast hopka Ogłoszenia Najpewniej.pl - Niko - miły, grzeczny, starszy, śliczny mix szpica SZUKA DOMU - Szpice Niko - śliczny mix szpica SZUKA DOMU Quote
Olena84 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dawno mnie na dogo nie było:shake:, na razie hopam Niko, postaram sie poodswierzac ogloszonka, ale na razie kolejka, bo nie odnowilam i trzeba robic od nowa:oops:. Quote
anett Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witaj Olena:lol::multi: miło Cię znowu widzieć u Nikusia:lol: Niko ma teraz trochę ogłoszeń (na tej stronie linki) ale na razie 0 słownie ZERO telefonów:shake::angryy: Przydałoby się allegro (wyróżnione) wznawiać cały czas!! Quote
anett Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 i jeszcze Nikusiu dla Ciebie:loveu: Oddam za darmo - NIKO prześliczny, biały mix szpica - prosi o DOM | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Zwierzęta - Niko - prześliczny biały mix szpica prosi o DOM http://www.e-ogloszenia.com/index.php?action=details&id=20189&method=adverts spadaj do domku:eviltong: Quote
wiq Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 anett, jak tyle ogłoszeń nie pomoże, to przestanę wierzyć w ich moc :evil_lol: Quote
anett Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 hmmm może nie kwestia skuteczności ogłoszeń tylko fatum ogłaszającego:cool1: a Niko będzie w czwartek 15.10 ze zdjęciem w Anonsach częstochowskich, opolskich i wydaniu śląskim:cool3: i gdzieś jeszcze ma kolejną edycję 22.10 bo coś tam pochrzaniłam:cool3::cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 anett dajesz czadu z tymi ogloszeniami:evil_lol::evil_lol: wczoraj przyszlo na moje konto 20zł od agnieszka2 - i tyle jest u mnie na Niko u nesci jest 195zł a Niko podobno przytula sie do Wiosny i kladzie Jej lepek na rece:crazyeye::crazyeye: Quote
anett Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):anett dajesz czadu z tymi ogloszeniami:evil_lol::evil_lol: nakręciłam się:cool::user: Quote
anett Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Lu_Gosiak napisał(a): a Niko podobno przytula sie do Wiosny i kladzie Jej lepek na rece:crazyeye::crazyeye: no to najwyższy czas do domku i swojego człowieka:lol::lol: Quote
wiq Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 nie mówcie, że nikt nie dzwonił... :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wiq napisał(a):nie mówcie, że nikt nie dzwonił... :evil_lol: nie powiem:evil_lol::evil_lol:...niestety zero telefonu nic cicha totalna...a tyle ma ogłoszeń i jeszcze dzis byl w gazecie Quote
anett Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):nie powiem:evil_lol::evil_lol:...niestety zero telefonu nic cicha totalna...a tyle ma ogłoszeń i jeszcze dzis byl w gazecie w gazetach:mdleje::mdleje::grab::grab: Quote
wiq Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 ej emerycie, Ty już chyba u wiosny na dobre zostaniesz ;) a jak zdrówko jego? Quote
wiosna Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A świetnie, świetnie, odpukać. Nikodem od czasu do czasu dla poprawy swego samopoczucia uprzejmie opierdziela naszego Kirusia - bagatela cztery tylko razy większego od siebie :evil_lol: Bardzo się u nas chłopak zadomowił, mam nadzieję, że jest mu tutaj dobrze. Quote
Lu_Gosiak Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 wiosna napisał(a): Bardzo się u nas chłopak zadomowił, mam nadzieję, że jest mu tutaj dobrze. ja to wiem;):razz::razz: dalej nie moge uwierzyć w Niko, ktory nadstawia łeb do głaskania i skacze na człowieka:evil_lol::evil_lol: Quote
anett Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 wiosna napisał(a): Bardzo się u nas chłopak zadomowił.... właśnie, aż za bardzo:diabloti: obawiam się czy nie na stałe :evil_lol: Quote
wiosna Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Gosia, z tym łebkiem to nie tak, że on sam z siebie podchodzi i włazi mi na kolana. Ale są momenty, że prawie :loveu: Choć są i takie, że Pan Nikodem nie jest łaskaw przyjąć próśb o głaskanie, po królewsku odmawia wszelkiego kontaktu fizycznego, za wyjątkiem porwania smakołyka (to już mniej po królewsku robi). Co do tego zadomowienia.. ja się z nim zaprzyjaźniłam bardzo, jeśli nikt go nie zechce to my go zawsze chcemy, chociaż niestety nie prywatnie, a hotelowo :roll: Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dzis przyszło na moje konto 100zł od betki:loveu::loveu: DZIEKUJE z tego 25zł na bazarek dla Roko/5zł przesyłka/ 70zł na Nikusia juz na listopad:multi::multi: ponieważ Roko pojechal dzis do nowego domku a zeby byc na zero pozostało do uregulowania 18zł pozyczyłam to z konta Niko - czyli na moim koncie na Niko 72zł Quote
Recommended Posts