Lu_Gosiak Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pani Genowefo dziekuje w imieniu Niko - numer konta wysłany No prawda Niko jest piękny, ale mimo tego nikt o niego nie pyta, nie dzwoni..a jemu wystarczy jedynie troche miłości, buda i kawałek ogrodu Quote
dogomaniak 44 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Witam Niko,wysłałam ci pieniążki,pewnie sie przydadzą,pozdrawiamy ciebie i wszystkich twoich znajomych:loveu: Quote
anett Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Serdecznie dziękujemy Pani Genowefo:loveu::loveu: również gorąco pozdrawiamy i proszę koniecznie wyściskać od nas Sonię:loveu: A Niko wierzę, że domek znajdzie;) musi!!! Quote
anett Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 a co tu taka cisza:mad::mad: Niko śliczny psiak po przejściach prosi o DOM !!!! Quote
Lu_Gosiak Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 p. Genowefa przesłała 50zł na Niko i 50zł na Fionke dziekujemy!!! alez tu cisza:shake::shake: nawet na dogo nikt Cie Nikusiu nie odwiedza, tak jak w życiu......... Quote
betka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jest przepiękny :loveu:...Co z tym nowotworem? Chyba nie był złośliwy, bo Niko nie wygląda na chorego, a wręcz przeciwnie- widać, że ma zdrowe, lśniące futerko, bystre ślepka, chętnie chodzi na spacerki...Tak sobie myślę :oops:, że... może ten "NOWOTWÓR" z tytułu odstrasza ludzi. Może zmienić go na bardziej pogodny, taki jak jest nasz piesuś, tzn. jasny i uśmiechnięty. Mizianka dla Nikusia. Quote
Lu_Gosiak Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 betka:loveu::loveu: jak dobrze, że odwiedzasz naszego psiaka;) co do tego nowotworu to po wycięciu jąder nie miał już robionych żadnych badań, wiec miejmy nadzieje, że bedzie dobrze zgadzam sie na chorego to on nie wyglada i dzieki Bogu, w końcu opuscił mała klatke po tylu latach zamkniecia wiec niech jeszcze pozyje;);) tylko gdzie jakis domek??:cool1: tytuł to wiq musi zmienic jak sie tu pojawi:mad::mad: w koncu!!! Quote
betka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Niemal codziennie zaglądam, czy jego przyszły Ludź już się pojawił...A tu nic :-(. Miałam kiedyś podobnego pieska, stąd mój sentyment do futrzanych rudzielców. Teraz mam starego ON-ka, z podobnym co Niko podejrzeniem nowotworu. Jest już 3 lata po operacji i ... jeszcze chodzimy na spacerki. Mam nadzieję, że ktoś kto zdecyduje się przygarnąć Nikusia, zdobędzie przyjaciela jeszcze na dobre kilka lat. Jak myślisz Gosiu (?), Ty go znasz na żywo... Quote
Olena84 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No przepraszam:mad:, ja też Nikusia odwiedzam! Quote
nescca Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hej Niko...... nie rób jaj. Spadaj już do domku!!!! Gosia....ja myślę ,że to dobry pomysł ze zmianą tytułu. Dzięki cudne darczyńcom :Rose::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 betka napisał(a):Niemal codziennie zaglądam, czy jego przyszły Ludź już się pojawił...A tu nic :-(. Miałam kiedyś podobnego pieska, stąd mój sentyment do futrzanych rudzielców. Teraz mam starego ON-ka, z podobnym co Niko podejrzeniem nowotworu. Jest już 3 lata po operacji i ... jeszcze chodzimy na spacerki. Mam nadzieję, że ktoś kto zdecyduje się przygarnąć Nikusia, zdobędzie przyjaciela jeszcze na dobre kilka lat. Jak myślisz Gosiu (?), Ty go znasz na żywo... no myśle, że Niko to dopiero teraz /mimo swojego wieku/ uczy sie ufać ludziom i przywiązywać...wczesniej jak pisalam był zastraszonym jednym wielkim szczekadłem, który nie dawał do siebie podejść a teraz.........mysle, ze Wiosna wiecej napisze, ale jak zobaczylam jego taniec radosci na widok smyczy i ogolnie jego wyciszenie i spokoj to jestem dobrej mysli...bedzie z niego faqjny przyjaciel;) Quote
betka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 (Prawie) szpic :razz: - piękny Niko- szuka domu! Quote
dogomaniak 44 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Witam,Olena i co z tego podnoszenia wychodzi??? Pisać jest łatwo,ale wziąć takiego psiaka napewno trudno;rozumiem to,ale nie rozumiem głupich wpisów o spacerkach,ja uważam,że to co piszecie ,to jest tylko zwykłe pisanie,a nie pomoc dla psinek,przepraszam jeśli byłam nietaktowna,ale nie mogę się pogodzić z podejściem osób,które wiedzą o piskach tylko z internetu.... a w realu znacie?????????????? Quote
Olena84 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='P-K Genowefa'] nie rozumiem głupich wpisów o spacerkach, nie mogę się pogodzić z podejściem osób,które wiedzą o piskach tylko z internetu.... a w realu znacie?????????????? Nie rozumiem, ja nie znam osobiście żadnego z psów u których bywam na wątkach, ale pewnie jak większość osób na dogo.Nie stac mnie na wspomaganie wszystkich obecnych tu psow, to mam sie na ich wątkach nie logowac? Loguje sie bo chce potem wiedziec, ze pies znalazl dom albo moze akurat moge go wspomoc finansowo lub ogloszeniowo... Wpis nie jest atakujący, moze tylko tak brzmieć. Quote
dogomaniak 44 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Przepraszam Olena,ze mój wpis Cię uraził,nie napisałam tego złośliwie ani atakująco.Po prostu,jak się ma pieska w domu na codzień,to dziwne się wydają odwiedziny wirtualne /a może jestem już za stara na zrozumienie niektórych spraw/.Odwiedzaj Nika ,będę sie cieszyć,bo on jest też moim pupilem,serdecznię Cię pozdrawiam,pa Quote
wiosna Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Podnoszenie wątku, "hopanie" i "spacerki" mają na celu to, aby wątek znalazł się na pierwszych stronach działu "psy w potrzebie". Wątków jest ogrom, i jeśli ktoś tu zagląda szukając psa, przeglądnie pierwszą, drugą i może trzecią stronę, nie więcej - ot, co. A Nikodemek miewa się świetnie ;) Daje się chłopak czochrać po futerku, nawet powiedziałabym, że to po cichu lubi ;) , na spacerkach bryka, wszystko chce obwąchać, wszędzie zajrzeć, wszystko zobaczyć.. Naprawdę fajny chłopak się z niego zrobił :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 przy takim ogromie psiego nieszczęścia jaki jest na dogomanii, każda pomoc sie przydaje podnoszenie wątku, ogłoszenia i pomoc finansowa - jeżeli na watek nikt nie zagląda to wątek umiera i pies niknie pośród innych potrzebujacych co do Niko Wiosna może jakieś zdjęcia byś porobiła:cool3::cool3:??? Quote
betka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Oj jak miło się czyta takie wieści :multi:. Wiosna dzięki za pracę z Nikusiem. Dziewczyny, a może dodać w tytule "piękny mix szpica" - bo to przecież prawda..., no nie :razz:? Hmm, a może jednak mix-goldena? Żwawy staruszek Nikodem czeka na swego pierwszego w życiu (:-( ) ludzkiego przyjaciela. Quote
Lu_Gosiak Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='betka'] Żwawy staruszek Nikodem czeka na swego pierwszego w życiu (:-( ) ludzkiego przyjaciela. smutna prawda Niko nigdy nie miał w człowieku przyjaciela, i pewnie dlatego jak go zyskał u Wiosny tak szybko sie przemienia w radosnego psa Quote
nescca Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie piszmy ze to staruszek...... bo ona na staruszka wcale sie nie czuje :mad: Jeszcze się obrazi jak mu Wiosna powie :evil_lol: Quote
betka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie piszmy ze to staruszek...... Jasne! Masz rację!! Z opisu Wiosny wynika, że on ciągle jest młody duchem!! Niko dopiero teraz poznaje życie :lol:. A ile on tak naprawdę ma lat? Wiadomo coś poza tym, że spędził 6 lat w schroniskowej budzie :-(? Quote
dogomaniak 44 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 cieszy mnie bardzo,że Niko ma tylu przyjaciół i że jest mu dobrze,że jest radosny,szkoda że jeszcze nie ma domu swojego,może w końcu ktoś go pokocha i stworzy mu domek,ta psinka zasługuje na to :loveu: Quote
wiq Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 osobiście hopania też szczerze nienawidzę, ale muszę przyznać, że potrafi być skuteczne... tak więc HOP:diabloti: i przypominam, że niestety nadal brak stałych deklaracji na hotel:placz: oraz zapowiem cicho bazarek na Nikodema ;) Quote
Recommended Posts