Lu_Gosiak Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 super, że Niko robi takie postępy:multi::multi: w końcu sie chłopak na dobre przełamał......teraz tylko dobry domek znaleść mu na stare lata Wiosna sprawdzałaś może jak on sie zachowuje w domu?? Quote
anett Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzięki Wiosenko za super wieści:lol::lol: Biegaj sobie Nikusiu:loveu: za te wszystkie lata piesku... Quote
nescca Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Odbija sobie chlopak tych 6 lat w ciemnym boksie. Quote
dogomaniak 44 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witaj Niko....chciałam Cię wziąć,jesteś sliczny,ale za daleko mieszkam.Pewnie znajdziesz domek,bo jestes wspaniały,masz mnóstwo przyjaciół,pozdrawiam wszystkich.;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witam Pani Genowefo na watku Niko:multi::multi: dziekujemy za przybycie Niko coraz wiecej ludzi Ci kibicuje musisz w końcu znaleźć tego swojego człowieka Quote
Olena84 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jeśli problemem jest ogległość to na pewno uda sie zorganizować transport. Quote
Lu_Gosiak Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Olena84 napisał(a):Jeśli problemem jest ogległość to na pewno uda sie zorganizować transport. pani Genowefa adoptowała juz pieska ze schroniska, który tez ma watek na dogomanii Quote
anett Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Olena84 napisał(a):Niko się przypomina:mad:! pamiętamy o naszym Nikusiu:loveu: pamiętamy!! Quote
Lu_Gosiak Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Nikuś:loveu: fajny z niego psiak... Wiosna nikt sie takim przystojniakiem nie interesuje?????:crazyeye::crazyeye: doszła wpłata za marzec od betki - 70zł dziekujemy pieknie!!!!!!!! Quote
dogomaniak 44 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Witaj Nikosiu! Sonia i ja pozdrawiamy Cię i mamy nadzieję,że szybko znajdziesz swój domek.Pozdrawiamy też wszystkich Twoich przyjaciół.:kiss_2: Quote
anett Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dziękujemy Pani Genowefo i również dla Pani i Sonii gorące pozdrowienia:loveu::loveu: Mam nadzieję, że Niko także znajdzie kogoś o równie wielkim sercu !!! Quote
Lu_Gosiak Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tu co tak pusto i cicho:mad::mad:??? Niko - piekny i już radosny psiak sie przypomina i prosi o domek Quote
Lu_Gosiak Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 już kolejny miesiąc sie zaczął, więc prosze osoby które zadeklarowały pieniążki o wpłate, narazie mamy: anett - 30zł betka - 70zł ja - 10zł nescca - 10zł irenka - 10zł bernadeta - 50zł wiq- 10zł Quote
Lu_Gosiak Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 dzisiaj byłam w odwiedzinach u naszego Nikolca:razz::razz: Niko super sie miewa, Wiosne uwielbia:evil_lol::evil_lol:, na wybiegu szczesliwy jak niewiem, na widok linki zaczał tańce odprawiac w kółko, widać, że się przełamał, na wybiegu wołany podchodzi:crazyeye: ale oczywiscie oczekuje nagrody:diabloti: Quote
anett Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Lu_Gosiak napisał(a): Dla takich zdjęć, dla tego uśmiechu na pycholku - wszystko warto !!! Kasę wysłałam ale jak dobrze liczę to miesięcznie brakuje nam 140zł ?? Prosimy bardzo o dalsze deklaracje:modla::modla: kto może jeszcze dołożyć 10 - 20zł miesięcznie, proszę dla Niko:modla: Quote
dogomaniak 44 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Proszę mi napisać w jaki sposób mogę wysłac pieniązki na Niko,ale nie tylko,prosze mi podać numer konta genowefa Quote
Recommended Posts