Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam opisy u siebie. W razie czego mogę Ci wysłąć, tylko muszę dorobić nowych psów, bo nie wszytskie wtedy były.

A co do kota - gdzieś mi się rzuciło w oczy ogłoszenie o zaginięciu kopcura - tylko nie pamiętam. Może na Orła w lecznicy. Może warto tam spytać?

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goga byłoby super zawsze dobrze miec cos w reku, z buku tez mozesz dac, tylko ja tych psow nie nam ale skoro sa opisy ;D przy okazji mi dasz, zreszta ja musze Ci fakture przekazac przy okazji

Posted

widze ze znowu posty przeskakuja :shake:

Bede w poznaniu, prawdopodobnie w pozniedzialek damz nac jeszcze konkretnie o ktorej, Marta z Przemkiem opłacili pierwsza czesc faktury, ja tylko szcepienie na wscieklizne.
Dasz rade na jutro te plakaciki?

Posted

Dam radę chyba. Niektóre są gotowe, a te nowe zrobię, chyba że nie bęzie trzeba. Wszystko zależy od tego co będzie z naszymi małymi suniami.

Cobra się przypomina, pilnie szuka domu.

Posted

Cobra coraz grzeczniejsza, nie wyskakuje, siedzi spokojnie, ale jak Karina wchodzi do pomieszczenia jest szał radości. Jak ta suka potrafi się cieszyć. Powoli nabiera ciałka.
Byle tylko znalazł sie dom i pokochał ja tak, jak na to zasługuje.

Posted

Na razie cisza. Karina bardzo chwali Cobrę. Sunia jest nadal doludna, ale już nie ucieka, nawet nie ma zamiaru. Poczuła się bezpieczna.
Zaraz po Świętach odwiedzimy psiaki i zawieziemy jedzonko.

Może uda się parę fotek nowych pstryknąć.

• 2 weeks later...
Posted

W Cobry i gringa była dzisiaj wujaszek - mój TZ. Zawiózł jedzonko i smakołyki. Pomiział się z towarzystwem. Oba psy siedzą razem w kojcu Gringa. Będzie im raźniej w sylwestrowe wystrzały.

Niestety z uwagi na ciemnice - nie ma fotek.
Psiaki maja się zupełnie dobrze, do szczęścia bark im tylko -----domu!!!