supergoga Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja mam opisy u siebie. W razie czego mogę Ci wysłąć, tylko muszę dorobić nowych psów, bo nie wszytskie wtedy były. A co do kota - gdzieś mi się rzuciło w oczy ogłoszenie o zaginięciu kopcura - tylko nie pamiętam. Może na Orła w lecznicy. Może warto tam spytać? Quote
supergoga Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A może w tygodniu bęziesz w Poznaniu - to w jakimś miejscu mogłybyśmy się spotkać - dasz fakturę, a ja kasę (bo kto płacił?) i plakaciki. Jutro porobię nowe. Quote
snuszak Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Goga byłoby super zawsze dobrze miec cos w reku, z buku tez mozesz dac, tylko ja tych psow nie nam ale skoro sa opisy ;D przy okazji mi dasz, zreszta ja musze Ci fakture przekazac przy okazji Quote
snuszak Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 widze ze znowu posty przeskakuja :shake: Bede w poznaniu, prawdopodobnie w pozniedzialek damz nac jeszcze konkretnie o ktorej, Marta z Przemkiem opłacili pierwsza czesc faktury, ja tylko szcepienie na wscieklizne. Dasz rade na jutro te plakaciki? Quote
supergoga Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dam radę chyba. Niektóre są gotowe, a te nowe zrobię, chyba że nie bęzie trzeba. Wszystko zależy od tego co będzie z naszymi małymi suniami. Cobra się przypomina, pilnie szuka domu. Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Cobra chciałaby dostać pod choinkę ciepły, wlasny domek. Kto spełni jej marzenie? Quote
snuszak Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 cieply kocyk pod choina bylby bardzo mile widziany Quote
Rene@Rabik Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I własny człowiek by się tez przydał pod choinką Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Cobra coraz grzeczniejsza, nie wyskakuje, siedzi spokojnie, ale jak Karina wchodzi do pomieszczenia jest szał radości. Jak ta suka potrafi się cieszyć. Powoli nabiera ciałka. Byle tylko znalazł sie dom i pokochał ja tak, jak na to zasługuje. Quote
snuszak Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 podaruj Cobrze prezent na świeta - daj jej dom!!! Quote
Margolka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cobrzasta sunia szuka ciepłego kąta:multi: Quote
Margolka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Urocza czarnula szuka swojego kąta:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cobra - pies, który ma to "coś" :lol: Quote
snuszak Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Mama zabrała dziś opis Cobry ze soba, Miki i jeszcze Foksi z Buku ;) bedzie sunie pokazywac jak spotka tych ludzi co pieska chcieli Quote
marta23t Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 jakaś biedna ta Cobra na tej fotce:oops: Quote
Rene@Rabik Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Niefotogeniczna jest panna, a poza tym trochę ciała nabrała. Quote
marta23t Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ten pyszczek taki...mówiący ,, do prawdziwego domu,:shake: Quote
Rene@Rabik Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 U Kariny jest na przejściówce i nie nalezy o tym zapominać. Jest pewien dom co szuka psa, Cobra zostanie tam zareklamowana, co z tego wyjdzie - zobaczymy. Quote
supergoga Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 W sprawie suni ma tęż rpzmawiać z Kariną Pani zainteresowana Cobrą. Quote
supergoga Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Na razie cisza. Karina bardzo chwali Cobrę. Sunia jest nadal doludna, ale już nie ucieka, nawet nie ma zamiaru. Poczuła się bezpieczna. Zaraz po Świętach odwiedzimy psiaki i zawieziemy jedzonko. Może uda się parę fotek nowych pstryknąć. Quote
marta23t Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 to czekamy na foty. oby te nasze bidy znalazły domki na Święta- takie moje Bożonarodzeniowe życzenie:oops: Quote
supergoga Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 W Cobry i gringa była dzisiaj wujaszek - mój TZ. Zawiózł jedzonko i smakołyki. Pomiział się z towarzystwem. Oba psy siedzą razem w kojcu Gringa. Będzie im raźniej w sylwestrowe wystrzały. Niestety z uwagi na ciemnice - nie ma fotek. Psiaki maja się zupełnie dobrze, do szczęścia bark im tylko -----domu!!! Quote
Recommended Posts