Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że to jest mało prawdopodobne - ale prawdziwe, wczoraj z ciotką Supergogą widziałyśmy męska odmianę Cobry - szczęka mi opadła, identyczy był, tylko nieco bardziej upasiony, bo nasza Cobra to witka przy nim.

Dumnie kroczył przy swoim panu. Cobra tobie tez tego życzę, fajnego pana. :lol:

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coberka to również śliczny psiak, tylko potrzebuje teraz człowieka, co zabierze ją do psiego spa i zadba o nią. :loveu:

Dzisiaj została wymiziana, odbyła mikrospacerek i mogła rozprostować trochę kości.:loveu:
Nie jest agresywna do ludzi, ładnie chodzi na smyczy. Będzie pociecha dla przyszłego właściciela. Tylko gdzie on jest????:crazyeye:

Posted

oj było...nareszcie znalazłam wątek mojej ukochanej ulubienicy
/ no obok Jacusia:oops::p...i Pokerka...i Mundzia ..i...Mikuni...i.....uciekiniera dwóokiego Gringulca....i..../

Boże jaki to wspaniały pies! Przylepa, cudowna do biegania i zabawy....gdzie więc domek dla czarnulki...gdzie?

Posted

Spacer Cobry z Martą wyglądał następująco: najpierw było widac kawałek Cobry a potem nogi Marty :crazyeye::evil_lol:
Nabiegały się wczoraj razem co niemiara, na koncu TZ Marty stwierdził to spotkamy sie w Poznaniu, bo stracilismy nadzieje, ze uda sie Marcie Cobrę powstrzymać :lol:

Posted

kuruj się, kuruj bo zwierzyniec na Ciebie też czeka...

pewnie że od Ciebie stadko wymiziamy...

Przemek się właśnie śmieje żebym zmieniła od razu profil swojej nowej działalności bo w robieniu czegoś innego niż zajmowanie się zwierzakami mnie nie widzi:oops: