Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W zestawie z Cobrą piękna różowa obróżka skórzana - więc będzie piękna. A i smyczke taka chyba znajdziemy.

Wstawiłam sunię na allegro, na naszą stronę Fundacyjna, na cafeanimal oraz na kilka netowych portali.
KOntakt podałam do mnioe i do Ciebie - Renata.
Bo Kasia wspominała o wyjeździe.
Kasiu, czy dobrze słyszałam?

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj pojechaliśmy zabrać Gringa do nowego domu. Cobra tak patrzyła. Byłam u niej w bokcie, nakarmiłam, dostała wodę. Wypieściłam sunię - przytulała się, dawała łapkę.
Ale na spacerze nie była, za mało czasu na to wszystko. Za mało...:shake:

Posted

Cobra jest paskudna zazdrośnica, szczerzy kły przez siatkę na szczeniora, którego dzisiał złapałam. Ale on nie jest jej dłużny :diabloti:.

Ale wystarczy lekko podnieść głos i Cobra wisi na kracie z przymilnym usmiehcem na pysku. Dla ludzi jest posłuszna, z psami swojej wielkosci nie wykazywała agresji, widocznie ma zapędy pedagogiczne i chce wychowac szczeniora.;)

Posted

O Cobrę ktoś mnie dzisiaj pytał na gg. Czy ma zapędy do strózowania. Czy mogłaby popilnowac domu. napisałam na jakiej zasadzie. jesli tylko kojec i buda albo łańcuch to nie. Ona lubi towarzystwo człowieka. Żeby nie było jak z Blondynem