Jump to content
Dogomania

KRAKÓW Snuzi - właściciele wyjechali , a mnie zostawili....MA DOM

Recommended Posts

Posted

lepus napisał(a):
Skoro tylu chętnych na czekoladkę- Snuziego, to może i Lisek znalazłby dom..? Też czekoladka, a tak długo już czeka, strasznie skrzywdzony... może Liskowi trzeba więcej czasu poświęcić ale śledzę jego wątek i tak żałuję, że chłopak szczęścia do domku stałego nie ma... :(

Lepus ale nasz Lisek jest rudy wiec nie chodzi o tego samego:lol:
zaraz odszukam watku Liska i wkleje link:loveu:

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A szanowny Snuzi mnie dzis obszczekal rowno, przekonala go dopiero paroweczka i podstawil lepek do glaskania:loveu:

chyba za czesto wpycha pyszczek w kraty, bo wyglada jakby sobie go obtarl troszke :roll:

Posted

j3nny napisał(a):
co tam z twoim domkiem Snuzi?

Jutro pani Ania umowiona jest z panstwem na kontrole warunkow w jakich bedzie mieszkał pies,ale wyfdaje sie że domek jest okej,
Ja rozmawilam z panem osobiscie i wiem że psiak bedzie mieszkal w domku i bedzie ulubiencem córki ,ktora go wypatrzyla .
Pani Ania tez mowila że po rozmowie z panem jest nastawiona pozytywnie.
Pan z Wrocławia tez zgodzila sie na sparwdzenie domku i czeka na decyzje.
Byc moze jak Snuzi pojedzie do warszawy zastanowi sie nad liskiem ale poki co interesuje go Snuzi.

:lol:

Posted

Rzeczywiście, mea culpa, to nie o tego Liska chodziło, jest jeszcze inny psiak- też czekoladowy- podpalany , z wątku "Panie dlaczego mi to zrobiłeś?" tez zwany Liskiem :) ale ten Lisaek, o ktorym ja myslałam też jest czekoladowy- podpalany, śliczną ma maść, skatowany był straszni, miałam nadzieje, że domek znajdzie a nadal na tymczasie chyba czeka... :(

Posted

lepus napisał(a):
Rzeczywiście, mea culpa, to nie o tego Liska chodziło, jest jeszcze inny psiak- też czekoladowy- podpalany , z wątku "Panie dlaczego mi to zrobiłeś?" tez zwany Liskiem :) ale ten Lisaek, o ktorym ja myslałam też jest czekoladowy- podpalany, śliczną ma maść, skatowany był straszni, miałam nadzieje, że domek znajdzie a nadal na tymczasie chyba czeka... :(

A moze warto tutaj wkleic link do watku

Snuzi dzisiaj byl zemna na spacerku ,on bardzo lubi spacerki i jest grzeczny wtedy ,nie lubi byc sam ,kocha ludzi i inne psiaki.:loveu:

Posted

Witam!
Czekamy na pieska. Jak tylko Snuzi do nas trafi to zaraz zrobię zdjęcia i je udostępnię. Mam nadzieje, że z aklimatyzacją nie będzie żadnych problemów. W razie czego będę o wszystkim informował w tym wątku. Piesek jest młody więc myślę, że szybko do nas przywyknie. Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków. Andrzej.

Posted

Lucy napisał(a):
Witam!
Czekamy na pieska. Jak tylko Snuzi do nas trafi to zaraz zrobię zdjęcia i je udostępnię. Mam nadzieje, że z aklimatyzacją nie będzie żadnych problemów. W razie czego będę o wszystkim informował w tym wątku. Piesek jest młody więc myślę, że szybko do nas przywyknie. Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków. Andrzej.

Witamy witamy:smilecol:
i czekamy na zdjecia Snuziego w nowym domku.....Cudownie jest powitac Was!!!:loveu::loveu:

Posted

Ania pisla ,ze dziewczyny z krakowa jada 7 pazdziernika do warszawy i moga Snuziego zabrac .Koszt paliwa do podzialu na dwa psy ,chyba ze jeszcze ktos bedzie chetny na transport do Warszawy lub z warszawy.
Rozejrzyjcie sie prosze po watkach bo wtedy bedzie taniej.;)

Posted

Lucy napisał(a):
Witam!
Dorzucimy do transportu 50 zł. Przekażę je paniom, które przywiozą nam Snuziego. Pozdrawiamy Lucyna i Andrzej.

Bardzo dziekuje :lol:

Prosze dbac o mojego jeszcze Snuziego ,ja go bardzo pokochalam .
jest taki wylewny w uczuciach ,tak bardzo chce byc z czlowikeim , taki biedny maly pieszczoch z niego.
On tak ladnie sie bawil z Majeczka ale juz jej nie ma od soboty ,tak ladnie sie bawil z Bryleczka ale juz jej nie ma w hotelu od srody ,a wczoraj nawet u niego nie bylam bo musialm jechac do programu z pieskami szukajacego domku. Napewno wczoraj byl smutny.
Dzisiaj do niego pojade i wezme na spacerek.
niestety nie próbuje zeby sie bawil z innymi pieskami bo one nie lubia innych pieskow ,chociaz moze sprobuje z kora.
Przygotuje umowe adopcyjna z danymi Snuziego tylko dziewczyny ,ktore go przywioza spisza od panstwa dane z dowodu i dostaniecie panstwo orginal i ksiązeczke zdrowia pieska.

Posted

Kamila_s napisał(a):
a co z domkiem we Wroclawiu????Pan wezmie liska???;)

Na dzien dobry,sle tysiac usmiechow i podziekowan dla nowych wlascicieli Snuziego:loveu::loveu::loveu:

czekamy na wynik wizyty przedadopcyjnej we wroclawiu, jezeli wszystko bedzie dobrze to Lisek niedlugo bedzie juz wroclawianinem :D