Jump to content
Dogomania

KRAKÓW Snuzi - właściciele wyjechali , a mnie zostawili....MA DOM

Recommended Posts

Posted

j3nny napisał(a):
czekamy na wynik wizyty przedadopcyjnej we wroclawiu, jezeli wszystko bedzie dobrze to Lisek niedlugo bedzie juz wroclawianinem :D

wspanialej byc nie moglo!!!!
dwa pieski znalazlyby domek:loveu::loveu::multi::multi:

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kamila_s napisał(a):
wspanialej byc nie moglo!!!!
dwa pieski znalazlyby domek:loveu::loveu::multi::multi:

Niestety tylko jeden ma dobry dom i juz we wtorek o godzinie 9 wyrusza w droge do warszawy.:loveu:
Snuziczek moj kochany , bardzo mi go bedzie brakowalo :roll:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Niestety tylko jeden ma dobry dom i juz we wtorek o godzinie 9 wyrusza w droge do warszawy.:loveu:
Snuziczek moj kochany , bardzo mi go bedzie brakowalo :roll:

Będziemy często pisać i wstawiać zdjęcia. Szkoda, że Lisek nie znalazł domu. Jestem już telefonicznie umówiony z paniami, które będą jechały do Warszawy. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było OK. Lucyna i Andrzej.

Posted

We wtorek moja mama wyda Snuziego z hotelu Agamidze i Amidze bo 'mili' właściciele z pewnością nie raczą tego zrobić. :shake: O 8:45 Snuzi opuści hotel.

Posted

Ank@2 napisał(a):
We wtorek moja mama wyda Snuziego z hotelu Agamidze i Amidze bo 'mili' właściciele z pewnością nie raczą tego zrobić. :shake: O 8:45 Snuzi opuści hotel.

A jutro zabieramy go na szczepienie przeciwko wsciekliznie żeby juz mial komplet.
Niestety tak poźno bo czasu ciagle malo ,a w sobote bylam z Liskiem u weterynarza i maz nie chcial słyszec o drugim psie w aucie i powiedzila że napewno nie wezmie drugiego do weta ,a sama bym nie dala rady tym bardziej że Lisek nie jest zgodny

Posted

Snuzi będzie mieszkał bardzo blisko pętli tramwajowej w al. Krakowskiej na warszawskim Okęciu. Jak tylko się zaaklimatyzuje na pewno chętnie pozna nowych przyjaciół na wspólnym spacerze.
Mamy nadzieje, że wszystko będzie OK, ponieważ Snuzi będzie pierwszym psiakiem ze schroniska, którego wzięliśmy.
Buffy nasza sunia, jest z nami od szczeniaka, a nasz poprzedni pies Fred był własnoscią mojego Taty. Tato zmarł więc Fredek trafił do nas. Fredek odszedł kilka lat temu.
Snuzi z tego co się dowiedzieliśmy chętnie i dobrze chodzi na smyczy więc na pewno będziemy chodzić na długie spacery.
Nasza Buffy woli podwórko i tylko bliską już poznaną okolicę. Nie daję się zaciągnąć w nowe miejsca. Do al. Krakowskiej wogóle nie można z nią podejść. Za to na podwórku czuję się jak prawdziwa królowa. Nic bez jej wiedzy nie może się tu dziać. Pani Ania, która była u nas na kontroli, nie mogła uwierzyć, że Buffy ma siedem lat. Buffy jest żywiołowa i wesoła jak szczeniak.

Posted

mam taka znajoma suczkę- na podwórku królowa,a poza wyjść się boi.

zostańcie na dogo i piszcie jak aklimatyzacja snuziego - tutaj wszyscy mają mnóstwo rad, a co najważniejsze są tacy, którzy do tych rad są uprawnieni doświadczeniem lubo też zawodem.
bardzo warto, przy okazji człowiek uczy sie mnóstwa nowych rzeczy o psach...

Posted

sleepingbyday napisał(a):

... tutaj wszyscy mają mnóstwo rad, a co najważniejsze są tacy, którzy do tych rad są uprawnieni doświadczeniem lubo też zawodem.
bardzo warto, przy okazji człowiek uczy sie mnóstwa nowych rzeczy o psach...

Dziękujemy i na pewno skorzystamy z pomocy. Dobra rada zawsze się przyda.

Posted

Snuzi zostal zaszczepiony na wscieklizne , a zaswiadczenia jest wystawione na pana Andrzeja tak ,ze on juz jest wasz tylko jutro jeszcze papierkowo zostanie to przypieczetowac.:loveu:
Wycalowlam mojego sory waszego snuziczka:loveu: ,
Jak jechal w samochodzi u Ani na kolankach to wiercil sie jak wiercipieta ale jak wywrocil brzuszek do galskania , to od razu sie uspokoil.:lol:

Posted

Snuzi jest już z nami w Warszawie. Pierwsze spotkanie z naszą Buffy odbyło się bez żadnych problemów. Psiak jest na razie wystraszony. Biega po domu zdezorientowany. Trzeba troszkę czasu zanim się zaaklimatyzuje.

Spotkanie z nową przyjaciółką.

Pierwszy spacer.

Snuzi w nowym domu.