Jump to content
Dogomania

KRAKÓW Snuzi - właściciele wyjechali , a mnie zostawili....MA DOM

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 6 months later...
Posted

daaawno nie zaglądałam na Snuziowy wątek a tu proszę, ile czytania! I zdjęcia śliczne! Serdecznie pozdrawiam- Ania (ta, co przed adopcją Snuziowy dom sprawdzała) :)

• 1 month later...
Posted

Snuzi jest u nas ponad dwa lata. Jest ślicznym pieskiem. Do jego głównych robót należą spanie, jedzenie oraz zabawy. Uwielbia latanie za kijem. Pozdrowienia od Snuziego i Buffy.

• 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

Snuzi pozdrawia wszystkich przyjaciół z Dogomanii. Snuzi jak każdy pożądny pies większość czasu spędza na spaniu. Najlepiej w łóżku. Jest bardzo wesoły i zrobił się grubiutki :). Mojej małżonki nie odstępuje na krok. Cały czas wpycha się na kolana i doprasza pieszczot. Często się zakochiwał więc na jesieni został wysterylizowany. Wiedzie spokojne i dobre życie.

• 3 months later...
Posted

Witam,
W zeszłym tygodniu Snuzi odbył wycieczkę do Ciechanowa, gdzie zwiedził Zamek Książąt Mazowieckich.

Potem biegał po polach.

Kąpał się w rzece.

Oraz spotkał nowego kumpla.

Pozdrowienia dla wszystkich Przyjaciół.

• 11 months later...
Posted

Witam,
Snuzi jest u nas już ponad 4 i pół roku. Zmężniał i niestety przytył, ale jest szczęśliwy. Pozdrowienia dla wszystkich od niego oraz Buffy.

• 10 months later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...
Posted

Bardzo mi smutno, że już nikt nie zagląda na Snuzikowy temat. Nie bedę już więcej umieszczać zdjęć bo nikt ich nie ogląda. Snuzik ma się dobrze i dożyje kresu swoich dni w szczęśliwej rodzinie.

• 6 years later...
Posted
10 godzin temu, Algiordino napisał:

Dziś odszedł od nas Snuzi. Był z nami 13 lat. Był bardzo grzecznym i wiernym pieskiem. Wspaniale stróżował. Niestety powalił go czerniak. 

image.jpeg.07a45a7ea0f0edf56a9523cc0580b1bc.jpeg